Megalakult a Hamisítás Elleni Nemzeti Testület
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"a szellemi tulajdon megsértése ellen csak összefogással lehet fellépni" -
akkor fogjatok össze és közös erõvel sz*pjá*ok tel egymásnak a f*sz*mat , amelybeõl még nem vágtak le egy darabot sem a tietekkel ellentétben !
addig én megyek és letöltök egy kalózos filmet a torrentrõl <#mf1>#mf1><#action>#action><#duhos2>#duhos2><#gunyos1>#gunyos1><#beka3>#beka3>
akkor fogjatok össze és közös erõvel sz*pjá*ok tel egymásnak a f*sz*mat , amelybeõl még nem vágtak le egy darabot sem a tietekkel ellentétben !
addig én megyek és letöltök egy kalózos filmet a torrentrõl <#mf1>#mf1><#action>#action><#duhos2>#duhos2><#gunyos1>#gunyos1><#beka3>#beka3>
Ki nem szarja le a Visztát?
Ja es majd egymassal vesznek ossze az ajtom elott, hogy akkor most ki is akarja ramrugni es letartoztatni, mert nem fizettem 40 csrilliard forint jogdijat, mikor a zeneboltban belehallgattam 3 cd-be. Tiszta Brian elete lenne. d😄
Ez megint egy akkora nyomorek kezdemenyezes, egy szanalmas jogvedo majomkodas.
Ez megint egy akkora nyomorek kezdemenyezes, egy szanalmas jogvedo majomkodas.
\"Genyo Kapitany nem kegyelmez!\"
Megint egy nagyon fontos szervezet, akinek a matricáját majd jól rá kell ragasztani minden digitális adathordozóra és természetesen ezért pluszban fizetni kell. Lassan már ezek a cuccok is olyanok lesznek, mint a benzin, több lesz az "adótartalma", mint a termék ára. Persze épeszû ember nem vesz itthon adathordozót, mikor szlovák testvéreinknél harmad/negyed annyiba kerül a lemez, mint itthon... <#bohoc>#bohoc>
Javasolnám a Józsefvárosi piac rendszeres ellenõrzését (számlaadási kötelezettség, árueredet, járulékok-adók megfizetése, stb.), én még nem hallottam, hogy ott valaki kapott volna számlát a vásárlása után.
Támogatnám továbbá a különbözõ fóliázott ablakú felsõ kategóriás gépkocsik tulajdonosainak (természetesen tesibõl felmentett, dús hajú, vékony ezüst nyakláncot viselõ), illetve a "kisebbséghez" tartozó, szintén felsõkategóriás gépjármûbõl kiszálló, segély felvétel elõtt nyakból vastag aranyláncokat kiakasztó pajtások vagyonosodási vizsgálatát.
De arról a 386 léhûtõ naplopóról és sleppjükrõl se feledkezzünk meg, akik a ilyen fa$zságokkal akarják pótolni az általuk ellopott milliárdokat... <#mf2>#mf2>
Javasolnám a Józsefvárosi piac rendszeres ellenõrzését (számlaadási kötelezettség, árueredet, járulékok-adók megfizetése, stb.), én még nem hallottam, hogy ott valaki kapott volna számlát a vásárlása után.
Támogatnám továbbá a különbözõ fóliázott ablakú felsõ kategóriás gépkocsik tulajdonosainak (természetesen tesibõl felmentett, dús hajú, vékony ezüst nyakláncot viselõ), illetve a "kisebbséghez" tartozó, szintén felsõkategóriás gépjármûbõl kiszálló, segély felvétel elõtt nyakból vastag aranyláncokat kiakasztó pajtások vagyonosodási vizsgálatát.
De arról a 386 léhûtõ naplopóról és sleppjükrõl se feledkezzünk meg, akik a ilyen fa$zságokkal akarják pótolni az általuk ellopott milliárdokat... <#mf2>#mf2>
Régebben ateista voltam, de azután megismertem Magamat...
Bocsánat, igazad van. Vezeklésül most a havi fizetésem háromszorosát levásárolom valami nagyon gazdaságos hitelkrártyával. Remélem, utána nem fognak rám haragudni...
Ne viccelj már, hát az ki a fenét érdekel, hogy a nép lop egymástól? Az direkt jó, legalább veszel másikat, ezzel is növelve az állam, és - többnyire - a multik bevételeit! De itt épp azokat károsítják meg, ami tûrhetetlen!
Lehet, bár mintha több helyen is úgya dták volna elõ, hogy már megalakult.
Kondorosi pedig már a tévében is meghatározta a cél: úgy véli, ha mindenki legálisan fog szoftvert venni, akkor drasztikusan csökkeni fog azok ára..
Kondorosi pedig már a tévében is meghatározta a cél: úgy véli, ha mindenki legálisan fog szoftvert venni, akkor drasztikusan csökkeni fog azok ára..
Erre mi a francnak van szükség...
Amíg ezek warezpistikét hajkurásszák, a cigányok nyugodtan lopják a kábelt (is). Szerintem ezzel kellene kezdeni és amikor minden kábel, pénztárca, mobil a helyén marad, lehetne törõdni az ilyen marhaságokkal. Hent, azt...
Amíg ezek warezpistikét hajkurásszák, a cigányok nyugodtan lopják a kábelt (is). Szerintem ezzel kellene kezdeni és amikor minden kábel, pénztárca, mobil a helyén marad, lehetne törõdni az ilyen marhaságokkal. Hent, azt...
Na, ez a szervezetnév majdnem olyan rosszul hangzik, mint a Magyarok Nyilai Nemzeti Felszabadító Hadsereg...
abban a hírben az van, hogy MAJD megalakul február elsején. Ezekszerint elcsúszott március háromra.
Ez nem egy hónapja alakult meg? Pl.:
http://itcafe.hu/hir/hamisitas_uj_rend_asva.html
http://itcafe.hu/hir/hamisitas_uj_rend_asva.html
10% adó kéne csak, azt szinte mindenki befizetné, és nem lenne feketegazdaság, mert nem érné meg bújkálni.
Érdekes, egy szó sem esik a Reebak cipõkrõl...
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
HENTelés!!! 😄DD
Hugyagyú Emberek NEMzõképtelen Társasága
Itt nagy HENTelés lesz!!
És akkor most Hideolnom kell az IPét hogy ne találjanak meg?
Itt nagy HENTelés lesz!!
És akkor most Hideolnom kell az IPét hogy ne találjanak meg?