Visszavágott a Doktor House az RTL Klubnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már megint egy oltás statisztika. Vicc az egész. Ez maradjon meg a Blikk-nek. Szegények mit fognak írni. Ehh<#confused>#confused>
winnie? 😄
"1,175 millió nézõ az 1,009 millió ellen"
Ezeknél a "nézettségi adatoknál" még ez is hibahatáron belül van 😊
Ezeknél a "nézettségi adatoknál" még ez is hibahatáron belül van 😊
\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"
Szerintem mindenki tudja, hogy a cikkíró milyen néven szokott hozzászólni 😊
Szerintem meg ez az egész egy nagy rejtett közvéleménykutatás, és Szekeres Viktor nem is létezik<#awink>#awink>
A mennyből az összes érdekes ember hiányzik
Én már nem is olvasom el az ilyen cikkeket,most is csak azért néztem be hogy megnézzem hogy hogy reagáltok rá 😊
<#nemtudom>#nemtudom>
nemtom, de az ilyen cikkeket kihagyhatná
nem ismerem, hogy megy ez a dolog SGn, hogy egy-egy írónak hány cikket kell publikálni mondjuk 1 héten vagy 5 naponta vagy egy hónapban, vagy, hogy egyáltalán van-e valamilyen intervallumhoz kötve a cikkek száma.
de ezek a fajta cikkek szerintem tényleg még annál is rosszabbak, mintha nem ír semmit.
Inkább akkor gazdagítsák a játékos híreket, ott ugyis alapvetõen kevesebb írás jelenik meg, mint itt.
nemtom, de az ilyen cikkeket kihagyhatná
nem ismerem, hogy megy ez a dolog SGn, hogy egy-egy írónak hány cikket kell publikálni mondjuk 1 héten vagy 5 naponta vagy egy hónapban, vagy, hogy egyáltalán van-e valamilyen intervallumhoz kötve a cikkek száma.
de ezek a fajta cikkek szerintem tényleg még annál is rosszabbak, mintha nem ír semmit.
Inkább akkor gazdagítsák a játékos híreket, ott ugyis alapvetõen kevesebb írás jelenik meg, mint itt.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Volt már akár egyetlen normális írása is?
Vajon ezekért fizet neki az sg??
Vajon ezekért fizet neki az sg??
Minden jog fenntartva!
inkább ez már az a kategória, amikor szegény viktor nem tud mirõl írni, aztán gyorsan firkant valamit sztem, de mostmár télleg unalmas a "most a reteklub nyert" vagy "tv2 nyert"
bár ezt biztos õ is érzi sztem <#idiota>#idiota>
mondjuk inkább akkor van probléma, ha mégse érzi <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
bár ezt biztos õ is érzi sztem <#idiota>#idiota>
mondjuk inkább akkor van probléma, ha mégse érzi <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Mikor szoksz már le az ilyen kamu álnézettségi adatokról? Ez valami perverzió nálad?