Samsung okostelefon GPS-vevővel
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát, én sem cserélem le a jó öreg, bevált Benq P50-est. 😊
Navi nekem nem kell, pénzem meg arra nincs, hogy a HSDPA-hálón netezzek. Wifit viszont használom. Ami hiányozna, és ez már tudja, az a 2.0-s BT.
Navi nekem nem kell, pénzem meg arra nincs, hogy a HSDPA-hálón netezzek. Wifit viszont használom. Ami hiányozna, és ez már tudja, az a 2.0-s BT.
A kudarc az, ha meg sem próbálod.
"A beépített 2 megapixeles kamera kétszeres optikai zoomra képes" - ez biztos? mert sztem nem.
amúgy nekem az elõd i600 van, a bill tökéletesen kezelhetõ, próbáld ki. de én nem cserélek, mert van külön gps-em, és ez az i780 egy kicsivel nagyobb is.
amúgy nekem az elõd i600 van, a bill tökéletesen kezelhetõ, próbáld ki. de én nem cserélek, mert van külön gps-em, és ez az i780 egy kicsivel nagyobb is.
a billentyûzete nagyon nem jön be
azokat is csak stylussal lehet nyomkodni, akkor mi értelme van?
azokat is csak stylussal lehet nyomkodni, akkor mi értelme van?
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Miben jobb ez, mint egy ASUS P535??? És miben rosszabb?
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Volt már ilyen szarja a HP-nek is. A 320x320-as arány miatt elég sokat lehet szívni, amúgy meg batár, ingyen se kéne.
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
Törölt felhasználó
azért ez odbasz rendesen. asszem gyorsan cserélem az i600-at, az is csúcs jó teló