21
  • DJPizsi
    Én szeretem az AMD-t,és most is azt vettem.Nincs sokkal lemaradva az inteltől,és tudtommal nicns intel 3 magos proci.. :)
    Nem fognak csődbe menni,csak sok a rosszmájó intel fan..
  • lee56
    Nagyszerü, akkor te miattad fog csődbe menni, mert elveszít egy hű törzsvásárlót, na ez a lol :)
  • kisgabo
    nem rossz, de 8200-8400-as wolfi tuningja brutális. phenom nem tuningbajnok, elég, de lehetne jobb is, sokkal.
  • dez
    Kihúzza ő magát... Jobban megy az üzlet, mint sokan hiszik. Az elmúlt negyedévek hatalmas veszteségei után a jelenlegi negyedévben pozitív mérleggel zárhatnak, és a következőben még inkább.
  • orkaman
    nem sírásós, a sír már meg van ásva, kérdés hogy beleesik, vagy valaki kihúzza.
    12 éve AMD-s procit használó PC-m van otthon. (4. kb.) de most intel-t vennék. (8200/8400-at szemeltem ki). persze még remélem bírja a gépem 1 évig.

(Athlon 2500, barton. lol.)
  • lee56
    Csak nekem unalmas már minden amd-s hírnél a sírásó kommenteket olvasni?
  • FoodLFG
    Az új intel procim már nagyon szeretne tömöríteni. De még a régi AMD-s is.
  • nedudu
    Szerinted...
  • Frayer
    Előre boritékolható hogy AMD , jó volt de béke poraira.
    Ezek még ilyen utolsó rángások a halálból.
  • dez
    Egyébként meg csak az FX-ekről van szó a cikkben, nem az összes 45nm-es prociról. A többi idén jön.
  • dez
    Semmire? Nem mondanám... A nagy gyártók újra elkezdték alkalmazni az AMD procijait. Így érték el, hogy a jelenlegi helyzet ellenére elég szép forgalmat bonyolítottak, és a tartozásból is sokat törlesztettek.
  • dez
    Ha túl nagy a teljesítménykülönbség, az megszünteti a versenyt - az egyik jó drágán adja majd a jobbat (mert úgy is inkább azt veszik), a másik meg ehhez képest kevesebbért (de nem feltétlenül olcsón) a gyengébbet.
  • dara
    Nem csúsznak egy évet. Csak az FX-ek fognak enyit csúszni. Az első 45nm-es AMD procik 2008H2-ben jönnek.
  • Kaadi
    az AMD jol tenne ha surgosen finanszirozot keresne, mert az ATI buli utan nem fogjak birni a sok veszteseget. Kar lenne ertuk.
  • Macci
    nem*
  • Macci
    Ez ben jó hír...:(
  • Darth Sith
    1 évvel csúszik a 45nm? Ezzel kb eláshatja magát az AMD. Mire az AMD kijön az első generációs 45nm-es CPU-ival addigra az Intel már 2.-3. generációsokat fogja nyomatni, amelyekben a legapróbb hibák és gyermekbetegségek is javítva vannak. Nem lesz ez jó hosszútávon.

Plusz az Intelnek nincs ellenfele, így nincs semmi, ami arra késztesse h csökkentse az árakat.. :/
  • Dark Angel 666
    ezt eddig is tudtam
    de miért nem követik az intel módszereit , a perrel nem mennek semmire
  • item
    Csökkenti az árakat, de növeli a veszteséget = hosszú távon ez nagy bukta lesz.
  • Dark Angel 666
    szerintem ez az áraknak tesz jót , mert kénytelen lessz az amd megint árakat csökkenteni , az meg nekünk vásárlóknak csak jó lehet
    amugy hogy megy a phenom proci ?
  • kisgabo
    1 évet csúszni a 45 nanóval... nem csoda ha belefognak dögleni a versenybe.