10
-
MrWaczak #10 Vajon mennyi férne föl egy ilyen pendrive-ra?
-
FoodLFG #9 Ez is jól mutatja, hogy mennyi tartalék van még az ilyen elképzelésekben: 10/10-es net a maximumot is tudja hozni. -
FoodLFG #8 Yep nekem is jól megy. Múltkor pl egy torrenten átlépte az 1024 kB/s feltöltésben. Jó volt látni, hogy a utorrent sebességmérője mértékegységet (MB/s) váltott xD -
Rockface #7 U.I. A jobboldali pasinak ket bal keze van vagy a csapat fele lemaradt a fenykeprol? -
Rockface #6 Jah csak az ADSL sajnos nem tud 10/10Mb-et. Az ADSL2+ is csak 28/3,5Mb es ez is csak elmeletileg
Nalam optikai kabel jon fel az emeletig es csak onnantol UTP-kabel, viszont gyakorlatilag is 10MegaByte-al tudok tolteni...FTTB -
Mikeux #5 Jaja. Itt debrecenben is megtalálható ez a megoldás.Gyorsabb, olcsóbb, egyeszerűbb. -
FoodLFG #4 Én nem látok jövőt az adsl-ben, főleg a nagyobb városokban nem sok értelme van. Persze ha tud legalább 10/10 megát, akkor alternatíva lehet, de egyébként üvegszál a házakig és onnan utp. Ez a legegyszerűbb. -
#3 itthon max a digi fog még feljebb fejleszteni, mire ADSLt fejlesztik köv. generációra vagy feljebb a mostaninál, mi már rég vénemberek leszünk sztem :) -
kicsibicska #2 Nem lesz, és azért mert az olyan informatikásnak tűnik. -
#1 ez mind szép és jó, de itthon mikor lesz fejlesztés és miért fognak egy hatalmas pendrive-t?