Hétvégi trailer-özön
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Vasember alatt Audioslave szól, és szerintem újrakeverve... A közepén konkrétan a Cochise c. szám... Viszont a végében nem vagyok biztos... az nem egy Black Sabbath riff?
ja bocs, a régi trailerre gondoltam XD
van egy olyan sejtésem hogy a filmnek írt zene,mert nem úgy hallatszik mintha egy szám része lenne (és van gyakorlatom ennek megállapításában, hidd el😉
Hali.Azt megtudná valaki mondani nekem,hogy melyik zene az ami a Vasember elözetesének az elején szól?
starship troopers 1 hattalmas film volt.
ez...... jáj. fájdalmasan gagyi lett. már a kettõ is anno.
ez...... jáj. fájdalmasan gagyi lett. már a kettõ is anno.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Sziasztok!
A Csillagközi invázió trailerje egy behívó propaganda film.Amikor lõnek a szörnyekre, az gyakorlópálya, nem igazi,azaz prop.filmben csak animálva vannak a rovarok (nem bogarak). De vannak bogarak is. Meg rovarok...
Hülye hangya tûnj a képernyõmrõl!
A Csillagközi invázió trailerje egy behívó propaganda film.Amikor lõnek a szörnyekre, az gyakorlópálya, nem igazi,azaz prop.filmben csak animálva vannak a rovarok (nem bogarak). De vannak bogarak is. Meg rovarok...
Hülye hangya tûnj a képernyõmrõl!
Az Ironman az ÜTNI fog 😄
A Csillagközi Invázió gagyinak néz ki, látszik, hogy csak DVD-re jön. Kár érte!
A Csillagközi Invázió gagyinak néz ki, látszik, hogy csak DVD-re jön. Kár érte!
\"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!\"
Azért a megjelenéséig tényleg javíthatnának rajta,mert tényleg olyan mintha valami pc játékból bújtak volna elõ a bogarak,így talán csak mégjobban ront azon a helyzeten amit a 2. rész elkezdett
Azt én is néztem,nem volt az 10 éve
Magyarul reméljük ugyan annyit fognak rá költeni , ha nem többet.Egyébként még anno, olyan 10-11 éve ment a TV-ben (talál tv2tõn még akkor) egy ST animációs sorozat, arról nemtud valaki valamit?
Ezek kozul csak 4 film amit erdemes megnezni.
De csúnyán néz ki. Mint egy playstation 1-es idiójáték.
Johnny öregszik.
A Starship Troopers tökgagyi, de tökjó. 😄
A kudarc az, ha meg sem próbálod.
A Csillagközi invázió 3 jó lesz! Remélem véres, rutbális lesz mint az elsõ rész!
az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?