Elite-szerû, \"ûr\" mmo-k
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagy maga az Elite?
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Chaos Anno Domini
http://youtu.be/4v8qae11_-M
Dark Space-t kb nem értem. Sem az irányítást, sem a lényegét. Magas. Lehet velem van a baj, de nekem ócskának tûnt.
Vendetta Online 8 órás trialját kipróbáltam. Eleinte nem is tudtam, hogy triallal játszok, azt hittem teljesen free. :) Viszonylag kevesen vannak rajta, legalábbis lehetnének többen. Vagy pedig nagyon szétszóródnak az emberek a galaxisban. Pedig ez már tetszett, ilyesmi jó lenne.
Chaos Anno Domini
Chaos Anno Domini
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Lényegében van egy haód, amivel kereskedhetsz, vagy szörnyekre, késõbb meg kalózokra és egyéb negatív emberkékre vadászhatsz.
Lehetõséged van épületek, és állomások építésére is a késõbbiekben...
És ahogy az lenni szokott fejlesztheted a hajód, meg új hajót vehetsz meg ilyenek...
Szerintem elég komplett a gazdaság is.
Mindenkinek rendelkezik 5000 AP (action pont)-vel amibõl cselekedhet. Ez mindig újra termelõdik.
Mindenféle kiegészítõkkel még kényelmesebbé lehet tennia felhasználói felületet.
Szerintem elég jó. Már a második karimat kezdtem el.
\"A book is a book\" Clive Barker
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
HTX elõre is!
\"A book is a book\" Clive Barker
www.starportgame.com
www.starsonata.com
www.darkspace.net
az elsõ ingyenes (ha jól tudom) a második egy bizonyos szintig ingyenes (ez néz ki a legigéretesebben) a harmadik fizetõs.
((Továbbá itt van egy jó lista kevésbé ismert (többnyire ingyenes) mmo játékokról:
games ))
Ha valamivel lehetne még bõvíteni lehet a listát csak rajta :), meg tapasztalatok is érdekelnek ilyesmi játékokkal kapcsolatban
Nincs vkinek tapasztalata vele kapcs?
star-sonata
Ez érdekesnek tûnik, mindenkép ki fogom próbálni (bár a grafikája kicsi t furcsa)
darkspace
ez egy régi, fizetõs mmo
vendetta online
szintén fizetõs mmo
Battledawn
ez valami jó kis stratégiának néz ki, ingyenes, még nem mélyedtem el benne
Alább még néhány ingyenes ûr-játék, többnyire ezek is stratégiák:
(rengeteg ilyen témájú stratégiai mmo-t találtam, lehet ezeknek is kéne egy topic, hogy melyik jó igazán. Elsõsorban a játékidõ beosztás ami nem világos ezeknél, az oké ha egy nap van 1-x kör, vagy egyhuzamban lejátszható az egész, de az hogy annyit játszol amennyit akarsz és aki többet játszik elõnyben van nem teljesen oké)
Tarsusempire
stars-empire
pardus
swcombine
Végül megemlítem még a space rangers játékot (a link a második részre mutat, de én csak az elsõvel játszottam igazán). ebben minden van, ami jó, de sajnos csak single player. (A játék egy három faj által benépesített galaxisban játszódik, amit ép egy gonosz alien faj készül megszállni. Mi egy független hajóskapitányt alakítunk és abban, hogy mit teszünk teljes szabadságunk van. lehetünk kalózok, kereskedõk és nézhetjük tétlenül, hogy a gonosz alien szép lassan elfoglalja a galaxist vagy beszállhatunk az ellenük folyó harcba nagy hatást gyakorolhatunk így a galaxis sorsára, de mi végig csak egy kis hajót irányítunk (amit persze lehet fejleszteni). a játék nagyon hangulatos.
Az ogame-t amit a #7-ben írtak, ajánlani tudom mert jó móka. ^^
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
http://www.voidserver.com/
Persze, nem egy EVE, meg nem is annyira MMO, de akinek a Freelancer bejött, vethet rá egy pillantást.
(egyébknét akik ûrszimulátor MMO-ra vágynak azoknak készül a jumpgate evolution. 2008 végére várható. )
Most nem pont ilyen játékot keresek, hanem olyasmit mint a kezdõ hozzászólásban lévõ játék.
Nem, az nem jó, inkább õk fizessenek nekem, hogy játszom a játékukkal!!! <#wilting>#wilting>
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
nekem mondjuk valami EVE-szerû vagy legalább Freelancer-szerû (tudom, az nem mmo volt) tetszene, mindenképp ingyenes.
Hátha vannak még csodák :D
\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Nemrégiben találtam egy ilyen játékot:
warpfire
és kiváncsi vagyok, hogy tudtok-e hasonlókat ajánlani, ami esetleg jobb.
röviden ez egy lövöldözõs, gyûjtögetõs, hajót fejlesztõs játék
ami jó a warpfire-ben:
-egyszerû
-hangulatos, szép
-különbözõ frakciók, egymás elleni játék
ami nem:
- viszonylag kevés küldetés, felszerelés stb (mondjuk még béta)
-valódi pénzért lehet játék kreditet venni (nem szükségszerû, én is anélkül játszogatok, de a virtuális pénzt vásárlók komoly elõnybe lehetnek)
-nincs benne rendes kereskedelem
Szóval keresek ehhez hasonló játékokat:
-lehetnek jóval összetettebbek is (mondjuk az egyik véglet a warpfire a másik az EVE online-a kettõ között kéne valami)
-nem feltétlenül kell ingyenesnek lenniük(bár jó lenne)
-legyen megfelelõ méretû játékos bázis
köszi