10
  • MrWaczak
    Vajon mennyi férne föl egy ilyen pendrive-ra?
  • FoodLFG
    Ez is jól mutatja, hogy mennyi tartalék van még az ilyen elképzelésekben: 10/10-es net a maximumot is tudja hozni.
  • FoodLFG
    Yep nekem is jól megy. Múltkor pl egy torrenten átlépte az 1024 kB/s feltöltésben. Jó volt látni, hogy a utorrent sebességmérője mértékegységet (MB/s) váltott xD
  • Rockface
    U.I. A jobboldali pasinak ket bal keze van vagy a csapat fele lemaradt a fenykeprol?
  • Rockface
    Jah csak az ADSL sajnos nem tud 10/10Mb-et. Az ADSL2+ is csak 28/3,5Mb es ez is csak elmeletileg
    Nalam optikai kabel jon fel az emeletig es csak onnantol UTP-kabel, viszont gyakorlatilag is 10MegaByte-al tudok tolteni...FTTB
  • Mikeux
    Jaja. Itt debrecenben is megtalálható ez a megoldás.Gyorsabb, olcsóbb, egyeszerűbb.
  • FoodLFG
    Én nem látok jövőt az adsl-ben, főleg a nagyobb városokban nem sok értelme van. Persze ha tud legalább 10/10 megát, akkor alternatíva lehet, de egyébként üvegszál a házakig és onnan utp. Ez a legegyszerűbb.
  • bertino
    itthon max a digi fog még feljebb fejleszteni, mire ADSLt fejlesztik köv. generációra vagy feljebb a mostaninál, mi már rég vénemberek leszünk sztem :)
  • kicsibicska
    Nem lesz, és azért mert az olyan informatikásnak tűnik.
  • Darth Sith
    ez mind szép és jó, de itthon mikor lesz fejlesztés és miért fognak egy hatalmas pendrive-t?