A Microsoft bemutatta 2008-as termékvonalát
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én nem védem az MS-t, csak nem bírom, amikor valaki pl. úgy szidja a Vistát, hogy ki sem próbálta. Aki tényleg használta, és azt mondja rá, hogy sz*r, akkor elfogadom, hogy neki nem tetszik. De pár kommentbõl szinte ki lehet deríteni, hogy ki foglalkozott vele (pl. olvastam már iszonyú nagy valótlanságokat, és sajnos ezek a tévhitek gyorsan elterjednek).
Amúgy már megszokhattad, hogy a jó kapcsolatokat ápoló emberek mindig magasan kezdenek, ez ellen sajna nem lehet mit tenni. :( Akinek ez megvan, annak nem gond pl. az iskolapadból kikerülvén a létra legteteteje közelében letanyázni. Ez igazságtalan a többi ember szemében, de szinte elvárás a család szemében. :(
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
Amúgy nem tudom miért véded minden egyes MS-es fórumban foggal körömmel az MS-t, egyrészt nem szorulnak rá, másrészt meg pont ebben az esetben nem is volt semmi rossz indulat. Steve Ballmer egy suttyó görény, ez tény, elég szomorú, hogy egy ilyen sz*r menedzser ilyen magasra el tud jutni csak ennyi. NE mondd azt, hogy büszke lennél a fiadra, ha kb annyit ismernél belõle, mint amennyit pl én Ballmerbõl..
Blackmail the Universe
Nothing Ever Changes
Szóval azért lehet olyan spec alkalmazásokat találni, ahol van értelme a csomagképzésnek..<#taps>#taps>
A legelso ingyenes, az enterprise mar nem. :-)
ezek alapján hol a gond?
ICS 4.0.4 --------------> JB 4.1.0
Ui.: Nem vagyok se Linux se Microsoft se Apple fan. Habár az almát szeretem. Megenni :)
Nothing Ever Changes
Su0my : miért, te ennyire szép vagy, hogy "jogod van" leszólni mást? Vagy téged Isten felszólított, hogy "Choose!", amikor a kinézetrõl volt szó?<#levele>#levele>
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
Mi???
Én már vagy másfél hónapja használom! És az eredeti verziót!
Márpedig akkor nem hagyta el a kontinenst.
Minden jog fenntartva!
Khm... közben az M$-nek tavaly 14 mrd $-volt a tiszta nyeresége!
Azért dúrva, hogy van egy cég, ami gyak egyedül rendelkezik az informatikai infrastruktúra jelentõs része felett, és ezt ráadásul még pofátlanul ki is használja.
De nem baj köszi szépen azt a pénzt, amit mostanában az EU-nak fizet bírságként. Ha Amerika megteheti, hogy xopatja a világ rajta kívüli felét, akkor ezt mi is megtehetjük velük.;)
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Blackmail the Universe
legalábbis 1 közös oldaluk van :D
búvárruhában? <#idiota>#idiota>
Talán inkább transzkontinentálist szerettél volna írni... <#vigyor2>#vigyor2>
Fizikakönyvem: http://valek.webs.com/ \"Az a baj az Interneten terjedõ idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e.\" /Petõfi Sándor/