Franciaország is online házkutatásokat tervez
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ki nem szarja le a Visztát?
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
Egy ilyen javaslat beterjesztése minimálisan burkolt gátlástalanságról tanúskodik.
Az ilyen embereknek nem lenne szabad sok idõt politikusként eltölteni.
Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan
összeesküvés ON lehet az Eu azért rugdossa Ms-t mert az nem ad kellõ doksit 1 ilyen drágaság összetákolásához ?(logikus nehogy amcsi gépeket +lessünk <#eplus2>#eplus2>) linux-t akkor hamarosan betiltják Eu-ba OFF <#banplz>#banplz>
http://en.wikipedia.org/wiki/Ideas_Have_Consequences
Az a baj, hogy tanult emberek ilyen ötleteket elfogadhatónak tartanak, hiszen minden létezõ oldalrol ellenkezõje a civilizációnak a szabadságnak. Egy primitív, barbár dolog.
Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan
Peeeerszeeeee!
Ha lefotózzák a kocsidat gyorshajtáson akkor te fogsz fizetni még ha nem te vezetted akkor is.
Így kerek a világ...
iSS!
Egyébként meg szerintem az online házkutatás egy baromság. Megfelelõ beállításokkal semmi esélyük. Ha ezek nincsenek, még akkor is csak az éppen használatban lévõ adathordozókhoz férhetnének hozzá, a nem csatlakoztatott adathordozókhoz és eszközökhöz nem.
Az ilyen híreknek egy céljuk van: ijesztgetni a tudatlan és beszari felhasználókat.
\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein
Igaz, hogy már sokszor leírtam de leírom még1szer. 😄 Ez egy hülyeség. Mi van ha egy hozzáértõ egy ártatlan ember gépén keresztül internetezik? Szerintem elég egy Spyware amit bejuttat a gépre és a rendõrség máris az illetõ IP címét látja nem az elkövetõét. Na akkor mi van? Engem büntetnek meg azért amit nem is én követtem el?!
Hát köszönöm.
Bye!
\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein