Markus Schulz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Adaaam
Faithless feat Cass Fox-Music Matters \o/

everything's better with music

gabi89
Music Matters <#finom>
Azért átcsaptunk kicsit house-ba 😄

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

desigo
jah merthogy Marco V a guest <#worship>
desigo
Marco V Unprepared
jjeeeeeeeeeee
gabi89
hello

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

desigo
jelen
üdv nektek...
Adaaam
huh, de kiment a fejembõl hogy most van 😊
a Moonbeamnek nagyon kellemes zenéi vannak

everything's better with music

gabi89
<#nevetes1><#nevetes1>
Jó kis zene én tegnap kaptam le.

DJ Tope
Moonbeam Featuring Avis Vox - About You
pont amikor elkezdõdött ez a szám akkor töltöttem le tranckedvencekrõl😄

When I&#8217;m in the studio, I can&#8217;t wait to play out what I&#8217;m making and seeing people react to it- Markus Schulz

gabi89
01. Nic Chagall - This Moment (Prog Mix)

Érdekes férfi vokálos kezdés volt.

gabi89
Start

DJ Tope
hi all😄

When I&#8217;m in the studio, I can&#8217;t wait to play out what I&#8217;m making and seeing people react to it- Markus Schulz

donyyy20
hát ha markus egy 6 órás szettet játszik akkor meg van bocsátva neki hogy korán kezd... egyébként meg szerintem még ez nem hivatalos...

Markus Schulz For President!

gabi89
Hát remélem nem mert az elég korán lenne :S

DJ Tope
Markus Kirakta Myspace-re is a dátumot,csak nem vágom h a 8:00pm az nálunk 8 óra?😄Jegyárakról tud vki vmit?

desigo
Global DJ Broadcast May 21st 2009
With Markus Schulz

Markus Schulz
01. ID
02. Mike Foyle Presents Bolt - Buff Monkey
03. ID
04. Adiva Featuring Vicky Fee - How Does it Feel? (Remix)
05. Riva - For How Long (Wippenberg Remix)
06. Zirenz & Saint Rush - Shine on Me
07. Douglas H. Featuring Di - Since I've Missed You (Anguilla Project Remix)
08. Mark Norman vs. Hole in One - Life's Too Short
09. ID
10. Saints & Sinners - Peace (Breakfast Remix)
11. DJ Observer & Daniel Heatcliff - Fake Call
12. Gai Barone - Lilith
13. John O'Callaghan Featuring Audrey Gallagher - Take it All Away (Timmy & Tommy Remix)
14. Moonbeam Featuring Avis Vox - About You
15. Jester Music Featuring Lavoie - Dressed in White (Markus Schulz Coldharbour Remix)
16. ID
17. ID
18. Dakota - Johnny The Fox (Barnes & Heatcliff Remix)
19. Three Drives - Greece 2000 (Sander Van Dien Remix)
20. Cosmic Gate - Sign of The Times (Markus Schulz Coldharbour Remix)
21. 16 Bit Lolitas & Ohmna - Take It or Leave It
desigo
szeretjük a mézest meg a didit xD
gabi89
Ez van kint markus fórumán->
21. 16 Bit Lolitas & Ohmna - Take It or Leave It
omg 😄

DJ Tope
XD

egyébként az erkélyrõl már bejöttem, besötétíttem, és ugrálok a lakásban mint vmi gyerek 😄

végüliscsakhuszonnyolcévesleszeknyáron 😄
gabi89
the

gabi89
sign of times <#szeret>
lehet fokozni xD

áh, rájuk kiabáltam hogy húzzanak az ablakom alól, ne zavarjanak a zene élvezetében!

desigo
jó rég volt ...
igaz se volt
most meg greece 2000...

hát lassan már nem tudom, mivel lehet még ez a GDJB-t fokozni 😊
gabi89
Greece 2000 <#taps>

desigo
be kellett volna hívnod õket xD
táncizni <#ravasz1>
ez a track of the week is igen jó

rég hallgattam végig GDJB-t, de ezt a részt határozottan érdemes, mert igen kiváló 😊
gabi89
és ID 😞
pedig igen jó volt

woohoo, ez is mekkora zene ami épp most megy, nagyon uplift, nagyon happy 😊
gabi89
<#nevetes1><#smile>

kint ülök az erkélyen, és amikor ment ez a mjuzik, két jó kiscsaj épp itt ment el lent az utcán, mosolyogva néztek fel, és integettek hogy jó zene 😄
desigo
komolyság volt !

Moonbeamrõl nem is beszélve
DJ Tope
Lehet hogy world tour lesz v vmi,bár myspace-n nincs benne a tourdates be Magyarország, sztem le lehet majd szedni.

gabi89
John O'Callaghan Featuring Audrey Gallagher <#szeret> - Take it All Away (Timmy & Tommy Remix) <#szeret>

sziasztok 😊

huh, de jó lenne ha vissza lehetne majd hallgatni a nyári Rio-s bulit is, mint anno a tavalyi World Tour BP-t 😊
DJ Tope
hi all😄

desigo
üdv nektek...
ebben a jó idõben vétek bent hallgatni a GDJB-t!

kiülni a kecó elé napozni, ki az ablakba a hangfalakat, hadd szórakozzon az utca is xD
Landren
eddig kellemes

sose nyomd fullba a kretént

gabi89
Hello

desigo
04. Adiva Featuring Vicky Fee - How Does it Feel? (Remix)

mekkora komolyság <#worship>
nice vokál
desigo
Global DJ Broadcast May 21st 2009
With Markus Schulz
desigo
van bõ két hónap megkeresni a rávalót...
egyszerû a képlet, nincs cash, nincs fesztiválozás sem. Addig is marad Markus remixe a Cosmic Gate Sign of the times-szából. Mekkora basszus, te jó ég!!!!

Semmi más, csak melódiák

xotyi
ööö... miért héétköznap?? (elmegyek betegállományba az fix😛)

Trance&Friends nothing more..

ezt megdumáltuk, én péntek délután ülök a kocsiba és meg sem állok a balatonig 😊
sokszor az ilyen meglepetésbulik a legjobbak 😊

nem várja az ember, és voilá, betoppan vagy 5-6 világsztár 😊
donyyy20
hát engem ez a rio fest jobban érdekel már mint a sziget meg mint a sound is, a semmibõl jött az egész.. kivéve hamvai pg meg dj junior ...

Markus Schulz For President!

desigo
Chicane egy héttel a születésnapom után lesz
akkor le kell költözni péntek,szombat,vasárnap a balcsira
nincs mese...