11
-
sylas #11 ált. ahol jerry bruckheimer neve ott van az nem gagyi szar hanem nagyon ütős frankó filmek voltak -
Sliderx #10 Szánalmas hogy még le sem forgatták a filmet de egyesek már most tudják hogy szar lesz. -
bitbandita #9 Ha már szóba került, hogy ki játsza: a fenti rajzon a főhős egy az egyben W.Baldvin. Nem azt mondtam, hogy ő lenne a megfelelő, csak hasonlít.... -
Kian #8 Szerintem is. -
kringo #7 Na ha hasonló lesz mint a karib kalózai, akkor szerintem nem lesz akkora gond. És nagyon remélem hogy lehetőleg ismeretlen színészt választanak, aki hasonlít is a hercegre. De szerintem a legfontossab, hogy az akrobatikus mozdulatokat és a jó zenét ne hagyják ki belőle. -
Szocs08 #6 Na bebasz ha gyerek film lesz belőle. Inkább Bay-nek kéne rendeznie hogy egy jó kis látvány orgiát láthassunk. A történet már úgyis jó csak NEM KÉNE ELBASZNI. -
gyuri12 #5 Picsába. Így kell elcseszni egy filmet. PoP-ból gyerekeknek való film? Na ne már... -
Lyan Kyj #4 Warrior Withint reméltem, de ha az első rész hangulatát hozzák az sem lesz baj. -
#3 Én meg úgy vagyok vele, hogy amikor elmentek darkos irányba, onnantól kezdett nem tetszeni az egész -
SomLevi #2 Szerintem meg nem baj ha az első rész "családi mozi" lesz!Független a rajongóktól az első része a játéknak, a Sands of Time is meseszerű volt és elég nagy sikert aratott!Csak a második résztől lett egyre darkosabb mint tudjuk ez a Warrior Within!De erre ráérnnek gondolkodni még a rendezők!Amúgy nagyon kíváncsi vagyok a történetre és hogy ki fogja játszani a herceget!Én legjobban Collin Farrelnek adnám a szerepet....de ez csak egy magánvélemény.... -
Hobot #1 "A Disney által készített film a kalózoshoz hasonlóan igazi családi mozi lesz"
Na itt cseszték el a filmet. És én még mertem remélni hogy legalább hasonlítani fog a játékra.