19
Lacrosse
-
#19 En most kezdtem Utrechtben a Domstad Devils csapataban, ma lesz a masodik edzes. Eddig rohadt jo, csak sokszor elfelejtem "ringatni" az utot futas kozben, azt kiesik a labda:D -
#18 maradok a kick-boxnál, az kevésbé veszélyes. -
#17 baseballra is azt hitték régebben is aztán még mindig pocsék sorsban van :( -
Lacrossefan #16 Főleg Budapest és környékiek, valamint Budapesten továbbtanulók! Lenne vkinek kedve beszállni egy Lacrosseclub-alapításba? Ha vkinek van kedve, írjon a fórumra és majd küldök elérhetőséget! Nagyon jó sport, viszonylag fiatal (főleg Mo.-n alig ismerik), tele lehetőséggel! -
#15 lol, igazXD -
#14 foci az más. ne keverjük a kettőt. az lehet ausztrál foci is meg football is ami megint más.
köszi -
#13 a focit??...lol az a legjobbXD -
#12 én a labdarúgást tartom idétlennek -
#11 mivel még én sem tudom, azért..XD de majd írok, nyugi -
#10 engem is érdekelne
privibe küldenétek nekem linkt? -
#9 és tudsz címet mondani? vagy vaalmi torrentes linket ha tudsz pls akkor adj:D Előre is thx -
#8 Amerikai pitében Oz nyomult ilyenben
- A gól szerző a hatos számú Oz Meicher!
Vagy, h írják a nevét. -
#7 Persze, hogy van. Minden év elején kijön egy, aztán Augusztus környékén a Special Edition a frissítésekkel.
-
#6 Multkor beleneztem az Eurosporton. Jot nevettem, ugy rohangasztak azokkal a lepkefogokkal a palyan... -
#5 Én elég idétlen sportnak tartom, dehát, akinek tetszik.... -
#4 wooo, angol tanárom egyszer kitalálta, hogy csináljunk Lacrosse csapatot.. :DD
jó móka lehet -
#3 tud valaki Lacrosse-os játékot PC-re?? van egyáltalán? -
GVG #2 videók
szerencse,hogy békés sport -
GVG #1
valaki Lacrosse-ozik itt?:)