Markus Schulz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Tope
Sziasztok!
Aki megy a Szikrába annak jó szórakozást. És Arunáról legyen videó lécci😄

When I’m in the studio, I can’t wait to play out what I’m making and seeing people react to it- Markus Schulz

desigo
Global DJ Broadcast February 17th 2011
With Markus Schulz

01. Markus Schulz Presents Dakota - Sinners
02. Ummet Ozcan - Insignia
03. Hodel & Anguilla Project - Emerald (Estiva Remix)
04. Greg Downey Presents R.I.C.O. - Game Face
05. Jochen Miller - U & Eye
06. Stoneface & Terminal - Here to Stay
07. Tucandeo - In a Moment
08. Markus Schulz Featuring Jennifer Rene - Not the Same (Eelke Kleijn Remix)
09. Matthew Peterson - Sunjaya
10. Luke Terry - Snow Drift
11. Randry - Agora (Dart Rayne Remix)
12. Nadia Ali - Rapture (Myon & Shane 54 Remix)
13. Smart Apes & Amex - Silent Wave
14. Moonbeam Featuring Avis Vox - Star Way (Big Room Mix)
15. Mark Eteson - Blackboard (Jon O'Bir Remix)
16. Rex Mundi - Valley of Dreams
17. Wippenberg - Phoenix
18. David Barnes - Noodler
19. ID
20. Erick Strong - Heart Inside
21. ID
desigo
Markus Schulz - Prague ´11 -- Release party / Official After Movie TRAILER

gabi89
Tim Berg - Bromance (Tucandeo Rework)

Markus Schulz - Rain (Phynn remix)
Rex Mundi feat. Susana - Nothing at All (Elevation remix)
0:47 😊

Cosmic Gate - Sign of the Times (Markus Schulz remix)
Markus Schulz & Andy Moor - Daydream (Lemon & Einar K's uplifting remix)
Rex Mundi feat. Susana - Nothing at All (Elevation remix)

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

desigo
rave.cz képek
a második kép nagyon nagy, azzal a hulló konfettivel <#eljen>
desigo
Bár a képekrõl annyira nem jön át de nem kis hely,jó hosszú.

azt hittem, vmi sportcsarnokban lesz..
desigo
gabi89
John Kenneth elég jó kis videókat készített érdemes õket megnézni

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

gabi89
Na még szerencse, hogy Pesten is volt mert tuti eret vágok <#idiota><#nyes> ha itthon nem hallottam volna. Szintén a végére rakta be ezek szerint miután leléptünk 😄
Utolsó zene meg Future Cities volt.

desigo
gabi89

gabi89
Ez nagyon nagy volt. Kíváncsi lennék tolta - e Prágában is mert ez nem kötelezõ zene 😄

gabi89
Sokan panaszkodtak rá pedig szerintem jobb volt mint Dash Berlinél. Bár azért mondom ezt szerintem mert irtó jó helyen voltunk középen elõl meg néha picit balra és ott jól szólt. (FB-on is írták többen)
Ott voltam 11-tõl egészen a végéig (5:30) és nem csengett,zúgott a fülem. Egyetlen egy baj volt az pedig a hangerõ...már-már fájóan hangos volt.
Másnap Prága meg iszonyat feeling volt fõleg 1 óra alvással háhá nem is bírtam végig.
Magára a setrõl annyit, hogy tetszett meg minden még 2x egymás után is, DE remélem ezentúl nem ezt a vonalat követi. Mert Trance az nem sok volt se Pesten se Prágában. Nem a veretéssel van a bajom mert szeretem én megállás nélkül akár 140bpm -en is de Markus eddig nem ilyen volt.

We No Speak Amerikano meg tiltsuk be egyszerûen csak röhögni tudtam rajta mind kétszer xD

Még egy gondolat a végére. Érdekes volt látni, hogy a Csehek mennyire nem olyanok mint mi magyarok. Prágában ugyanis a közönség legtöbbször állt...Pesten meg minden táncolt, kezek a magasban meg minden. Csehek idézõjelben azért volt odakint minden nemzetiség (lengyel,magyar,cseh,francia...)
Lengyelek mondjuk mint mindig barátságok és õk akik még magyarokhoz hasonlóan általában nagyon odateszik magukat.

desigo
1160 km
késõbb írok majd a tegnapiról...

butcher20
Sziasztok ! nagyon jó volt az este Markus nagyon jó kis veretõs szettett tolt. sajnos nekünk már 4:30-kor el kellett menni úgyhogy lemaradtunk a dedikálásról de hát már van tõle úgyhogy nem gond😊
azt sajnáltam egyedül hogy nem tudtam huzamosasbb ideig elõl lenni mert akkora nyomor volt aztán hátul voltunk fenn a pavilonban ott volt sok hely.

Nah mindenesetre örülök hogy ott lehettem és találkozhattunk néhány ismerõs arccal is😄

Adaaam
Markust mindig jó látni, most is végig bulizott a közönséggel 😊 Kicsit több vokálos számot vártam tõle, de így is rendben volt. Ami zavart az a tömeg, de 3 után már jó volt, és a hangbeállítás ami szörnyû volt, ide biztos nem megyek többet partyplug nélkül...
A hangulat kiváló volt 😊

everything's better with music

exTrem
Gyerekek, ez valami hiper brutál este volt !! Egy perc nyugtunk nem volt, egész estés csapatás volt. Rengeteg újdonság volt és régi kedvencek vadi új feldolgozása. Markus hihetetlen jó formában volt és a kedve is nagyon jó volt 😊 A végén maradt még vagy fél órát dedikálni meg fotózkodni, jóformán mindenkivel csinált egy képet 😊 meg eldumálgatott a népekkel, nagyon nagy volt. Még jobban bebizonyította számomra, hogy milyen fontos neki a közönsége, rajongótábora. Én 10/10-et adok az estére. Wippi fos volt, unalmas, gagyi keverés, nagyon sokat nem is vártunk tõle. Kár, hogy nem jöttetek, de jó szórakozást estére !!! 😊

desigo
jót aludtam itthon
nem volt semmi gond <#idiota>
shad0w
na, meséljetek milyen volt 😊

don't give a fuck

gabi89
Na mi is olyan 10 - 11 között vmikor beesünk...

22:00-23:00 - Poleposition
23:00-24:00 - Antoos&Tebron
24:00-02:00 - WIPPENBERG
02:00-05:00 - MARKUS SCHULZ

exTrem
Ott leszek, jön pár csoporttársam is, legkésõbb 11-re már bent leszünk, elõl tali ! 😊

Adaaam
Én, viszont prága most sajnos nem fért bele a keretbe..

gabi89
Tényleg ki jön holnap akkor ?

desigo
desigo
Global DJ Broadcast February 10th 2011
With Markus Schulz and Wippenberg

Markus Schulz
01. Sundrowner - Nothing Matters
02. Cirez D - Full Stop
03. Moonbeam Featuring Avis Vox - Star Way (Big Room Mix)
04. ElSandro - Merriment (Aaron Camz Remix)
05. Markus Schulz Featuring Jennifer Rene - Not the Same (Eelke Kleijn Remix)
06. Matthew Peterson - Sunjaya
07. Hodel & Anguilla Project - Emerald (Estiva Remix)
08. ID
09. Austin Leeds - Netherworld
10. Mario Hammer - Life Before the Earthquake
11. Gai Barone - TGV Paris-Lyon

Wippenberg
01. DBN & Patric La Funk - Inside Out (Inpetto Remix)
02. Age of Love - The Age of Love (Wippenberg Remix)
03. Wippenberg - Phoenix
04. Cosmic Gate - Fire Wire (Wippenberg Remix)
05. Moguai - We Want Your Soul (Thomas Gold Remix)

Back with Markus Schulz
12. ID (Track 13 from GDJB World Tour New York Set)
13. Karanda Featuring Sopheary - Crashing
14. Markus Schulz Presents Dakota - Sinners
15. Beat Service - Outsider
16. Rex Mundi - Sandstone
gabi89
áááhh
ID - New York WT

desigo
Wippenberg - Phoenix
gabi89
1 éves voltam 😄DD

desigo
alapmû

Age Of Love - The Age Of Love
1990-bõl..
desigo
bejövõs...
gabi89
11. Gai Barone - TGV Paris-Lyon

Na akkor vonatozunk picit <#nyes>

gabi89
<#eljen>

gabi89
uhh mekkora vokál 😊

desigo
Markus:

"Visited Budapest International Airport"
"Hello Budapest"
desigo
vokál hibátlan <#nevetes1>
gabi89
Markus Schulz feat. Jennifer Rene - Not The Same (Eelke Kleijn Remix)

gabi89
Hali

desigo
Moonbeam Featuring Avis Vox - Star Way (Big Room Mix)
desigo
hello
Adaaam
Start! Üdv 😊

desigo
15 perc és

Global DJ Broadcast February 10th 2011
With Markus Schulz and Wippenberg

addig
interview with Markus Schulz

gabi89
Mint mindig <#nyes> 😊

desigo
End nagyot fog veretni <#nevetes1><#nevetes1>
gabi89
Várható timetable

Markus Schulz - Prague '11 @ SaSaZu
21:30 - Doors Open
22:00 - Wippenberg
23.30 - Markus Schulz
05:00 - Michal Poliak
06:00 - End"

LoDMaSt
köszi!

@ Hellomarci

gabi89

LoDMaSt
ASoS-ekrõl szokott lenni tracklist? Fõképp a legutolsó, 02/06-osé érdekelne, hogy milyen számokat játszott. Elõre is köszi, ha valaki tud segíteni. 😊

@ Hellomarci

gabi89