Compaq Laptop

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SHADOWEYES7

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

PíszLávJuniti
ha winfos párti, akkor egy 98 vígan elfutkorászik, és még filmhez is elég lehet

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

autoszimulator
Hát szerintem többe kerül beszerezni a lennt irt alkatrészeket, mint amibe ez az õslelet önmagában fáj... 400as proci manapság rém kevés, windowshoz sem elég isten igazából.. Na meg a kijelzõbõl 800asnál nagyobb felbontást nem nézek ki, úgyhogy szerintem még hobbigépnek is kevés, kár bele bármit is keresni.. Gyakorolni a laptop szétszedést lehet, de 14 évesen azzal még várjál inkább :D

Többiek meg gyorsan vegyék ki a memóriát vagy a vinyót a gépbõl, és nézzék csak mit fog történni (kihúzni a 220ból nemér!!)

.: mobilize.hu :.

PíszLávJuniti
szedd szét, nézd meg benne van e a proci, égésnyom, eldurrant kondik, stb.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

PíszLávJuniti
vinyó nélkül ugyan miért ne indulhatna be?! okostónik!

ti oltjátok le, mint nagymenõk ezzel a szöveggel, szánalmasak vagytok..
a neumann elvvel meg elmehetsz a rákba. akkor már kezdjük onnan hogy elektromosság, elektroncsó, tranyó

Zomil
"az a szar annyit ér, mint egy átlagosnál szebb kõbalta"
hihi :D

amugy tényleg hogy gondolhattad h memoria, meg winchester nélkül elidul, ez igy már önmagában vicc:DDDD

"már saját szervert raktam össze meg ilyenek... pedig ma wok 14 xd"

dejó lehetek a barátod? ...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

PrasCo
Haver, én a "vágást" nem szerverépítéssel kezdtem, hanem pl. a Neumann-i elvekkel, amikbõl pl. kiderül az is, hogy memória és winchester nélkül az a szar annyit ér, mint egy átlagosnál szebb kõbalta. De erre csöpp józan ésszel is rá lehetne jönni.
Ha meg nem kívánsz kioktatást, akkor ne tégy fel kérdést.
madass
hát pedig az kéne neked mit fényezed itten magad??

asus p7h55m i5-760, gts 450, 8GBddr3,razor abyssus

0Fritz0
Annyira jól mégsem vághatod. "Memória nélkül beindul?"

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

madass
igen csináljuk meg !!!! még egy topicot :D:D

asus p7h55m i5-760, gts 450, 8GBddr3,razor abyssus

Nincs még elég notebook topic? <#banplz>

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

KILLER2
Akkor lehet, hogy nem ártana, ha ahoz is értenél, hogy miért nem érdemes topicot nyitni. (segítek, pl ezért)

Töltsük le az internetet!

MM2
nem azért nyitottam a tokpikot, hogy kioktatás legyen...

milk41
az eszed mint egy 12évesé már bocs

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

desigo
vidd el laptop szervízbe,hogy kipróbálják...
MM2
+ nem pízért volt hanem ingyen.. xd

MM2
oké, csak tudod jól vágom a gép témát, csak nincsen winyóm bele, meg memóriám.... már saját szervert raktam össze meg ilyenek... pedig ma wok 14 xd

desigo
hol találtad?
milk41
lécci,gondolkozzál már el azon hogy mit írsz be.
NEM ÉRTED HOGY NEM FOG ELINDULNI????és nem lesz semmi hang,kép,csoki,fagyi,gumicukor!!

Fabio Capello
az a szerencsétlen gép ki van belezve teljesen, vidd szakemberhez, tegyen bele vinyót meg memóriát és tegye rendbe és akkor mûködni fog... De hogy vehettél kibelezett gépet? :S

MM2
Itt egy kép róla:

MM2
akkor hang se lesz?

milk41
<#rinya><#rinya><#rinya><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>
hogy lehet már valaki ilyen .......????????

Fabio Capello
ööö amíg nincs benne device addig semmi nem is fog bejönni rajta... :D

MM2
Az lenne a gond, hogy nekem van egy Compaq Armada 1500c C300/T/4000/D/0/1
hiányzik belõle winchester, memória. Memória nélkül beindul? vagy nem kellene valamilyen sípoló hangot kiadnia ha elindul? mert nekem semmise jön be, hang se... és hogy lehet megtudni, hogy az alaplap-e a rossz?

MM2
Sziasztok!
Itt a Compaq Laptopokról beszélgethetünk! Hibákról, problémákról javaslatokról! Nekem rögtön itt is egy probléma: