Karikás szem
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" — Canalys Analyst Tim Coulling
-tRs-Landor

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
-???
-Mert sosem alszik :o
Szeressük a zacskós tejet
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
haverotok -.-
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Valóban ennek legfõbb jele, azonban nem csupán ez lehet az oka, s nem csak pihenéssel kell kezelni. Okozhatja emésztési probléma, illetve a szem körüli, bõr alatti hajszálerek keringési problémája. Elõbbinek más tünetei is vannak, így a karikás szem könnyen összefüggésbe hozható ezzel a problémával, és az emésztés javításával a karikák is eltûnnek. A szem körüli hajszálerek mûködése már szorosabb összefüggésben van a fáradtsággal, stresszel, sõt az alkoholos állapottal, illetve a túlzott dohányzással.
A pihenés, az alkoholfogyasztás és a dohányzás mérsékelése mellett hatásos szerek, trükkök vannak a hajszálerek frissítésére.
Egyrészt speciális krémek, zselék kaphatók melyeket finoman, a szem belsõ sarkától kifele haladva, több vékony rétegben, egymás után kell a bõrbe masszírozni, erõs nyomkodás nélkül. Rendszeresen használandó, hiszen a karikás szem lehet öröklött adottság is.
Alkalomszerû elõfordulásnál forraljuk fel 2 filter teát (normál fekete, vagy kamilla tea), hûtsük le, s tegyük 10 percre a két szem alatti karikára. Ugyanilyen hasznos lehet a búzavirágvízbe mártott vattapamacs a szemre, szintén 10-15 percre.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" — Canalys Analyst Tim Coulling
Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign
Anno sokfélét mondtak rá. Vérszegénység, kialvatlanság, valaki annyit reagált rá, hogy majd elmúlik, ha nagy leszek. :-| HÁT NEM!
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Utánna olyan jó érzés pihentnek érzem a szemem esetleges viszketés is elmúlik és sokkal jobb mint a szemcseppek meg ilyesmik.
És sokkal olcsóbb, kb 100 forint havonta.
...vagy vegyél egy napszemüveget <#hehe>#hehe>
#acm
púúúúú
A téma adott...itt lehet beszélgetni a "pandamaci-effektusról" :-D
Én mostanában vettem észre hogy eléggé karikás a szemem már délutánra,az alvás, uborkapakolás stb. nem segit...
(Pedig egyre kevesebbet erõltetem a szemem : olvasást, számítógépezést értem ezalatt)
Nektek van valami módszeretek vagy gyógyír arra hogy eltüntessétek a monoklit?😊