9
Knights of the Old Republic 3 alternatívák
 • N1ggA
  #9
  A kérdés jó, erről lehet beszélgetni, csak tényleg már van topikja, tedd fel újra a kérdést ott :)
 • tigeroo
  #8
  fel a fejjel.
  ezzel jár. egy szép nap tökéletes fórumozó leszel (modik álma)
 • gibson9
  #7
  Én csak kiváncsi voltam... Látom sikerült kihúznom a gyulát mindenkinél! Na mind1! Akkor hogy törölhetem a topicot?
 • KILLER2
  #6
  Ezt kár volt megnyitni. Egyrészt felesleges (szerintem), de ha nem is lenne az, már van topicja, itt pedig ez a döntő. Próbálkozz esetleg a saját fórumokban.
 • tigeroo
  #5
  mit más? van topicja oszt kész.
  igy müködik az sg
 • gibson9
  #4
  Tudom hogy van kotor 3as topik, de ez talán valamivel másabb! Én arra lennék kiváncsi, hogy ha rajtatok múlna, ti szavatok lenne a döntő, akkor milyen lenne a játék!
 • Sephi
  #3
  DZSEDIT!!!!!!!!!11111111111
 • Lyan Kyj
  #2
  Első rész történeteinek + második rész párbeszédeinek színvonala + Mission és Zaalbar = ennyi kell csak nekem:)

  Amúgy itt a KotOR3-as topik.
 • gibson9
  #1
  Sziasztok! Én arra lennék kiváncsi, hogy ki mit szeretne látni, majd a Kotor 3-ban, ha valaha elkészítik! Mit vinnétek át az első két részből és mit vennétek ki mindenképp, illetve mivel bővítenétek ki? Nem mintha ez majd befolyásolná a fejlesztőket, csak kiváncsi vagyok az egyéni véleményekre!

  Nekem személy szerint az első rész jobban tetszett, mint a második! Viszont nagyon jó lett a Sith Lords is. Tetszett az egyben, hogy tipikus Star Wars-os bolygók is jelen voltak. A 2. részből nagyon hiányoltam a Tatooine--t, de a Kashyyyk is jó kis pálya volt. Viszont a 2. részben is akadtak jól eltalált bolygók és helyszínek. Nekem leginkább a Telos és a Nar Shadda jött be legjobban.
  Tetszett a második részben, hogy itt már voltak rendes köpenyek, mint a filmben! Az első részben csak a köpeny alatt található ruha volt. Tetszett még, hogy sokkal több tárgyal lehetett fejleszteni a felszereléseinket, mint az első részben. Ezek szerintem maradhatnának a 3. részben is, sőt még akár tovább is fejleszthetnék. Az második részből hiányoltam még a velünk utazó karakterek személyes küldetéseit, mint az egyben! Remélem a 3. részben már ismét lesznek! Talán most kicsit az időben is többet ugorhatnánk és mondjuk a filmek előtt 3000 vagy 2000 évvel járnánk valahol. Jó lenne ha mégtöbb arcmodell lenne és tényleg nem lenne az hogy bolygóról, bolygóra vagy csak egyik helyről a másikra ugyanazokat az arcokat látjuk. Tök jó lenne egy a Nar Shaddahoz hasonló bolygó, vagy akár ugyan az, csak kicsit még nagyobbra csinálnák, hogy úgy érezze a játékos, hogy itt tényleg elrejtőzhetnek az emberek! Illetve örülnék annak is ha a 3. részben kicsit visszatérne az életkedve az embereknek és nem utálnák a Jediket. Bár ez mindenkinél változik, mert valakinek pont ez a sötétebb időszak jön be. Ezért vagyok kiváncsi az egyéni véleményekre!
  Nem lenne rossz ha mondjuk a magunkal vihető 2 embert kicsit kibővítenék, mondjuk 3ra és így 4en szaladgálnánk. Meg esetleg lehetne, hogy ne majd a végén egy döntésünktől függjön a végjáték, mint az első 2 részben, hanem ahogy haladunk előrre, attól függően, hogy melyik irányba húzunk, úgy dőlne el a végkifejlet.

  Na most így hirtelen ennyi! Kiváncsi vagyok a véleményetekre ezzel a témával kapcsolatban!