Saw

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

micski2
Hi!

A pallon ugy kell átmenni könnyen hogy az egeret tolod elöre nem a billentyüvel mész elöre! csak gondoltam segitek ha ezért nem tetszett a játék de érdemes tovább folytatni mert nekem nagyon bejön!

Metalmilitiakid
jó lenne ez a játék , de én ott adtam el hogy egérrel 6x ra sem tudtam átmenni a pallón , mert ha csak picit is megremegett a kezem már leestem mert olyan érzékeny a játék , egér érzékenység állítás opciót meg nem leltem meg

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

mind1 azért köszi :)
xy21
akkor rotty nem vagyok szakember:D
Amugy nem tudja vki hogy hogyan szerezhetném vissza az öngyujtót ?
mert ez a fényképezõgép elég szar oszt ott maratt a kezemben. asszitem lessz vmi haszna-.-'

Fujitsu Siemens Scaleo P, ASUS P5GD1-FM i915 Intel(R)Celeron(R)CPU 3.06 GHz, 1.5 Gb ram, Microsoft Windows Xp Professional 2002-s verzió Szervizcsomag 3, ATI Radeon X300/X550/X1050 Series, DirectX 9
Telepítettem a physx-et.
xy21
Attól függ milyen géped van?
Nekem Asus ah 3650 , 1 giga ram, 2.4 h proci, és simán megy:D
Mongyuk nekem direct x 11 van fenn.
Amugy azta physx-et telepítetted? Mert mostanában azok hiánya miatt nem indulnak a gamek.

Sziasztok!
Leszedtem a játékot, feltelepítettem, crackeltem, frissítettem a DirectX-et felraktam a mellékelt Nvidiát, de amikor indítani akarom a játékot, kb 5 másodpercre villan csak be a képe és utána nyomtalanul eltûnik. Szerintetek mi lehet a probléma? Ha tudtok, légyszi segítesetek! Köszi
xy21
addig örülj amíg csak ennyi a probléma:D

Probálj frissiteni videó drivert...
hello nekem aza gondom hogy a tv képernyõje piros a játékban igy nem látom jigsawot amikor beszél és a fõszereplõ teljesen fekete textura. teremben minden más normális. és nem szaggat a játék.. mitõl lehet ez?

már megvan..youtube-n megnéztem,am azért kösszi...peace
xy21
O_o azabaj hogy annyira elõrehaladtam már hogy így nem vágom mivan?
Ha képet linkelnél talán segíthetek

de most megint elakadtam..XD ha valaki tudna segiteni a harmadik küldetésben, a bombás után mikor a wc-bõl ki kellet szedni valamit,most ott mindent megnéztem de semmit nem tudok ott segítetel lécci
tovább jutottam
xy21
Szerintem nem olyan nehéz a játék hogy állandóan kérdezgetni kéne a megoldásokat:D
Én eddig mindenre rájöttem magamtól, csak a filmre kell gondolni hogy ott mik voltak a megoldások és máris megvan oldva minden:D

Így sem tudom megcsinálni,pc játszom,sajnos nem tudok x360 kontrolert beszerezni,de nem hiszem el hogy az elején nemmiképpen sem tudok továbbjutni...
Köszönöm szépen sanyi150 a gyors válaszod!
Jigsaw szépen elmondja hogy mérget illetve ellenszert kell adagolnod megfelelõ sorrendben. A lényeg hogy a bal oldali alsó csövekbe csak piros, a jobb oldaliakba csak kék folyadék kerülhet. A feladatot nehezíti, hogy a szelepek minden egyes adagoláskor átfordulnak.

Ha hibázol, akkor a hölgyike csúnyán sikoltozni kezd, majd egy idõ után jobblétre szenderül.

Kétszer kell teljesíteni a feladatot, a második alkalom már nehezített, mert egyes szelepek csak dupla mennyiségû folyadéknál billennek át

email: [email protected] tel.: 06 (70) 253-7763

Szia!

Ha PC-n játszol, ajánlom egy gamepad beszerzését, legjobb ha Xbox360 kontrollerrel játszol - konzol átiratról van szó, ezért az ottani gombkiosztást és azokhoz tartozó színeket használja a játék.

A játék elején szájzárral indulsz. Ennek kinyitásához el kell érned hogy az állad melletti forgó tárcsa visszafelé kezdjen forogni (bal oldali joystick mozgatása a controlleren) és a bal halántéknál idõnként felvillanó színhez tartozó gombok lenyomásával gyorsan ki tudsz szabadulni.

Billentyûzetrõl szerintem rémálom játszani, persze nem lehetetlen.

email: [email protected] tel.: 06 (70) 253-7763

sziasztok! segítsetek már nekem légyszives,hogy kell az elején leszedni a fejemrõl azt a vasat mert sehogy sem jövök rá,annyit vágok hogy kétt számot be kell irni de utánna hiába nyomkodok mindent meghalok..? kösszi
berczely
Az ajtót hogy nyitottátok ki?
Amikor kiderül hogy a kulcs benned van és utána a fiókból felvettem kis bigyót és azzal nyitnám az ajtót de egy idiótaság az egész! <#wow3>

Sziasztok!
Mit kell ott csinálni ahol a csajnak és magamnak kell a gyógyszert és mérget adagolni? Mindíg 1 a vége...
köszi.megnéztem,igen ez így már 4-3-7
de marha vagyok.
köszi a segítséget
Majdnem,csak elõbb állj a földön lévõ piros puzzle-ra,és a tükörbõl nézve az ott található vércsikot nézd hozzá!
szia.Nagyi06.és bizony már az elején amikor a számzáras lakatot ki kell nyitni,pedig a wc-ajtókra rá van írva:4-3-1.legalább is a tükörben nézve,bár fordítva is kipróbáltam:1-3-4 de nem nyitja.
valami ötlet vagy segítség?
köszi
Errõl nem igazán lehet mesélni. Nézzél róla videókat:
http://www.gametrailers.com/game/saw/11089?show=Gameplay#Content

Fehercsoki
Nem akadtam el,nincs meg a játék,csak az érdekel mit kell benne csinálni,milyen a játékmenet,mert mint írtam egyszerûen nem tudom elképzelni.

hol akadtál el?

Fehercsoki
Majd légyszi írd meg mit kell csinálni!

Leszedtem,belekukkantottam és azt kell mondjam, hogy szódával elmegy.
Csináltam két képet:

Tök aranyosan kezdõdik a játék:)

Fehercsoki
Valaki leírná hogy milyen a játék mit kell csinálni?Mert a filmek után valahogy nem tudom elképzelni=/Mivel a filmek arról szóltak h az emberek szenvednek benne,és maguknak fájdalmat okozva menekülhetnek csak meg,de egy játékban pl simán levágom a kezeim=/

DarkSector
lol kijött pc-re.
de még johogy vettem x360 adapter-t, mert bill+egérrel kurvaszar!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Remélem, mert már nagyon menekülnék.. :)

zzeN
Észak-Amcsiban már steamen elérhetõ, biztos feltöri nemsokára vki...

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Gideon Wieth
én ráérek :)

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Xbox-ra van: SAW_USA_XBOX360-SPARE
Pc-re nincs majd csak okt végén.

Gideon Wieth
elõre szóltam :)

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

persze hogy nem a warez legyen veletek!...xD
Na srácok mindjárt letöltöm a álítolagos pc reloaded veziót,és tájékoztatni foglak titeket hogy müködik avagy sem! peace
Gideon Wieth
Nah akkor nem lehet rossz :) Jöjjön ki PC-re :) erre azért nem pazarolnék Xbox360as verziós dvd-t :)

Seth
Kamu hát.
A játék maga nekem tetszik, a grafika tiszta Silent Hill.Egy hatalmas épületkomplexumba vagyunk bezárva, ott kell megtalálni az utat különbözõ logikai feladatok teljesítésével miközben azért pár jómunkásembert is le kell verni ( rajtad is és rajtuk is van egy fincsi nyakörv, mint amilyen a 3. részben volt a doki csajon. Ha túl sokáig vacakolsz velük akkor bumm neked is meg neki is,mert nem tartózkodhat egymás közelében kettõ nyakörves). Olykor-olykor meg kell menteni vkit egy csapdából,az is többféle logikai feladat szerint. A fõszereplõ a Saw 1-ben szereplõ Tapp nyomozó ( Danny Glover játszotta), az 1-2 között játszódik ezek szerint, de biztos lesz kavarás szokás szerint, még nem láttam végig
Szerintem hangulatos, egy 10-bõl 7-et kap tõlem

PSN ID.: Beegabor

Gideon Wieth
szerintem kamuk. Szinte biztos vagyok benne :) am ahogy nézegettem videókat, egy Silent Hill stílusú játék lesz, ami esetleg még jó is lehet.

http://www.google.hu/search?hl=hu&client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Ahu%3Aofficial&hs=H3q&q=SAW+The+Videogame+reloaded&btnG=Keres%C3%A9s&meta= itt vannak,vélemények róla hogy mien?
Gideon Wieth
te ezt hol láttad ?

Hello !

Ezt hol olvastad? Az nforce-on nincs kiírva
valaki esetleg már probálta hogy mûködik e?
Saw.The.Videogame - RELOADED most nézzem hogy már kint is van a pc verzió
És ez azt jelenti ha itt feltûnik a játék akkor kint van?
http://nfohump.com/index.php?switchto=nfos&menu=sections§ionid=2
Itt kell nézelõdni.
És esetleg nem tudod hogy mikor jön a pc-s verzió?
Oldal 1 / 2Következő →