Prince of Persia: több mint egy év a premierig

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ált. ahol jerry bruckheimer neve ott van az nem gagyi szar hanem nagyon ütõs frankó filmek voltak

\"Amikor a szeretet hatalalma legyőzi a hatalom szeretetét, a világ megismeri a békét\"

Szánalmas hogy még le sem forgatták a filmet de egyesek már most tudják hogy szar lesz.
Ha már szóba került, hogy ki játsza: a fenti rajzon a fõhõs egy az egyben W.Baldvin. Nem azt mondtam, hogy õ lenne a megfelelõ, csak hasonlít....
Szerintem is.
Na ha hasonló lesz mint a karib kalózai, akkor szerintem nem lesz akkora gond. És nagyon remélem hogy lehetõleg ismeretlen színészt választanak, aki hasonlít is a hercegre. De szerintem a legfontossab, hogy az akrobatikus mozdulatokat és a jó zenét ne hagyják ki belõle.
Na bebasz ha gyerek film lesz belõle. Inkább Bay-nek kéne rendeznie hogy egy jó kis látvány orgiát láthassunk. A történet már úgyis jó csak NEM KÉNE ELBASZNI.
Picsába. Így kell elcseszni egy filmet. PoP-ból gyerekeknek való film? Na ne már...

Warrior Withint reméltem, de ha az elsõ rész hangulatát hozzák az sem lesz baj.

Seth
Én meg úgy vagyok vele, hogy amikor elmentek darkos irányba, onnantól kezdett nem tetszeni az egész

PSN ID.: Beegabor

Szerintem meg nem baj ha az elsõ rész "családi mozi" lesz!Független a rajongóktól az elsõ része a játéknak, a Sands of Time is meseszerû volt és elég nagy sikert aratott!Csak a második résztõl lett egyre darkosabb mint tudjuk ez a Warrior Within!De erre ráérnnek gondolkodni még a rendezõk!Amúgy nagyon kíváncsi vagyok a történetre és hogy ki fogja játszani a herceget!Én legjobban Collin Farrelnek adnám a szerepet....de ez csak egy magánvélemény....
"A Disney által készített film a kalózoshoz hasonlóan igazi családi mozi lesz"

Na itt cseszték el a filmet. És én még mertem remélni hogy legalább hasonlítani fog a játékra.