26
compaq laptopok
-
#26 Egyszer
Kétszer
Sokszor......... -
#25 ha winfos párti, akkor egy 98 vígan elfutkorászik, és még filmhez is elég lehet
-
#24 Hát szerintem többe kerül beszerezni a lennt irt alkatrészeket, mint amibe ez az őslelet önmagában fáj... 400as proci manapság rém kevés, windowshoz sem elég isten igazából.. Na meg a kijelzőből 800asnál nagyobb felbontást nem nézek ki, úgyhogy szerintem még hobbigépnek is kevés, kár bele bármit is keresni.. Gyakorolni a laptop szétszedést lehet, de 14 évesen azzal még várjál inkább :D
Többiek meg gyorsan vegyék ki a memóriát vagy a vinyót a gépből, és nézzék csak mit fog történni (kihúzni a 220ból nemér!!) -
#23 szedd szét, nézd meg benne van e a proci, égésnyom, eldurrant kondik, stb. -
#22 vinyó nélkül ugyan miért ne indulhatna be?! okostónik!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ti oltjátok le, mint nagymenők ezzel a szöveggel, szánalmasak vagytok..
a neumann elvvel meg elmehetsz a rákba. akkor már kezdjük onnan hogy elektromosság, elektroncsó, tranyó -
#21 "az a szar annyit ér, mint egy átlagosnál szebb kőbalta"
hihi :D
amugy tényleg hogy gondolhattad h memoria, meg winchester nélkül elidul, ez igy már önmagában vicc:DDDD
"már saját szervert raktam össze meg ilyenek... pedig ma wok 14 xd"
dejó lehetek a barátod? ... -
#20 Haver, én a "vágást" nem szerverépítéssel kezdtem, hanem pl. a Neumann-i elvekkel, amikből pl. kiderül az is, hogy memória és winchester nélkül az a szar annyit ér, mint egy átlagosnál szebb kőbalta. De erre csöpp józan ésszel is rá lehetne jönni.
Ha meg nem kívánsz kioktatást, akkor ne tégy fel kérdést. -
#19 hát pedig az kéne neked mit fényezed itten magad?? -
#18 Annyira jól mégsem vághatod. "Memória nélkül beindul?" -
#17 igen csináljuk meg !!!! még egy topicot :D:D -
virs lee #16 Nincs még elég notebook topic? -
#15 Akkor lehet, hogy nem ártana, ha ahoz is értenél, hogy miért nem érdemes topicot nyitni. (segítek, pl ezért) -
#14 nem azért nyitottam a tokpikot, hogy kioktatás legyen... -
#13 az eszed mint egy 12évesé már bocs -
#12 vidd el laptop szervízbe,hogy kipróbálják... -
#11 + nem pízért volt hanem ingyen.. xd -
#10 oké, csak tudod jól vágom a gép témát, csak nincsen winyóm bele, meg memóriám.... már saját szervert raktam össze meg ilyenek... pedig ma wok 14 xd -
#9 hol találtad? -
#8 lécci,gondolkozzál már el azon hogy mit írsz be.
NEM ÉRTED HOGY NEM FOG ELINDULNI????és nem lesz semmi hang,kép,csoki,fagyi,gumicukor!! -
#7 az a szerencsétlen gép ki van belezve teljesen, vidd szakemberhez, tegyen bele vinyót meg memóriát és tegye rendbe és akkor működni fog... De hogy vehettél kibelezett gépet? :S -
#6 Itt egy kép róla:
-
#5 akkor hang se lesz? -
hogy lehet már valaki ilyen .......???????? -
#3 ööö amíg nincs benne device addig semmi nem is fog bejönni rajta... :D -
#2 Az lenne a gond, hogy nekem van egy Compaq Armada 1500c C300/T/4000/D/0/1
hiányzik belőle winchester, memória. Memória nélkül beindul? vagy nem kellene valamilyen sípoló hangot kiadnia ha elindul? mert nekem semmise jön be, hang se... és hogy lehet megtudni, hogy az alaplap-e a rossz? -
#1 Sziasztok!
Itt a Compaq Laptopokról beszélgethetünk! Hibákról, problémákról javaslatokról! Nekem rögtön itt is egy probléma: