24
Mit,kit szoktunk magunkal vinni Május 1-re?
-
#24 az edes meg az alkohol nem megy egyutt -
#23 tegnap a ligetben (is) jártunk. amíg végigsétáltunk, mögöttünk ketten szabadultak meg a már elfogyasztott lángostól, ha értitek, mire gondolok... :)
-
#22 nah rossz volt ez evben jovore nem is megyek otthon fogok sutni,inni meg aludni kenyelmes agyban nem baszkodok tobbet kint -
#21 Majális?
Nekem nem ünnap. -
#20 régebben bevett szokás volt hogy kimentünk köz május elsejézni, némi alkohol kíséretében, koncertlátogatás, éneklés. -
#19 életembe volt-e bocs:P -
#18 áletembe nem voltamXDXD talán 1x de az nem tom hogy majális e voplt e Palotán na m1:D -
#17 :DDDDDDDDDDD
Amúgy nálam sör,virsli, miegymás -
#16 XD -
#15 Én a Városligetben megrendezett MSZP-s majálisra szoktam elmenni. Mert közel van. -
#14 elmegyek ismerőshöz, csinál egy jó bugrácsgulyást, benyomunk olyan szinten, hogy a fejunkre öntjuk a gulyást azt ennyi :D -
bcrics #13 na megelágelve a toroskáposzta meg a sör kurjantását betekintelék vala..május 1 [email protected]..éjjenek a kommunisták
:))meg a meztelen csajok a tóparton:)
csecs:)
-
#12 nalunk naon klassz pia paran vissznek ki nagy hangszorot (500W) es ejszaka
tabortuz utana szorakozas ket harom nap.Csak mi nem ugy tartsuk a majalist mint tik hanem 1nappal ellobb kimegyunk helyet foglalni stb. es utana masnap van a szorakozas ha meg nem esznek bennunket a szunyogok meg a vaddisznok, es keso delutan ossze pakolunk es megyunk haza utana 1nap van meg kipihenni a faraddalmakat.Tavaly egy gyerek bele essett a tuzbe resszegen vagyis bele lokte az egyik aki ugy szinten resszeg volt.Akor a Duna tajarol elhuzgalunk par szaraz fa ronkot traktorral.Es meg van a Majalis. -
#11 "sajna" csak ex... :D
amugy ez igaz, itt nem ünneplik úgy a majálist :(
sőt mi több, dög unalom az egész. -
#10 Sehova, mer sok az Indián , és mindig kötözködned hogy "Aggyá sckoit.. '.'" úgyhogy, köszönöm én nem kérek belőle seggelek itthon :D -
n3whous3 #9 Majálist Mo-n nem nagyon ünneplik, ugyanis veletek ellentétben nálunk nem 3 napig vagy meddig van munkaszünet, hanem 1 napig és egyébként se volt nagyon rég kultúrája ennek itt... rendszerváltással eltűnt nagyrészt ez a dolog ahogy hallottam... -
#8 Jah es te? -
#7 vajdasági vagy e? :) -
#6 szerintem most amjd elmegyünk biciklizni sashegyre haverokkal:D
amúgy régebben egy strandra mentünk ki mindig:) -
#5 "jók a pogramok csak sok köcsög van""ez a szeretet ünnepe"
amúgy kaja pija nállunk is beifgyel -
Vlala #4 "Mindig ott ér véget az utam, ahol bor van, zene és nő"
/TRB/ -
#3 én meg nem szoktam sehova sem menni :) -
#2 En Pl. egy erdőbe szoktam menni a társasaggal zene,pia,kaja mindent magunkal viszünk stb. jót traktorozzunk ott, természetben vagyunk stb.
Most rajtatok a sor, hogy meseljetek! -
#1 Ki hova szokott menni meg kivel, mit szokott magával vinni ez érdekel itt engem.