7362
Markus Schulz
-
#1073 Hali -
#1072 Üdv mindenki:) -
#1071 Pörgös kezdés
helyes :) -
#1070 pro -
#1069 Start
-
#1068 10 min... -
#1067 18án White Angel!
Lehet elmegyek. -
#1066 lesz egy kis nyakfájás a végére majd xD -
#1065 + iron hair! -
viizo #1064 szinte látom magam előtt: tömött sorokban ezer-ezerötszáz öltönyös ember zúz önfeledten a jóféle trance-re xDDD
[mily' mókás is lenne :D] -
#1063 Ez az Sg Forces! Nem csajozni megyünk xDDDDDD -
#1062 Én is ezen az állásponton vagyok. Farmar+póló esetleg ing...de mást akkor se nehogy már kiöltözzek mintha nem is tudom hova mennék nem beszélve arról,hogy bulizni akarok na már most azt nem lehet öltönyben xD (túlzás volt :P)
Max SG team ki fog tűnni a nép közül :D
-
#1061 itt is! farmer poló az van markuson is... -
#1060 Nem vagy vele egyedül :D -
viizo #1059 a képek alapján kiváló kis helynek tünik
az italárakat normál klubárra hozzuk vissza - ehh, ez már rosszul keződik..
dress code - akkor a farmer + póló vagy ing kiütve, vagy wtf? pedig nem leszek hajlandó mást felvenni :D -
#1058 nah nem hergelem magam ultra nagy buli lesz!!!!! With Markus Schulz!! -
#1057 itt vannak képek a White Angel clubról...
eléggé fullos hely az. -
#1056 "Az italárakat ezen estére a normál klubárakra helyezzük vissza" - ezt most megkéne köszönnünk? -
#1055 lassan a bőrszint is beleírják... -
#1054 Meg hogy még ezt is angolul kell leírni h dress code.. a mű elitséget sosem bírtam.. -
#1053 én is tegnap akartam venni, de most olvasom h emiatt a helyszín változás miatt nem adtak ki még jegyet... már a dress code kiejtésétől rosszul vagyok, lassan jön a dj code csak azt engedik be aki ismeri az előadót... -
#1052 Kíváncsi leszek erre az egészre,tegnap felkutattam a várost jegy ügyben és még csodálkoztam h sehol nincs jegy..:S -
#1051 nincs rózsaszín pólóm se öltönyöm! Full feketébe fogok menni kössenek belém.... amugy engem is idegesít a helyszín változás, faszt kell túlreagálniuk egy bulit ez nem studio faszom.... -
#1050 Lehet hogy nekem vannak előítéleteim,de szinte előre látom a sok ilyen kaliberű emberkét -
#1049 hihi csakis
Lehet kicsit furán néznének rám rózsaszínbe vagy lehet csak én nem kedvelem xD -
#1048 Armani póló(csakis rózsaszín) ésatöbbi trendye tudod -
#1047 Fuck. És mikortól lessz kaphatóak a jegyek?
Ha más nem, akkor marad az online:) -
#1046 "Dress code: modern elegan"
Hmm na akkor ez most mit takar.Markus Schulz póló vagy valami fasza ing + farmer kiütve :S ? -
#1045 Csak nekem nem szimpatikus a helyszínváltozás? :S Na mindegy majd kiderül.. -
#1044 FIGYELEM! HELYSZÍNVÁLTOZÁS! FIGYELEM! HELYSZÍNVÁLTOZÁS! FIGYELEM! HELYSZÍNVÁLTOZÁS! FIGYELEM! HELYSZÍNVÁLTOZÁS!
Tisztelt Érintettek
Az október 18.-án megrendezésre kerülő MARKUS SCHULZ party helyszínét a Management a művész tiszteletére és a nagy érdeklődésre való tekintettel a legújabb és legelegánsabb szórakozóhelyre helyezte át a WHITE ANGEL-be (Budapest, III. kerület, Remény Ede utca 3.)
Az italárakat ezen estére a normál klubárakra helyezzük vissza
Dress code: modern elegan
Várnak a szórakoztatás nagymesterei:
NIGHTPEOPLE PRODUCTIONS & FAMEPROMOTION -
"A helyszinvaltozas miatt nem kerultek meg ki a jegyek." fuck
-
#1042 erről még nem hallottam... -
#1041 White Angel? WTF? -
#1040 FIGYELEM, HELYSZÍNVÁLTOZÁS!
BTC8: Markus Schulz – White Angel (2008. október 18. szombat)
Cím: Budapest III. Reményi Ede u. 3. -
#1039 Srácok most akkor 18-án csinálunk megint egy kis találkozót? mert én benne lennék:D -
viizo #1038 loller, pont ezt a képet dizájnoltam át pár napja a trancekedvencek fejlécében :) -
#1037 -
#1036 1. A PC-s játékoknak van jövője?
2. Modellautók
3. A PC-s játékoknak leáldozott! Vol. 2.
4. Real Madrid Fan Club
5. Warhammer Online - Age of Reckoning
6. Ismerd fel a képről az autót
7. Milyen gépet vegyek MOST?
8. Új házikedvenc
9. Ismerd fel a képről a fegyvert
10. Markus Schulz -
#1035 letöltés... -
#1034 Vége is durva volt
Lost meg World Premier is ütőtt :D nálam