5 millió Guild Wars a polcokon

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bár mostanában egyre lámábban azt be kell vallani =/ ...
hát nemigen, nagyon jól csinálják, tökjó kombók születnek 1-1 updatevel, érdekessé, használhatóvá tesznek 1-1 skillt....
Hehe, tiszta wow..😄D
Tinman
Pontosan és ezt hívják egyensúlyteremtésnek...pff.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Sanyix
Akkor úgy csinálják pont mint az l2-nél. Szétcsesznek egy addig ownoló karit, egy szart meg ownzorrá erõsítenek... majd lebutítják, másikat erõsítenek, másikat szétcseszik. és így tovább

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Na ja, egyre sûrûbben változtatják a skilleket, sokat aztán gyorsan vissza is állítanak <#vigyor2> Mégis Guild Wars FTW

Tinman
"Nos azóta már eltelt néhány év, és a Guild Wars minden hónapban jobb és jobb lett."

Aki HC játékos volt az nem így látja...gyakorlatilag rettegtünk a frissítésektõl.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Az hogy mennyi aktív az lényegtelen, ha csak az eladott példányokért kérnek pénzt. Ez kb annyi zsé, mint WoW 1 havi bevétele. Kis ország, kis foci ugyebár...