19
action clix - minden mennyiségben
-
gyuri12 #19 ja:D -
#18 nem a játék horror, hanem horror témát dolgoz fel... XD -
gyuri12 #17 ez nagyon félelmetes:-c -
#16 Itt egy kép a horror Clix-ből is, nehagyjuk ki semmi esetre se
-
#15 A topikra átnevezést kértem, hogy nehogy minden Clix játékra nyíljon egy. -
#14 omg! "pontosan" akart lenni -
#13 potnosan -
Lyan Kyj #12 Mage Knight, Mechwarrior, elég sokáig benne voltam, hatalmas összegeket lehet rákölteni ilyenre, szerencsére pár nagyon ritka darab is kijött (amiket amúgy sem célszerű csatákban indítani), amiket jópár booster áráért visszavettek:)
Halo és egyéb nevesebb franchise csomagjai gondolom még ennél is többe kerülnek. Egyetlen bajuk, hogy Halo-hoz nehezen tudnak 200+ különböző figurát gyártani:) -
#11 gyárto honapjan nezegesd ott 50-250 dollarba mozog a HAL0 -
#10 és mondjuk egy komplett készlet mennyiért van? vagy mennyilrt lehet összeszedni? -
#9 Hát, az attól függ mit veszel hozzá, mert ez félig gyűjtögetős játék, ezalatt azt értem, hogy egy gyalogos katona valszeg nemlessz olyan árban, mint egy fél-asztal méretű scarab. -
#8 Mennyi egy ilyen társas? -
#7 az még sajnos nincs kereskedelmi forgalomba, de nemkell rá sokat várni. -
#6 A legjobb az benne, hogy ha valaki felhagyna a gyűjtéssel, akkor elmennének akciófiguráknak is, olyan jóminőségű/kidolgozásúak az alakok -
gyuri12 #5 Gears of Waros van?:O
Mennyibe kerül ez,hol lehet venni? -
#4 ez a kép a "társjátékból", a MARVEL féle hero clix-ből való -
#3 Példaképp a csomagokra itt egy kép (ez nem olyan "nemtudommivanbanne dolog" éppen)
-
#2 Érdekel! -
#1 Üdv!
Az Action Clix egy több címet feldolgozó gyűjtögetős-társasjáték hibrid.Ez egy különálló műfaj.
A neve a bábúk alján lévő kis tekerő hangjából ered.Ha egy egységet sebzés ér akkor kell ezt a kis tekerőt eltekerni :D
Magyarországon kevesen űzik, de sokakat érdekelhet, ha épp kedvenc témáját dolgozza fel.Pl: Halo, Gears of War és még sorolhatnám.
a különbőző egységeket, és járműveket (igen, azok is vannak) csomagokba árulják, de nemlehet tudni mi van benne, ez a csavar benne.