Compaq Laptop
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Többiek meg gyorsan vegyék ki a memóriát vagy a vinyót a gépbõl, és nézzék csak mit fog történni (kihúzni a 220ból nemér!!)
.: mobilize.hu :.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
a neumann elvvel meg elmehetsz a rákba. akkor már kezdjük onnan hogy elektromosság, elektroncsó, tranyó
hihi :D
amugy tényleg hogy gondolhattad h memoria, meg winchester nélkül elidul, ez igy már önmagában vicc:DDDD
"már saját szervert raktam össze meg ilyenek... pedig ma wok 14 xd"
dejó lehetek a barátod? ...
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Ha meg nem kívánsz kioktatást, akkor ne tégy fel kérdést.
asus p7h55m i5-760, gts 450, 8GBddr3,razor abyssus
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
asus p7h55m i5-760, gts 450, 8GBddr3,razor abyssus
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Töltsük le az internetet!
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
NEM ÉRTED HOGY NEM FOG ELINDULNI????és nem lesz semmi hang,kép,csoki,fagyi,gumicukor!!
hogy lehet már valaki ilyen .......????????
hiányzik belõle winchester, memória. Memória nélkül beindul? vagy nem kellene valamilyen sípoló hangot kiadnia ha elindul? mert nekem semmise jön be, hang se... és hogy lehet megtudni, hogy az alaplap-e a rossz?
Itt a Compaq Laptopokról beszélgethetünk! Hibákról, problémákról javaslatokról! Nekem rögtön itt is egy probléma: