Majális

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nandorb
az edes meg az alkohol nem megy egyutt

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Mollaka
tegnap a ligetben (is) jártunk. amíg végigsétáltunk, mögöttünk ketten szabadultak meg a már elfogyasztott lángostól, ha értitek, mire gondolok... 😊

nandorb
nah rossz volt ez evben jovore nem is megyek otthon fogok sutni,inni meg aludni kenyelmes agyban nem baszkodok tobbet kint

trident
Majális?

Nekem nem ünnap.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

PíszLávJuniti
régebben bevett szokás volt hogy kimentünk köz május elsejézni, némi alkohol kíséretében, koncertlátogatás, éneklés.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

John Cena
életembe volt-e bocs😛

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

John Cena
áletembe nem voltamXDXD talán 1x de az nem tom hogy majális e voplt e Palotán na m1😄

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Bandee1987
😄DDDDDDDDDD

Amúgy nálam sör,virsli, miegymás

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

V43 1105
XD

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

banok
Én a Városligetben megrendezett MSZP-s majálisra szoktam elmenni. Mert közel van.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

wordsworth
elmegyek ismerõshöz, csinál egy jó bugrácsgulyást, benyomunk olyan szinten, hogy a fejunkre öntjuk a gulyást azt ennyi 😄

PSP user n\' soon ps3 user too :)

na megelágelve a toroskáposzta meg a sör kurjantását betekintelék vala..május 1 [email protected]..éjjenek a kommunisták
😊)meg a meztelen csajok a tóparton😊
csecs😊

nandorb
nalunk naon klassz pia paran vissznek ki nagy hangszorot (500W) es ejszaka
tabortuz utana szorakozas ket harom nap.Csak mi nem ugy tartsuk a majalist mint tik hanem 1nappal ellobb kimegyunk helyet foglalni stb. es utana masnap van a szorakozas ha meg nem esznek bennunket a szunyogok meg a vaddisznok, es keso delutan ossze pakolunk es megyunk haza utana 1nap van meg kipihenni a faraddalmakat.Tavaly egy gyerek bele essett a tuzbe resszegen vagyis bele lokte az egyik aki ugy szinten resszeg volt.Akor a Duna tajarol elhuzgalunk par szaraz fa ronkot traktorral.Es meg van a Majalis.

Frosty01
"sajna" csak ex... 😄

amugy ez igaz, itt nem ünneplik úgy a majálist 😞
sõt mi több, dög unalom az egész.

practitioner of the forbidden arts of death

V43 1105
Sehova, mer sok az Indián , és mindig kötözködned hogy "Aggyá sckoit.. '.'" úgyhogy, köszönöm én nem kérek belõle seggelek itthon 😄

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

n3whous3
Majálist Mo-n nem nagyon ünneplik, ugyanis veletek ellentétben nálunk nem 3 napig vagy meddig van munkaszünet, hanem 1 napig és egyébként se volt nagyon rég kultúrája ennek itt... rendszerváltással eltûnt nagyrészt ez a dolog ahogy hallottam...

púúúúú

nandorb
Jah es te?

Frosty01
vajdasági vagy e? 😊

practitioner of the forbidden arts of death

bardocz
szerintem most amjd elmegyünk biciklizni sashegyre haverokkal😄
amúgy régebben egy strandra mentünk ki mindig😊
kemszi2
"jók a pogramok csak sok köcsög van""ez a szeretet ünnepe"
amúgy kaja pija nállunk is beifgyel
"Mindig ott ér véget az utam, ahol bor van, zene és nõ"
/TRB/

DJ Skyline
én meg nem szoktam sehova sem menni 😊

nandorb
En Pl. egy erdõbe szoktam menni a társasaggal zene,pia,kaja mindent magunkal viszünk stb. jót traktorozzunk ott, természetben vagyunk stb.
Most rajtatok a sor, hogy meseljetek!

nandorb
Ki hova szokott menni meg kivel, mit szokott magával vinni ez érdekel itt engem.