Markus Schulz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki megy a Szikrába annak jó szórakozást. És Arunáról legyen videó lécci😄
When I’m in the studio, I can’t wait to play out what I’m making and seeing people react to it- Markus Schulz
With Markus Schulz
01. Markus Schulz Presents Dakota - Sinners
02. Ummet Ozcan - Insignia
03. Hodel & Anguilla Project - Emerald (Estiva Remix)
04. Greg Downey Presents R.I.C.O. - Game Face
05. Jochen Miller - U & Eye
06. Stoneface & Terminal - Here to Stay
07. Tucandeo - In a Moment
08. Markus Schulz Featuring Jennifer Rene - Not the Same (Eelke Kleijn Remix)
09. Matthew Peterson - Sunjaya
10. Luke Terry - Snow Drift
11. Randry - Agora (Dart Rayne Remix)
12. Nadia Ali - Rapture (Myon & Shane 54 Remix)
13. Smart Apes & Amex - Silent Wave
14. Moonbeam Featuring Avis Vox - Star Way (Big Room Mix)
15. Mark Eteson - Blackboard (Jon O'Bir Remix)
16. Rex Mundi - Valley of Dreams
17. Wippenberg - Phoenix
18. David Barnes - Noodler
19. ID
20. Erick Strong - Heart Inside
21. ID
Markus Schulz - Rain (Phynn remix)
Rex Mundi feat. Susana - Nothing at All (Elevation remix)
0:47 😊
Cosmic Gate - Sign of the Times (Markus Schulz remix)
Markus Schulz & Andy Moor - Daydream (Lemon & Einar K's uplifting remix)
Rex Mundi feat. Susana - Nothing at All (Elevation remix)
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Utolsó zene meg Future Cities volt.
Ott voltam 11-tõl egészen a végéig (5:30) és nem csengett,zúgott a fülem. Egyetlen egy baj volt az pedig a hangerõ...már-már fájóan hangos volt.
Másnap Prága meg iszonyat feeling volt fõleg 1 óra alvással háhá nem is bírtam végig.
Magára a setrõl annyit, hogy tetszett meg minden még 2x egymás után is, DE remélem ezentúl nem ezt a vonalat követi. Mert Trance az nem sok volt se Pesten se Prágában. Nem a veretéssel van a bajom mert szeretem én megállás nélkül akár 140bpm -en is de Markus eddig nem ilyen volt.
We No Speak Amerikano meg tiltsuk be egyszerûen csak röhögni tudtam rajta mind kétszer xD
Még egy gondolat a végére. Érdekes volt látni, hogy a Csehek mennyire nem olyanok mint mi magyarok. Prágában ugyanis a közönség legtöbbször állt...Pesten meg minden táncolt, kezek a magasban meg minden. Csehek idézõjelben azért volt odakint minden nemzetiség (lengyel,magyar,cseh,francia...)
Lengyelek mondjuk mint mindig barátságok és õk akik még magyarokhoz hasonlóan általában nagyon odateszik magukat.
azt sajnáltam egyedül hogy nem tudtam huzamosasbb ideig elõl lenni mert akkora nyomor volt aztán hátul voltunk fenn a pavilonban ott volt sok hely.
Nah mindenesetre örülök hogy ott lehettem és találkozhattunk néhány ismerõs arccal is😄
A hangulat kiváló volt 😊
everything's better with music
22:00-23:00 - Poleposition
23:00-24:00 - Antoos&Tebron
24:00-02:00 - WIPPENBERG
02:00-05:00 - MARKUS SCHULZ
With Markus Schulz and Wippenberg
Markus Schulz
01. Sundrowner - Nothing Matters
02. Cirez D - Full Stop
03. Moonbeam Featuring Avis Vox - Star Way (Big Room Mix)
04. ElSandro - Merriment (Aaron Camz Remix)
05. Markus Schulz Featuring Jennifer Rene - Not the Same (Eelke Kleijn Remix)
06. Matthew Peterson - Sunjaya
07. Hodel & Anguilla Project - Emerald (Estiva Remix)
08. ID
09. Austin Leeds - Netherworld
10. Mario Hammer - Life Before the Earthquake
11. Gai Barone - TGV Paris-Lyon
Wippenberg
01. DBN & Patric La Funk - Inside Out (Inpetto Remix)
02. Age of Love - The Age of Love (Wippenberg Remix)
03. Wippenberg - Phoenix
04. Cosmic Gate - Fire Wire (Wippenberg Remix)
05. Moguai - We Want Your Soul (Thomas Gold Remix)
Back with Markus Schulz
12. ID (Track 13 from GDJB World Tour New York Set)
13. Karanda Featuring Sopheary - Crashing
14. Markus Schulz Presents Dakota - Sinners
15. Beat Service - Outsider
16. Rex Mundi - Sandstone
ID - New York WT
Na akkor vonatozunk picit <#nyes>#nyes>
Global DJ Broadcast February 10th 2011
With Markus Schulz and Wippenberg
addig
interview with Markus Schulz
Markus Schulz - Prague '11 @ SaSaZu
21:30 - Doors Open
22:00 - Wippenberg
23.30 - Markus Schulz
05:00 - Michal Poliak
06:00 - End"
@ Hellomarci