CeBIT: Eee PC nagyobb kijelzővel
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hat nemtudom, en biztos nem jatekra hasznalnam.
En az eeepc hez hasonlo kutyukben latom a szamomra idealis, hasznalhato mobil eszközt. az okos telefonok tul kicsik, az erintokepernyojuk nekem kenyelmetlen lenne jegyzetelni.
A laptopok szerintem túl nagyok/ nehezek ahhoz hogy egész nap magaddal cipeld taskaban, és fölöslegesen erosek is teljesitmenyben. ( najo mac AIR az johet csakhát 500e 😞 )
Az eee -t pedig nagyon jól kitalálták. kicsi- jegyzetelni, kisebb videokat, prezentaciokat nezni, tokeletes. netezni is az lesz ez az uj verzio az 1024 kozeli felbontassal...csak ahhoz hogy tényleg ezzel tudjak mondjuk egyetemen jegyzetelni, meg esetleg hazafele híreket/emailt olvasni... kevés az a 2-3-4 ora uzemido.
En az eeepc hez hasonlo kutyukben latom a szamomra idealis, hasznalhato mobil eszközt. az okos telefonok tul kicsik, az erintokepernyojuk nekem kenyelmetlen lenne jegyzetelni.
A laptopok szerintem túl nagyok/ nehezek ahhoz hogy egész nap magaddal cipeld taskaban, és fölöslegesen erosek is teljesitmenyben. ( najo mac AIR az johet csakhát 500e 😞 )
Az eee -t pedig nagyon jól kitalálták. kicsi- jegyzetelni, kisebb videokat, prezentaciokat nezni, tokeletes. netezni is az lesz ez az uj verzio az 1024 kozeli felbontassal...csak ahhoz hogy tényleg ezzel tudjak mondjuk egyetemen jegyzetelni, meg esetleg hazafele híreket/emailt olvasni... kevés az a 2-3-4 ora uzemido.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Majd ha 10"-ost adnak hasonló áron, akkor lehet, hogy veszek egyet. De ez így még mindig nagyon karcsú.
A szilícium nanocsöves akksikra gondolsz, az üzemanyagcellát el lehet felejteni mellette gyakorlatilag.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Asszem a Toshiba jelentett be nemrég egy vadi új akku-típust, ami jóval nagyobb kapacitású, pár perc alatt és mellesleg jóval többször feltölthetõ, mint a szokásos Li-Ion. Elvileg nemsokára a piacon lesz.
Meg hát ugye igérik már egy ideje az üzemanyagcellásokat.
Meg hát ugye igérik már egy ideje az üzemanyagcellásokat.
a 12 gigás ssd már elég izmos, nem kell a pendrival szórakozni...
mi az ami elfut egy 1.8-as cerkán és ezen nem?
inkább egy alsókategos notebook. Már kapható picivel drágábban mint ez, és azokon elfut minden, nem úgy mint ezen.
Nem a lényeg, hanem a fontos!
+ aksival még így is nagyon király. Ha kisebb fogyasztású dolgok kerülnek bele akkor sem hinném hogy 1-2 óránál többet még ki tudnak hozni belõle. Max aksi változtatással.
grand turismo Eee pc-n
May payne
grand turismo Eee pc-n
May payne
ez is teljesen jo lenne nekem 300eur koruli áron. WTB.
Btw nem várható az üzemidõk drasztikus növekedése valami új technológiának köszönhetõen? Ha valaki szakértõ ilyen területen, írhatna róla pár sort ( akár egy SG-s cikket is szivesen olvasnék a témában).
Btw nem várható az üzemidõk drasztikus növekedése valami új technológiának köszönhetõen? Ha valaki szakértõ ilyen területen, írhatna róla pár sort ( akár egy SG-s cikket is szivesen olvasnék a témában).
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
azt hittem 10 hüvelykrõl volt szõ...