68
Nektek volt már valamilyen betegségetek? Nekem Fallot tetralogia van.
-
zoolee #27 Én is voltam így...Futottam be, és a kutya is, és átestem rajta, és átfejeltem az ajtó legalsó üvegét.Fejemen vágott 1 sebet, aztán nekem is majdnem ütőeret vágott.Ill el is vágta, csak nem az egészet, hanem egy kis ágát a ball kezemnél.Meg van még a heg, ott szedtem ki az üveget belőlle:D
Meg voltunk 1 szer valahol táborban, elnyaltam, felálltam, leporoltam magam, mondom semmi baj, egyszercsak látom, hogy vörösödik a zoknim, de rohadt gyorsan.Hát a kő csúcsa csontig beleállt a lábamba:C -
#26 Tesó...:( -
#25 ilyesmit (oda mutat a vonal):
-
#24 annak aki nem érti, és lusta guglizni... ha nem probléma
-
#23 Az mi ? :o -
#22 Aorta szűkűletem van:/ -
#21 annyira nemvolt, csak tiszta kula lettem és a fél falu végignézte, ahogy a pedálnélküli cangával bicegek haza xD nemtört el semmim, így inkább szerencsés vagyok.Bár mondok bizarabbat: Szőlődaráló fogaskereke elkapta a bemuató ujjamat, soha nemfog eltűnnia nyoma, és hülye formája is van neki, viszont nem sírtam (kb.5éves lehettem) de csak azért mert sokkot kaptam... majd teszek fel képet :D -
#20 xD durva :O -
#19 Ien nekem is volt xD, csak a sípcsontos rész nélkül.pontosabban egy buszfordulóban róttam a köröket egyre kisseb szögbe, aztán leért a pedál hirtelen az aszfaltra,az leszakadt énmeg kipördültem egy kissebb árokba, és miértisne akkor jött volna a vonat... -
#18 én kiskoromban játszótéren a homokozóból jöttem ki, és abba a kis alacsony fakerítésbe beleakadt a bokám és így lefele fordult :S szerencsére volt ott valaki aki visszarakta, utána csak borogatni kellett. aztán volte gyszer olyan hogy sást vágtunk (nádhoz hasonló növény, a levele és a szára baromi éles) és cipeltük, egyszercsak érzek vmi gyenge karcolást a csuklómon, odanézek, dől a vér a csuklómból :S azóta is ott a heg, meg egyszer vékonytalpú cipőbe rohangálok, hopp 100as szög a sarkamba :S szerencsére semmit nem talált el csak belémállt. kb ennyi :D kórházba csak születésemkor+látogatóba voltam :P -
#17 Én még általános suli előtt, biczikliztem (MOTOGP-s, kanyarodást próbáltam szimulálni...) de a küllő bekapta a lábam, és ketté törtem a bal sipcsontom :D szerencsére műteni nem kellett kézzel helyre pofozták de nagyon nagyon fájt, azóta néha van szúró érzés a talpamban .. :D -
#16 Én elsős koromban rohantam egy kirándulás alkalmával egy kápolna kövezetén, aztán beleestem bal térddel egy tégla sarkába. Először nem fájt, de utána nagyon :-) Összevartták, látszik a heg is. -
#15 nem vagyok én semmi (...) elrontója :p -
#14 xD
amúgy én még születésem óta nem voltam kórházban :P -
#13 " Herri Potéker" baszod, már fáj az oldalam a röhögéstöl:D. Amúgy még nem tört el semmim. Csak egyszer, szurkáltam ceruzával egy lapot, és belevágtam az újabba, de tiszta erőböl. a lap arréb csúszott, én meg összetettem a két kezem, de nem is fájt annyira. Anyám bejött, felkapcsolta a villanyt, én meg szédtettem a két kezem, na és mit láttam? Mina két tenyerem csupa vér:O. Hát baszod:O, Én meg régen azt csináltam, hogy beszakítottam a körmömet, vérzett, és nyaltam a vérem, mit egy vámpr:P. Tiszta finom volt, ilyen elem izű:P. -
#12 énsem szerencsére -
#11 még szerencsére semmim,bár kiskoromban bicikliküllő kapta be a lábam,amit begipszeltek,de nem törés volt,meg nemrég a 30 kilós bicilki ráesett a térdemre -
#10 tört már el valamid? -
#9 ezt úgy nem birom...most miért kell így pattogni, nem csak rád gondolok, hanem sok más emberre...
a 3 topikból, 2 mondhatni inaktív... -
#8 én kiskoromban lefejeltem egy fotel szélét amikor futottam be a szobába,még mindig ott a heg a homlokomon,csak nem középen,hanem oldalt:D tiszta herri potéker -
#7 talán használd a keresőt..
Fura betegségek
Betegségek
Gyógyszer!
-
#6 Áucs. Én meg belerohantam az üvegajtóba, bal csuklómon egy Harry Potter-szerű vágás van. Majdnem ütőeret vágott az üveg.. :S -
#5 Nincs, mer kerestem, de nem talált. Fabio: Már megszoktam. -
#4 vanmár ilyen topic szerintem.
-
#3 aznemjó :( részvét
IDDM. -
#2 én tudom miaz, másik topicból :D
nekem van a lábamon egy nagy vágás 7évesen kirohantam az üvegajtón, sosem fog eltünni -
#1 Nekem Fallot tetralogiám van, nézz utána googleba.