Markus Schulz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

desigo
mekkora atom mashup <#eljen>
gabi89
Paavo -ék

Satellite <#szeret><#szeret>

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

desigo
Cosmic Gate - Back to Earth (Arty Remix)
gabi89
xD

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

desigo
"most dumál markus
nyugodt kimért
elsõ két számot elmondta mi volt
most jön negyedik szám
ez is már langyi lesz
nem menetelõs
énekelgetõs
csajos
tingilingi
asotba való xD
pörrfekt
azt énekli a csaj
Smart Apes vs. Anna Lee Featuring Kate Miles - Perfect (2010 Mix)
ez volt
most jön 5-ik track
nagy atom basszus van
kiállás
hegedû
még mindig tart a kiállás
durva
sípoló hang
kis mély
lassú ütemes
dobok
Dean Newton - Dutch Tilt
most jött pörgés
...
"
így sokkal jobb, mintha hallgatnám is xD
gabi89
03. Aruna with Mark Eteson - Let Go (Who.Is Remix)

Na ez a remix veri az origi + Nic Chagall -t is 😄 (nálam)

desigo
most írtam doninak msnen mert pesten van még és nincs füles nála :

elsõ masszív
ütemes
tádámm tádámm
a második meg nyugisabb
de az is kemény
most keveri rá harmadik számot
ARUNA

alatta masszív menetelõ basszus
lettt gooooooo
let goooooo
let gooooooo
nááánáááánááá
tááádáááádáááá
ááááááááááááááá
/még mindig csak mobilneten, így számomra ezúttal is a fórum olvasásából derül ki, mi hangzik el a mûsorban :]
gabi89
02. Vadim Dreamer - Amsterdam (Tucandeo Remix)

kellemes 😊 😄

desigo
üdv
gabi89
Hali

desigo
start

Global DJ Broadcast November 11th 2010
With Markus Schulz and Michael Woods

link
desigo
Markus Schulz Live From Mayday in Katowice, Poland - November 10th 2010

01. Arnej - For the People
02. Markus Schulz - The New World (Remix)
03. ID
04. Markus Schulz & Justine Juissa vs. Tomcraft & Jerome Isma-Ae - Perception in the Redlight District (Markus Schulz Mashup)
05. Mr. Pit - Sky Traffic
06. Miki Litvak - Pollinator (Gary Beck Remix / Markus Schulz Big Room Reconstruction)
07. ID
08. ID (Track 11 from GDJB World Tour Budapest Set)
09. Michael Woods - Nitro
10. ID
11. M6 - The Flow (Skytech Remix / Markus Schulz Big Room Reconstruction)
12. Mr. Pit - Overload
13. Pobsky - Final Cloud (Markus Schulz Edit)
14. Gareth Emery vs. Markus Schulz & Sir Adrian - Away on Metropolis (Markus Schulz Mashup)
15. Hammer & Bennett - Language (Phynn Remix)
16. Cosmic Gate - The Drums (Markus Schulz Remix)
17. Julian Jeweil - Techno Corner (Markus Schulz Big Room Reconstruction)
18. Setrise - Kernkraft 400 (Markus Schulz Edit)
19. Dr. Willis & Junkyard Dog vs. Dean Newton & Huggy - Here Comes 747 (Markus Schulz Mashup)

desigo
sux <#szomoru1>
gabi89
reklám xD

desigo
Miki Litvak - Pollinator
desigo
nem egy tingilingi 90 perc lesz
3-as ID elborult volt nagyon...
gabi89
Perception mash <#szeret>

Gondoltam nem tudja kihagyni 😄

desigo
The New World <#eljen>
desigo
akkor start...
gabi89
Jelen

desigo
Markus Schulz Live From Mayday in Katowice, Poland - November 10th 2010

He plays for 90 minutes, beginning at 5:45pm Eastern | 10:45pm UK | 11:45pm Central European Time

http://www.eska.pl/
http://eska.tv/
desigo
Adaaam
nem hallgatni kell, nézni 😉

everything's better with music

én azért videózom, mert sokkal jobban szokott sikerülni, mint a mobillal felvett, youtubera feltolt pixelhalmok.

és nem csak a szétesett kép alatti zûrzavaros torzítást akarom hallani, hanem vmi kivehetõ hangot is. 😊

/no megyek vissza Katy Perry-t hallgatni <#kuss> <#banplz>
shad0w
és milyen idegesítõ mikor valaki telóról ír be ide is! <#idiota>

btw, én is van amit fel szoktam venni, most emeryn pl sanctuaryt, továbbá valóban a legviccesebb az, mikor lebasszák az embert amiért esetleg ugrálni/"táncolni" is mer a zenére és nem csak beáll az elsõ sorba torz fejjel sörrel a kezében 😄

szerintem mi akkor most nem vagyunk menõk 😞

don't give a fuck

donyyy20
Nem èrtem mi abban az idegesítô ha valaki telefonnal felveszi. Èn is felszoktam venni sok indítò szåmot ès miegymåst. Szerintem az idegesítôbb akit ez zavarja... ja meg akit zavar ha valaki tåncolni mer...

Markus Schulz For President!

Adaaam
Mi is gondolkoztunk rajta már amikor megláttuk Markus szettje alatt, és a kapott flyeren is rajta volt 😊

shad0w
amit mondasz az hibátlan 😄
szállás van pár, 3000-3500Ft/fõ/éj körül (ki lehet fogni 2800-ért olyat ahol reggelit is adnak 😄)
hát azért február még relatíve messze van, de annyira azért mégsem, elgondolkoztató a dolog 😛

don't give a fuck

desigo
Akkor kell szervezni szállást.
Pénteken reggel indulás,hétfõn meg haza.
Nekem ez így lenne jó mert csak 2 nap szabi.
Városnézés,kajálás,pihenés a bulin kívül.
shad0w
hát akkor meg lehetne már inkább Budapesten, mint pozsonyban 😄 annak tudnék örülni 😛

don't give a fuck

gabi89
Na igen én is az árra értettem.

shad0w
jó persze, az utazás ára szempontjából jobb lenne pozsony, de amúgy semmi más nem szól a "szlovákok" mellett. év végig 7k-ból megvan a beugró, az utazás oda-vissza busszal 8-9k. ha lesz szervezett busz az is ekörül lesz, talán vmivel alá tudják vinni. autóval is 1-2k-val alatta ki lehet hozni. 😊

mi lehet leszervezünk egy pár napos kint tartózkodást ezt a dátumot is érintve 😛

don't give a fuck

gabi89
Elég baráti az ár azért 😊

Jegyek:

Az év végéig: 590 CZK, utána 690 CZK, a helyszínen vásárolva: 790 CZK.

http://www.ticketpro.cz/jnp/hudba/tanecni-elektronicka-hudba/517160-markuz-schulz-prague-11-release-party.html

Kár, hogy Prága és nem Pozsony a helyszín 😞

gabi89
<#eljen> Vajon nálunk mikor lesz ilyen minõségû show ? 😄

Future Moscow intro <#nyes>

desigo
nice <#eljen>
mi itthon csendben sírdogáltunk miközben hallgattuk a streamet <#kuss>
Adaaam
Gondolom mondanom sem kell hogy nekem ez volt az év bulija 😊 Délután 1 körül indultunk, 7 személyes suv-al, a leghátsó üléshez volt szerencsém brno-ig, senkinek nem ajánlom a hasonló pótülést 180 cm felett 😄 haver jobban bírta, õ ült hátul hazafele is. Pizzázás után mentünk be az arénába fél 11 körül, a 10 órás kezdésrõl sajnos lemaradtuk. Bejutás 1 perc alatt, rengeteg beléptetõkapu vonalkódos leolvasóval, gyors fémdetektor és már bent is voltunk. Az aréna külsõ része hasonló egy plázához mozgólépcsõ, kajáldák körben. Andy Moor tolta amikor beindultunk a tömegbe, kellemes meglepetés volt hogy a több mint 10 000 ember ellenére kényelmesen el lehetett férni az elsõ sorokban is, és nem volt szauna se 😊 A hangzás tökéletes, semmi visszhang nem volt még hátul se, és a fülem se sípolt a buli után. A fénytechnika is profi volt, színes lézerek, jó pár kivetítõ, tûzijáték, táncosok, lángcsóvák amik rendesen melegített 😊 Az introk nagyon komolyak voltak, a legjobban a moszkvai SvD tetszett 😄 Andy után Markus kezdett a future cities-el, ott aztán mindenki tombolt 😄 Mint ahogy tõle megszokhattuk, egy tökéletesen felépített szetettet játszott. A kezdeti pörgõs számok után jöttek az elszállós, vokálos trackek, a Surreal Smoke mashup-nál végem volt 😄 Kenkraft 400-al zárt, és ez tényleg megõrjíti az embereket 😄 Sander sem pihentette a népet, az intro utáni két szám nagyon komoly volt, majd várom az ID-ket 😉 Markus után nála is ment a Found a Way, de ez nem volt gond, örültem hogy még egyszer hallottam 😊 Simon Patterson-t még nem hallottam élõben, de nem csalódtam. Talán neki volt a legpörgõsebb a szettje, ment a darálás rendesen 😄 És hát a W&W-s srácok se adták alább, a tõlük megszokott veretés is megvolt, akárcsak asot450-en. Ekkor már elég fáradt voltam, az utolsó fél órára inkább leültem a fenti karzaton, elég jó volt a kilátás onnan 😄 A hazajutás is simán ment, jó sofõrünk volt 😊 Nagyon jó volt a társaság is, jövõre is tervben van a transmission. Tavaly nem hittem volna hogy ennyi bulira el tudok jutni idén, örülök hogy így összejött 😊

bency
Kicsit lehetett nagy buli csak...😛

:) Semmi okosság :P

desigo

exTrem
+1

F E R I
Azért elég durva, hogy az emberek már lassan nem is a zenére, meg a hangulatra figyelnek, hanem, hogy "jaj, csak fel tudjam venni telóra" 😊

Régen sem tudtam megérteni miért jó lassú számoknál öngyújtót égetni, de most már azt sem, hogy miért kell mindent felvenni "telóra", úgyis lesz fent youtubon legalább 50+ verzió...

Csirkemell nélkül nincs élet!

A tökömet hogy idén nem tudtam ott lenni!... :/

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

desigo
Markus Schulz & Justine Juissa vs. Tomcraft & Jerome Isma-Ae - Perception in the Redlight District (Markus Schulz Mashup)

desigo
1080p-ben odaver
(182 mega a mérete)

Markus Schulz - 6.11.2010 TRANSMISSION PRAGUE - PARTY AGENCY 00 FULL HD

desigo
Transmission 2010 - future cities - intro Future Tokyo (markus schulz)

desigo
jah
Katy Perry - Teenage Dreammel záródik a móka ma
gabi89
xD
Néha valami más is befigyel már.

Megyek is szerintem mert úgy is lelövik mindjárt.

gabi89
Lol közben valami más is befigyelt.
Patterson még mindig megy pedig 4-ig lett volna live stream, legalábbis így láttam.

desigo
Sander van Doorn

01. ID
02. ID
03. Mac Zimms - Raaaw
04. Sander van Doorn pres. Purple Haze - Hymn 2.0
05. Jon O'Bir Featuring Fisher - Found a Way (Joint Operations Centre Remix)
06. ID
07. Orjan - Sanctuary
08. Tiesto vs Diplo - C'mon
09. Element One - Everyone On Earth
10. Marcel Woods - Tomorrow (Matthew Nagle Remix)
11. Faithless - Tweak Your Nipple (Tiesto Remix)
12. Sander van Doorn - Daddyrock
13. Filo & Peri feat. Audrey Gallagher – This Night (Alex M.O.R.P.H. Remix)
14. Marcus Schossow pres. Progresia - Sibir
15. Ummet Ozcan - Arcadia
16. ID
17. ID
18. Sander van Doorn - Daisy
19. The Killers - Spaceman (Sander van Doorn Remix Part 2)
20. Steve Angello - Rave N Roll (Original Mix)
21. Andrew Bennett - Adagio For Strings
22. John O'Callaghan feat. Sarah Howells - Find Yourself (Heatbeat Remix)
23. Club Scene Investigators - Direct Dizko (Sander van Doorn Remix) & Marco V - Godd (Acappella) (Mashup)

letöltés
vagy innen
esetleg innen