10 éves az ECDL

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aki másokat azért le-lámerez, mert megcsinálnak egy tanfolyamot, nos, az sikeres ember nem lehet!

az sg fórum hivatalosan is a neten lévõ legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?

már elnézést, ne vegyétek komolyan, de én errõl arra asszociálok, hogy semmihez sem értõ , fantomcégek ofiszlámerei kisebb vagyonokért kiadnak egy wécépapírnak se használható keménypapírt , egy számítógépes szegénységi , illetve lámerségi bizonyítványt , a paciensnek, akit aztán ha fel is vesznek valahova , emiatt a papír miatt a munkaadói összenézhetnek alaposan, mint orvosok a konzílium után, és a jobbik esetben kitör belõlük a harsány röhögés... <#eplus2>

Ki nem szarja le a Visztát?

Éppen most tartottam elõadást az ECDL-rõl és elõtte kutattam kicsit a témában. Azt találtam, hogy bár a hivatalos szoftverlehetõségeknél vizsgát lehet tenni pl oprendszer esetén a következõekbõl:

Linux disztribúciók
MS Windows
OS/2 Warp
Solaris
UNIX

- azonban ezt csak akkor, ha az vizsgaközpont akredittált az adott szoftverre, és Magyarországon így csak MS termékekbõl lehet :) Arról nem is beszélve, hogy a vizsgapéldatár feladatai között is van olyan amit csak MS OFFICE-ban lehet megcsinálni, advanced fokozatú vizsga esetén ez méginkább elõkerül (pl. szöveganimációk/wordart effektusok... feltétlen fontos word funkciók :)). Üzlet az egész...
Egyébként nem vagyok benne biztos, hogy a külföldi gyakorlat ugyanaz lenne mint a magyar...

\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"

Az egész ECDL úgy baromság, ahogy van. Nálunk az egyik tanár azt mondja, hogyha ráveszem a rendszergazdit, Lunix alatt OO.o-ban is lerakhatom, a másik azt, hogy nem. Egy iskola, Magyarország, 2008.

Egyébként meg a vizsgázás ûltalában úgy megy, hogy 1 ember megcsinálja, szerverre feltölti, a maradék meg azt beadja, és mindnek megvan az igazolványa...

Mafia 2 fan oldalam: http://mafia2hq.extra.hu

Ebben igazad van. De az a jó hogyha valakinek sikerül megszerezni az ECDL-t akkor az OpenOffice -t is tudja használni mert nincs nagy külömbség.

chuck arról nagyon nincs egy szó sem, hogy ezek lényegében a mikrofos termékeinek bebetonozását szolgálják a az irodai szegmensbe

A mennybõl az összes érdekes ember hiányzik