7362
Markus Schulz
-
#6602 Na még szerencse, hogy Pesten is volt mert tuti eret vágok ha itthon nem hallottam volna. Szintén a végére rakta be ezek szerint miután leléptünk :D
Utolsó zene meg Future Cities volt. -
#6601 -
#6600 -
#6599 Ez nagyon nagy volt. Kíváncsi lennék tolta - e Prágában is mert ez nem kötelező zene :D
-
#6598 Sokan panaszkodtak rá pedig szerintem jobb volt mint Dash Berlinél. Bár azért mondom ezt szerintem mert irtó jó helyen voltunk középen elől meg néha picit balra és ott jól szólt. (FB-on is írták többen)
Ott voltam 11-től egészen a végéig (5:30) és nem csengett,zúgott a fülem. Egyetlen egy baj volt az pedig a hangerő...már-már fájóan hangos volt.
Másnap Prága meg iszonyat feeling volt főleg 1 óra alvással háhá nem is bírtam végig.
Magára a setről annyit, hogy tetszett meg minden még 2x egymás után is, DE remélem ezentúl nem ezt a vonalat követi. Mert Trance az nem sok volt se Pesten se Prágában. Nem a veretéssel van a bajom mert szeretem én megállás nélkül akár 140bpm -en is de Markus eddig nem ilyen volt.
We No Speak Amerikano meg tiltsuk be egyszerűen csak röhögni tudtam rajta mind kétszer xD
Még egy gondolat a végére. Érdekes volt látni, hogy a Csehek mennyire nem olyanok mint mi magyarok. Prágában ugyanis a közönség legtöbbször állt...Pesten meg minden táncolt, kezek a magasban meg minden. Csehek idézőjelben azért volt odakint minden nemzetiség (lengyel,magyar,cseh,francia...)
Lengyelek mondjuk mint mindig barátságok és ők akik még magyarokhoz hasonlóan általában nagyon odateszik magukat. -
#6597 1160 km
később írok majd a tegnapiról...
-
#6596 Sziasztok ! nagyon jó volt az este Markus nagyon jó kis veretős szettett tolt. sajnos nekünk már 4:30-kor el kellett menni úgyhogy lemaradtunk a dedikálásról de hát már van tőle úgyhogy nem gond:)
azt sajnáltam egyedül hogy nem tudtam huzamosasbb ideig elől lenni mert akkora nyomor volt aztán hátul voltunk fenn a pavilonban ott volt sok hely.
Nah mindenesetre örülök hogy ott lehettem és találkozhattunk néhány ismerős arccal is:D -
#6595 Markust mindig jó látni, most is végig bulizott a közönséggel :) Kicsit több vokálos számot vártam tőle, de így is rendben volt. Ami zavart az a tömeg, de 3 után már jó volt, és a hangbeállítás ami szörnyű volt, ide biztos nem megyek többet partyplug nélkül...
A hangulat kiváló volt :)
-
#6594 Gyerekek, ez valami hiper brutál este volt !! Egy perc nyugtunk nem volt, egész estés csapatás volt. Rengeteg újdonság volt és régi kedvencek vadi új feldolgozása. Markus hihetetlen jó formában volt és a kedve is nagyon jó volt :) A végén maradt még vagy fél órát dedikálni meg fotózkodni, jóformán mindenkivel csinált egy képet :) meg eldumálgatott a népekkel, nagyon nagy volt. Még jobban bebizonyította számomra, hogy milyen fontos neki a közönsége, rajongótábora. Én 10/10-et adok az estére. Wippi fos volt, unalmas, gagyi keverés, nagyon sokat nem is vártunk tőle. Kár, hogy nem jöttetek, de jó szórakozást estére !!! :) -
#6593 jót aludtam itthon
nem volt semmi gond -
#6592 na, meséljetek milyen volt :) -
#6591 Na mi is olyan 10 - 11 között vmikor beesünk...
22:00-23:00 - Poleposition
23:00-24:00 - Antoos&Tebron
24:00-02:00 - WIPPENBERG
02:00-05:00 - MARKUS SCHULZ -
#6590 Ott leszek, jön pár csoporttársam is, legkésőbb 11-re már bent leszünk, elől tali ! :) -
#6589 Én, viszont prága most sajnos nem fért bele a keretbe.. -
#6588 Tényleg ki jön holnap akkor ? -
#6587 -
#6586 Global DJ Broadcast February 10th 2011
With Markus Schulz and Wippenberg
Markus Schulz
01. Sundrowner - Nothing Matters
02. Cirez D - Full Stop
03. Moonbeam Featuring Avis Vox - Star Way (Big Room Mix)
04. ElSandro - Merriment (Aaron Camz Remix)
05. Markus Schulz Featuring Jennifer Rene - Not the Same (Eelke Kleijn Remix)
06. Matthew Peterson - Sunjaya
07. Hodel & Anguilla Project - Emerald (Estiva Remix)
08. ID
09. Austin Leeds - Netherworld
10. Mario Hammer - Life Before the Earthquake
11. Gai Barone - TGV Paris-Lyon
Wippenberg
01. DBN & Patric La Funk - Inside Out (Inpetto Remix)
02. Age of Love - The Age of Love (Wippenberg Remix)
03. Wippenberg - Phoenix
04. Cosmic Gate - Fire Wire (Wippenberg Remix)
05. Moguai - We Want Your Soul (Thomas Gold Remix)
Back with Markus Schulz
12. ID (Track 13 from GDJB World Tour New York Set)
13. Karanda Featuring Sopheary - Crashing
14. Markus Schulz Presents Dakota - Sinners
15. Beat Service - Outsider [Global Selection]
16. Rex Mundi - Sandstone -
#6585 áááhh
ID - New York WT -
#6584 Wippenberg - Phoenix -
#6583 1 éves voltam :DDD -
#6582 alapmű
Age Of Love - The Age Of Love
1990-ből.. -
#6581 bejövős... -
#6580 11. Gai Barone - TGV Paris-Lyon
Na akkor vonatozunk picit -
#6579 -
#6578 uhh mekkora vokál :) -
#6577 Markus:
"Visited Budapest International Airport"
"Hello Budapest"
-
#6576 vokál hibátlan -
#6575 Markus Schulz feat. Jennifer Rene - Not The Same (Eelke Kleijn Remix) -
#6574 Hali -
#6573 Moonbeam Featuring Avis Vox - Star Way (Big Room Mix) -
#6572 hello -
#6571 Start! Üdv :) -
#6570 15 perc és
Global DJ Broadcast February 10th 2011
With Markus Schulz and Wippenberg
addig
interview with Markus Schulz
-
#6569 Mint mindig :) -
#6568 End nagyot fog veretni -
#6567 Várható timetable
Markus Schulz - Prague '11 @ SaSaZu
21:30 - Doors Open
22:00 - Wippenberg
23.30 - Markus Schulz
05:00 - Michal Poliak
06:00 - End" -
#6566 köszi! -
#6565 itt -
#6564 ASoS-ekről szokott lenni tracklist? Főképp a legutolsó, 02/06-osé érdekelne, hogy milyen számokat játszott. Előre is köszi, ha valaki tud segíteni. :) -