14
-
#14 tegnap előtt láttam a filemt, egyszerűen zseniális alkotás. Egy másodpercet nem unatkoztam rajta, nem hiába Tom Hanks az egyik legjobb szinész szerintem!! -
#13 "2400$ egy szamár kiképzése ??? Miért nem építenek már ezek az afgánok pár kurva utat ..." hiteles jó film -
sziklaszirt #12 Hatalams film,valami uncsi gagyit vártam,de megérte megnézni:)
Gust "beteges" karaktere hatalmas:) -
Godefroy #11 "Mindenkinek ajánlom - de szigorúan eredeti szinkronnal!"
Milyen a nem "eredeti szinkron" ? -
#10 Érdekes megközelítés, de tetszik. Sajtámagamtól nem gondoltam volna bele ezekbe az Oscar-vonatkozásokba. A film nagyon szuper, nálam eddig simán veri az idei Oscar jelöltek nagy részét. Mindenkinek ajánlom - de szigorúan eredeti szinkronnal! Julia egy bizonyos pénz alatt már nem dolgozik. Ha nem tudsz felmutatni neki X ezer (v. milló?) dollárt, lehet neked bármilyen forgatókönyved, nem fog jönni. Sajnos ez van, de én el tudom fogadni. Megteheti, van akkora név. Bár személyes kedvncem sosem lesz. -
zsellerm #9 Csak azt tudnám h Julia Roberts mit keres a plakáton? (költői)
Arra azért kíváncsi lennék, hogy ezért a szerepért mekkora gázsit vett fel. (tényleg kérdés :) -
t0ma #8 Philip Seymour Hoffman altal alakitott karakter neve: GusT, es nem Gus... -
Wittgen #7 Azt hittem, hogy valamilyen fos drámát fogok látni, de egy nagyon jó filmet sikerült megnéznem. Ajánlani tudom mindenkinek. -
Scooby87 #6 sztem is nagyon jó... -
#5 Nagyon jó film! Ajánlom mindenkinek. -
#4 A film jó! Gus karaktere nagyon eltalált. Felmerűl az emberben, talán most is hasonló képen döntenek e bizonyos kérdésekben... -
willcox #3 Nekem tetszett a film. -
Aaronxy #2 Én láttam és nagyon bejött. Télleg hihetetlen jó Philip Seymour Hoffman és Tom is hozza a szokásosat.
"Csak annyi a dolgunk, hogy lelőjük a helikoptereket." -
wolruf #1 A cikk alapján kedvet kaptam :) Pedig nem érdekelt :)