17
  • arrakistor
    Truecrypt önmagában még nem megoldás, mert a felmountolt filerendszerekhez kívülről éppen ugyanúgy hozzáférhet a megfelelő spyware-t telepített látogató. A megelőzéshez : truecrypt illetve XeroBank böngésző ajánlott. A feltepített vírusnélküli rendszer gyors és egyszerű visszaállításához pedig valamilyen snapshot program, pl.: Symantec Ghost... igazából mindenképpen elmehetnek az anyukájukba ezek a vízfejű okostojások, mert azt akit meg akarnának figyelni azt úgyse tudják, akit pedig meg tudnak figyelni - a lámer júzert- annál pedig úgysem találnak semmi érdekeset.
  • hdo
    Truecrypt oszt elmehetnek az anyukájukba!
  • Razgon
    Az legszomorúbb, hogy ezeket a politikusokat nem söpri el a közfelháborodás.
    Egy ilyen javaslat beterjesztése minimálisan burkolt gátlástalanságról tanúskodik.
    Az ilyen embereknek nem lenne szabad sok időt politikusként eltölteni.
  • BlackRose
    Kollektivista szabadságot nem ismer. És amikor csoportokat, szektákat stb. hoz fel az ember és azokban keresi a hibát, vagy mert automatikusan általánosit egy csoportra, osztályra stb. akkor kollektivizmusról beszélünk. Szóval a betegséget felfedezted, de gondold át, hogy mi is okozza.
  • willcox
    Nem is írta le azt, hogy zsidó. Te honnan veszed? Nem kell mindenbe ezt belemagyarázni! :)
  • P3h3ly
    Hogy a fenébe nem kaptál még warningot a nem is igen burkolt zsidózásért amit minden ilyen hírnél eljátszol. :D
  • willcox
    Nincs nekik maradék...
  • arrakistor
    egyszer már ugyanezek a nagyurak és a szüleik hollókoszttá lettek konvertálva és még mindig nem tanultak belőle, még mindig nem férnek a bőrükbe.
  • arrakistor
    a technikai tudatlanságukról az ilyen vízfejű kormányzatoknak , most inkább nem is beszélek, mert ezt már más cikkekben bővebben is kifejtettem, illetve ezt a szivességet már itt előttem is megtették jó néhányan... jópáran azt is elmondták mennyire gusztustalan már csak a gondolata is ennek a legalizált megfigyelgetésnek, én most csak [b]annyit szeretnék újra nyomatékosítani itt minden kedves olvasóban, hogy kik állnak minden ilyen rémísztgetés, állhír, és valós megfigyelés mögött..[b] ezek pontosan ugyanazon zsírfejű , nagyorrú szekta tagjai, akik -többek között- a mi kedves SZDSZünket irányítják és a gyurcsókunknak adják ki az ukászt, hogy hergelje a népet. mivel ezek a szektatagok nagyon-nagyon kisebbségben vannak, csak egyszer kell a f*sz*knál fogva megragadni őket és addig rángatni, amíg le nem szakad a maradék f*tym*juk is.
  • SiroMokuska
    A felvetés elég bugyuta, ha vki gépét megtörik maradnak nyomok amik bizonyíthatják az ártatlanságát.

összeesküvés ON lehet az Eu azért rugdossa Ms-t mert az nem ad kellő doksit 1 ilyen drágaság összetákolásához ?(logikus nehogy amcsi gépeket +lessünk ) linux-t akkor hamarosan betiltják Eu-ba OFF
  • P3h3ly
    A felvetés teljesen jogos, a válasz pedig egyértelmű: nem tudtad megvédeni a géped vagyis így jártál.
  • BlackRose
    Nem a technikai probléma ami fontos, maga az ötlet ami szégyen. Ajánlom az "Ideas Have Consequences" című könyvet.

http://en.wikipedia.org/wiki/Ideas_Have_Consequences

Az a baj, hogy tanult emberek ilyen ötleteket elfogadhatónak tartanak, hiszen minden létező oldalrol ellenkezője a civilizációnak a szabadságnak. Egy primitív, barbár dolog.
  • Amergin
    "Engem büntetnek meg azért amit nem is én követtem el?!"
    Peeeerszeeeee!
    Ha lefotózzák a kocsidat gyorshajtáson akkor te fogsz fizetni még ha nem te vezetted akkor is.
    Így kerek a világ...
  • willcox
    Nem kell ehhez spyware sem. Tudod, hogy mennyi nem védett wifi-s hálózat van?

Egyébként meg szerintem az online házkutatás egy baromság. Megfelelő beállításokkal semmi esélyük. Ha ezek nincsenek, még akkor is csak az éppen használatban lévő adathordozókhoz férhetnének hozzá, a nem csatlakoztatott adathordozókhoz és eszközökhöz nem.
    Az ilyen híreknek egy céljuk van: ijesztgetni a tudatlan és beszari felhasználókat.
  • Simaji
    Arról nem is beszélve, hogy tényleg igaz amit mondtál. Ja. És az emberi hülyeség határtalan...
  • Simaji
    Cewa mindenki!

Igaz, hogy már sokszor leírtam de leírom még1szer. :D Ez egy hülyeség. Mi van ha egy hozzáértő egy ártatlan ember gépén keresztül internetezik? Szerintem elég egy Spyware amit bejuttat a gépre és a rendőrség máris az illető IP címét látja nem az elkövetőét. Na akkor mi van? Engem büntetnek meg azért amit nem is én követtem el?!

Hát köszönöm.

Bye!
  • BlackRose
    És kb. valamennyi kormány a világon. Locke, Jefferson, Hume, Acton... forognak a sírban mint egy turbina, még évszázadokkal utánnuk is, az emberek képtelenek megérteni, hogy mi az a korlátolt állam, a jog-törvény és a szabadság.