Markus Schulz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

exTrem
Talán egy Markus Only világ turné ? 😄😄

desigo
az komoly,hogy ott a családja is...
shad0w
Hey guys, hello from Prague!!! The night of the big dance has finally arrived - Transmission: Future Cities. So excited and nervous about the next few hours.

Backstage right now at the 02 Arena getting ready to go on stage. You can catch my set live as it happens right here: http://tinyurl.com/tslive

When I'm done, I'll be holding a press conference making the big announcement I promised you all week, and you guys will find out very shortly afterwards.

So nervous. My dad and brothers are with me. Wish me luck guys!

With love,
Markus

kíváncsi vagyok a big announcementre 😄

don't give a fuck

gabi89
kikészít ez a remix
<#eljen>

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

desigo
The New World
exTrem
ennyi 😊

desigo
hey

meghoztad a népek hangját...
gabi89
hali

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

gabi89
fincsi

exTrem
estét 😊

desigo
Markus Schulz - Future Cities (Transmission Intro Mix)
Jééé micsoda kezdés!😊
desigo
Future Tokyo <#vigyor5>
gabi89
Ezek az introk uhhh

desigo
Markus:

"Heading to the stage now. Damn why am I so nervous??!! Showtime Transmission 2010 Praha let's do this!!"

haha
a végén még elrontja a keveréseket...
desigo
Mory Kante - Yeke Yeke (Mark Eteson Remix)
Arminosat már bedobtam😄
gabi89
xD

Akkor a többi trance -es topikot is tessék bedobni a kedvencek közé. Van egy pár... 😄

Mint kiderült, három éve itt vagyok😄D
desigo
üdv itt neked <#eljen>
gabi89
Nézd már ki kommentelt be xD

gabi89
mashup

Vissza akarok menni tegnapra😊
gabi89
Stadium Four 😊

desigo
tyDi feat. Audrey Gallagher - Calling
desigo
Julie Thompson <#szeret>
nagy fav
gabi89
Mennyit hallgattam ezt régen...
These Shoulders <#szeret>

desigo
do 31.7. 790 Kè
do 31.8. 1 090 Kè
do 30. 9. 1 190 Kè
do 31. 10. 1 290 Kè
v den akce 1 390 Kè

10 ezer alatt volt a kezdéskor mindenképp...
shad0w
tegnap desi azzal idegesített, h elõvételben már 8 körül lehetett jegyet kapni. azóta nem mertem megnézni, h tényleg így van-e 😄

don't give a fuck

gabi89
Utazást nekem csak még a 15ezret nem amennyi a jegy xD

shad0w
úristen, nekem már emiatt a 10 perc miatt megérte volna az utazást a buli! 😄

don't give a fuck

gabi89
Right back

shad0w
vooo, köszi, teljesen el is felejtettem!

és pont she movesra jöttem! 😄 királyság!

don't give a fuck

desigo
hey
de legalább a minõség hibátlan...
gabi89
Na itt én is 😊

Kár, hogy videó az nincs 😞

desigo
most már live...
desigo
1 óra 15 perc és live
link

22:00 - Andy Moor
23:30 - Markus Schulz
01:15 - Sander van Doorn
03:00 - Simon Patterson
04:30 - W & W

desigo
Global DJ Broadcast November 4th 2010
World Tour - Kiev, Ukraine
With Markus Schulz

Markus Schulz (Recorded Live From IEC Pavillion in Kiev - October 23rd 2010)

01. Michael Woods - Dynamik
02. Markus Schulz - The New World (Remix)
03. Markus Schulz & Justine Juissa vs. Tomcraft & Jerome Isma-Ae - Perception in the Redlight District (Markus Schulz Mashup)
04. Susana & Josh Gabriel - Frozen (Nic Chagall Remix / Markus Schulz Big Room Reconstruction)
05. Mr. Pit - Sky Traffic
06. Miki Litvak - Pollinator (Gary Beck Remix / Markus Schulz Big Room Reconstruction)
07. La Roux - In for the Kill (Michael Woods Remix)
08. ID (Track 11 from GDJB World Tour Budapest Set)
09. Rank 1 & Jochen Miller vs. Yuri Kane - The Right Escape (Armin van Buuren Mashup / Markus Schulz Edit)
10. Dave Schiemann - Toddler (Markus Schulz Edit)
11. Dustin Zahn - Stranger to Stability (Len Faki Podium Mix / Markus Schulz Big Room Reconstruction)
12. Rex Mundi - Opera of Northern Ocean (Phynn Remix / Markus Schulz Big Room Reconstruction)
13. Genix - Zzubb
14. Ashley Wallbridge vs. Markus Schulz & Ana Criado - Surreal Smoke (Markus Schulz Mashup)
15. Mr. Pit - Overload
16. Mike Foyle Presents Statica - Headrush (Markus Schulz Big Room Reconstruction)
17. Jon O'Bir Featuring Fisher - Found a Way (Joint Operations Centre Remix)
18. ID (Track 16 from Mayday Dortmund Set)
19. Setrise - Kernkraft 400 (Markus Schulz Edit)
20. M6 - The Flow (Skytech Remix / Markus Schulz Big Room Reconstruction)
21. Hammer & Bennett - Language (Phynn Remix)
22. Markus Schulz - Rain (Phynn Remix)
23. Markus Schulz - Do You Dream (Uplifting Vocal Mix)
24. Above & Beyond - No One on Earth (Gabriel & Dresden Remix / Markus Schulz Big Room Reconstruction)
gabi89
Pavvo -ék huuuuuuu

Utoljára Markus újév környékén vette elõ ha jól rémlik. Ideje volt megint ^^

desigo
Above & Beyond - No One on Earth (Gabriel & Dresden Remix / Markus Schulz Big Room Reconstruction)
<#worship>
gabi89
19. Setrise - Kernkraft 400 (Markus Schulz Edit)

na ez is ott volt

desigo
Jon O'Bir ft. Fisher - Found A Way (Joint Operations Centre Remix)

top5-ös 😊
desigo
Ashley Wallbridge vs. Markus Schulz Featuring Ana Criado - Surreal Smoke (Markus Schulz Mashup)
gabi89
Markus húzza az agyunkat 😄 😄

desigo
Stranger to stability
donyyy20
Imádom ezt a számot!

Markus Schulz For President!

gabi89
Érdekes rmx 😄
Azért én maradok ennél Tristan Ingram & Black Russian Festival Edit

desigo
La Roux - In For The Kill (Michael Woods Remix)
gabi89
Én meg már unom xD
Persze buliban egyértelmûen üt még mindig. (múlthéten is...)

desigo
ez egyre jobban bejön
jóság