The Requiem: Bloodymare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ScarY MAN
köszi ^^

...

ScarY MAN
es nah 😄 4 áóra 😄

...

sztem még nem indult el bár rem igazad van 😄

A Hibátlan verzióji Kliens, bug hiba nélkül (torrentje) letölthetõ innen

ScarY MAN
jah...kicsit be is halt 😄 nekem legalabbis... sztem sokan most fuggenek rajta 😄

...

inditsd a kliensed mert megint pecsel a 000034.rtp v mit 😄

ScarY MAN
oké 😄 ... mostmár tokmind1 😄 ... azert felrakhatod biztos ami biztos

...

letölthetõ mindenki számára egy javított verzióju kliens, ami nem tartalmaz ilyen patch bugokat,hibákat, ha esetleg igény van rá feltöltöm vhova és belinkelem

ScarY MAN
ScarY MAN
<#buck><#integet2>

...

remélem én is hogy pontosak 😄, igy harmadmagammal XD

jók lettek a bannerok 😊 és én nyertem XD

ScarY MAN
egyedul vagyik itt? 😄 mar csak 23 perc 😄 ... remelem pontosak 😄... ha mar eddig fennmaradtam/tunk

...

ScarY MAN

Ver2

Am hihetetlen...elindult az update... mintha ...mind1 xD ...

...

ScarY MAN

vélemény? <#buck>

...

Demister
Már csak 1 óra 😄

ScarY MAN
osszedobok egy uj bannert 😄de lehet hogy feladom...nemtom 😄

...

ScarY MAN
semmi...huzza az agyam az updetgeci <#buck>

...

krampusz140
?😄

Ha valaki felidegesít 42 arcizmod görcsöl. Ahhoz, hogy kinyújsd a kezed és pofán bazd , csak 5 kell(!!!)

ScarY MAN
es gyõztem xD

...

ScarY MAN
Már reménykedtem 😄

...

krampusz140
Dehogy😄

Ha valaki felidegesít 42 arcizmod görcsöl. Ahhoz, hogy kinyújsd a kezed és pofán bazd , csak 5 kell(!!!)

ScarY MAN
nah mivan Kramp... feladtad? 😄

...

ScarY MAN
sztem mindketto 😊

...

ok, thx a tippet
amúgy irányításra milyen stílusú a játék? wow, vagy inkább lineage?
krampusz140
jah tudtommal kruxena rugobol lesz kesobb csuzlis (Shadow Runner)

krampusz140
Ahh az nalam sehol se akadaly😄

olvasgattam a kasztokat, de nem igazán egyértelmû. ha íjász szeretnék lenni, akkor a kruxena fajjal kell lennem?
ScarY MAN
akkortekapdbe <#mf2><#idiota>
ilyen is csak velem van 😄 ezert most velem fogsz virrasztani 4 ig xD ok?<#buck>

...

krampusz140
En passzolok nalam hiba nelkul vegigment<#buck>

ScarY MAN
en itt... csak irja mar le valaki hogy miujsag ezzel a update el.
megvan a 00000031.RTP 352mb . szal? 😄

...

krampusz140
nemtom miert kell bunko tirpak modon beszologatni. miert nem lehet eldörmögni a gép elött hogy mekkora segg ez az ember aztan nem lesz tele 1-2 oldal folosleges veszekedessel. <#ejnye1><#nevetes1><#nevetes1>

ja amugymeg elvileg 04:00-kor indul a szerver ha van meg kitarto ember<#nevetes1>

PÍÍÍSZ<#mf1>

16??😊)rakj még hozzá egy 10est😛 látod cence normálisan tud írni,nem kell minjá fikázni...tudom hogy nem a témához szóltam hozzá amikor zaracsinak visszatoltam egy beírást a pkzásos dologról,de mivel öt ismerem,most is beszélgetek vele ventrin,nemhiszem hogy annyira komolyan vette volna mint te..krampusz ugyanaz..XD na nembaj,márcsak 5 és fél óra és gyááááááááááááááááááááááááááááá
Sugam
ez van ha gép elég engedik a 16éves kölköt, amelyik még fórumozni se tud, csak ugatni :d

XD
én ismerlek téged, te vagy a maonika showból a Csipkés Zoltán 😄

és mielött visszaírnél légyszi ne tedd meg!!!!ez nem az a cset....köszike helóka
takarodjak??😊)lol hallod kisgyerek,légyszike fejezd már be,mert eddig rajtad kívül senki nem okskodott,az életben is ilyen szánalomtenger vagy,az óvónéni nem engedi meg hogy játsz a legóval ,megrugdosod?😊) tiszta szégyen vagy komolyan..
beszótá?? MI MI MI XDDDD

Sugam
szerintem most takarodjék innét .. mielõtt flém lesz /vagymár elkezdõdött. rajtad kívül senkise játszotta az agyát, szóltak hogy elég , erre megint neked áll feljebb? kisebbségi komplexus? "hácsak azé me cigány vagyok?"... na ezt ne oké?:/

ne thx-ezzél,gyökérgyerekXD igyál inkább mindjá itt a game te meg parasztkodsz...fogadjunk magyar vagy😊))
Sugam
elég szánalmas volt ez az utolsó hozzászólás.. valami 463mas?

ScarY MAN
off vége... htx

...

krampusz te csituvan a nevedXD
krampusz140
A😄:SA😄A:SD:A😄A😄AA:SD:AS😄A <#banplz><#banplz>

hallod zacsi,én tolta cb alatt,és képzeld már a karakterválasztóképernyön lehet pkzni,sõõõõt,a sarki kocsmába is.egy sörért megölhetsz bárkit,tiszta szittyó brigád.amúgy ha valakit le akarsz pkzni föleg külföldit,be kell menned az adott ország nagykövetségére,ezek a map sarkában található rózsaszín lufik,és ki kell pukkasztani öket.szijje fröccsen a vér belöle,ezek ilyen véres luftballonok,és azokból a véres pacákból kelnek ki a külföldiek,akiket kedvedre kettéhugyozhatsz.amúgy felment a sör ára a sarki kisboltba,épp indulok pkzni..😊
sracok nalam vmi hiba van mert ha leveszem az irasvedettseget akkor 99% felugrik es tolt le mint a bolond tehat nem all le erre ki mit szol?
hagytam menni kivanvsisagbol de 444 meganal megalitottam!
Remelem ha 1 x bejutok egyaltalan a game nem lesz ennyire bugos 😞
a választ rá megtalálod itt

fél 4 kor indulnak a szerverek, már vissza számoltak akit érdekel mennyi idõ van még az katt ide

valaki aki tolta cb alatt megtudna mondani mikortol lehet pkzni vagy mar lv1-n megolhetem az elso kulfoldi mocskot

Mindenki nezze meg ezt a linket ha lehet: http://www.hackthat.net/df/ddos/24798/index.html