Charlie Wilson háborúja - Elszúrták

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

w77d
tegnap elõtt láttam a filemt, egyszerûen zseniális alkotás. Egy másodpercet nem unatkoztam rajta, nem hiába Tom Hanks az egyik legjobb szinész szerintem!!

schrank
"2400$ egy szamár kiképzése ??? Miért nem építenek már ezek az afgánok pár kurva utat ..." hiteles jó film <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Hatalams film,valami uncsi gagyit vártam,de megérte megnézni😊
Gust "beteges" karaktere hatalmas😊

"Mindenkinek ajánlom - de szigorúan eredeti szinkronnal!"

Milyen a nem "eredeti szinkron" ? <#nyes>

Baromi ronda ez az új dizájn!

ziipp
Érdekes megközelítés, de tetszik. Sajtámagamtól nem gondoltam volna bele ezekbe az Oscar-vonatkozásokba. A film nagyon szuper, nálam eddig simán veri az idei Oscar jelöltek nagy részét. Mindenkinek ajánlom - de szigorúan eredeti szinkronnal! Julia egy bizonyos pénz alatt már nem dolgozik. Ha nem tudsz felmutatni neki X ezer (v. milló?) dollárt, lehet neked bármilyen forgatókönyved, nem fog jönni. Sajnos ez van, de én el tudom fogadni. Megteheti, van akkora név. Bár személyes kedvncem sosem lesz.

Csak azt tudnám h Julia Roberts mit keres a plakáton? (költõi)
Arra azért kíváncsi lennék, hogy ezért a szerepért mekkora gázsit vett fel. (tényleg kérdés 😊
Philip Seymour Hoffman altal alakitott karakter neve: GusT, es nem Gus...
Azt hittem, hogy valamilyen fos drámát fogok látni, de egy nagyon jó filmet sikerült megnéznem. Ajánlani tudom mindenkinek.
sztem is nagyon jó...
Teppik Amon
Nagyon jó film! Ajánlom mindenkinek.

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

alienslive
A film jó! Gus karaktere nagyon eltalált. Felmerûl az emberben, talán most is hasonló képen döntenek e bizonyos kérdésekben...

Nekem tetszett a film.
Én láttam és nagyon bejött. Télleg hihetetlen jó Philip Seymour Hoffman és Tom is hozza a szokásosat.
"Csak annyi a dolgunk, hogy lelõjük a helikoptereket."
A cikk alapján kedvet kaptam 😊 Pedig nem érdekelt 😊