16
-
#16 A Vasember alatt Audioslave szól, és szerintem újrakeverve... A közepén konkrétan a Cochise c. szám... Viszont a végében nem vagyok biztos... az nem egy Black Sabbath riff? -
Loverman #15 ja bocs, a régi trailerre gondoltam XD -
Loverman #14 van egy olyan sejtésem hogy a filmnek írt zene,mert nem úgy hallatszik mintha egy szám része lenne (és van gyakorlatom ennek megállapításában, hidd el;) -
myk0312 #13 Hali.Azt megtudná valaki mondani nekem,hogy melyik zene az ami a Vasember elözetesének az elején szól? -
#12 starship troopers 1 hattalmas film volt.
ez...... jáj. fájdalmasan gagyi lett. már a kettő is anno. -
Csambó #11 Sziasztok!
A Csillagközi invázió trailerje egy behívó propaganda film.Amikor lőnek a szörnyekre, az gyakorlópálya, nem igazi,azaz prop.filmben csak animálva vannak a rovarok (nem bogarak). De vannak bogarak is. Meg rovarok...
Hülye hangya tűnj a képernyőmről! -
GErYkE83 #10 Az Ironman az ÜTNI fog :D
A Csillagközi Invázió gagyinak néz ki, látszik, hogy csak DVD-re jön. Kár érte!
-
#9 Azért a megjelenéséig tényleg javíthatnának rajta,mert tényleg olyan mintha valami pc játékból bújtak volna elő a bogarak,így talán csak mégjobban ront azon a helyzeten amit a 2. rész elkezdett -
gyuri12 #8 Azt én is néztem,nem volt az 10 éve -
xizor #7 Magyarul reméljük ugyan annyit fognak rá költeni , ha nem többet.Egyébként még anno, olyan 10-11 éve ment a TV-ben (talál tv2tőn még akkor) egy ST animációs sorozat, arról nemtud valaki valamit? -
Jubei #6 Ezek kozul csak 4 film amit erdemes megnezni. -
asdasdasd #5 De csúnyán néz ki. Mint egy playstation 1-es idiójáték.
-
gyuri12 #4 Johnny öregszik. -
sanner011 #3 A Starship Troopers tökgagyi, de tökjó. :D -
#2 max a vasembert letöltöm -
gabr #1 A Csillagközi invázió 3 jó lesz! Remélem véres, rutbális lesz mint az első rész!