48
-
ivovizx #8 Ha Te itt Magyarorszagon hasznalod a telefont, akkor adott hogy unlockolva van, amihez eloszor aktivalni es jailbreakelni kell a telefont. Namarmost ha ez mind megvan, akkor egyreszt a regi verziokbol ki tudod venni a T9-et (ujakba mar alapbol benne sincs), masreszt magyaritast is lehet felrakni, csak kicsit utana kell jarni a dolgoknak :)
Darth Sith: Szerintem erdemes lenne kiprobalnod, meglepodnel mi minden program van ra, persze ha eltekintunk attol, hogy legalisan hasznaljuk ATT sim-mel. -
acdc #7 Megy fel a netre egy palm tx-el utanna meg egy iphon-nal es ra jossz mekkora innovacio.(persze en is megvarom a 3gst,nem mintha szuksegem lenne a 3g-re csak elvbol) -
#6 törjék el a kezem, ha valaha ilyet veszek. kimarad az életemből az innováció csúcsa. -
sKie #5 Magyarositas nem is lesz ra, max magyaritas. -
daveofgod #4 iPhone ban nincs 3G, tehát ez a cikk hülyeség. meg már régen lehet kapni nem hivatalosan itelefont. ..megaztán .. nincs magyarosítás rá.. meg angolul figyeli a beírt smst és ha vmi hasonló egy angol szóra, rögtön átjavítja arra.. kicsit idegesítő... -
#3 tudtommal az iPhone-ban nincs 3G, csak a második generációban lesz. Továbbá miért hiszi mindenki azt, h az iPhone az vmi hatalmas innováció? Egy csillogó szép GUI-n kívül semmit nem tud, amit PDA-k eddig nem tudtak. Meg h van benne egy alapszintü giroszkóp.. hát nagy dolog, ténylg fontos. -
Anakyn #2
HSDPA (High-Speed Downlink Packet Access)! -
Anakyn #1 Használt ez egyáltalán iPhone-t valaha?
Én úgy tudom a 3G és az iPhone között semmilyen kapcsolat nincs...
Ha ez így van akkor a vezérigazgató-helyettese mondjon le!