10
-
Thrawn #10 Úgy emlékszem, az elsőben. Az válogatás volt az első 25 számból. Hogy az első 25 közül melyik közölte, csak tippelni tudok. A 11-es szovjet szám volt, talán abban jelent meg először magyarul. -
Librarian #9 Nem emlékszik valaki, melyik Metagalaktikában volt benne az a zónás novella, ami alapján a játékot csinálták? :-)p -
bitbandita #8 Sőt, nekem bejött volna, ha sokkal több ilyen mutáns szörnyféle lett volna a gémben. Ebben az új részben állítólag lesz egy pár új mutáns dög, már nagyon várom :) -
#7 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!te voltál Strelok -
Tzupi #6 khm, stalkerben a bacsit nem is streloknak hivtak, hanem ot kellett levadaszni a tortenet szerint :)
ja meg kis reklam, ha valaki szereti a stalkert, akkor sasolja meg ezt:
http://priboi-story.extra.hu/
Magyar keszitesu mod a stalkerhez, teljesen uj sztori es uj missziok, atalakitva kb az egesz jatek :) möghat hungarikum!
udv!
tzu -
gyuri12 #5 A far cry-ban tényleg szarok voltak,de itt jól megvannak csinálva. -
#4 nem volt az szar
nekem is a labirintus volt a kedvencem, bár ott bármikor elsétálgatok, sztem egész feelinges lett :D -
Librarian #3 Milyen szar volt az egy, hogy voltak benne szörnyek is... Addig játszottam vele, és nagyon tetszett. Ott befejeztem. Mint anno a FarCry-t... Pfff. -
Szeszmester #2 Randa a grafikája :) -
sanner011 #1 Milyen divat ez az amnézia. :D