Saw
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A pallon ugy kell átmenni könnyen hogy az egeret tolod elöre nem a billentyüvel mész elöre! csak gondoltam segitek ha ezért nem tetszett a játék de érdemes tovább folytatni mert nekem nagyon bejön!
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Amugy nem tudja vki hogy hogyan szerezhetném vissza az öngyujtót ?
mert ez a fényképezõgép elég szar oszt ott maratt a kezemben. asszitem lessz vmi haszna-.-'
Telepítettem a physx-et.
Nekem Asus ah 3650 , 1 giga ram, 2.4 h proci, és simán megy:D
Mongyuk nekem direct x 11 van fenn.
Amugy azta physx-et telepítetted? Mert mostanában azok hiánya miatt nem indulnak a gamek.
Leszedtem a játékot, feltelepítettem, crackeltem, frissítettem a DirectX-et felraktam a mellékelt Nvidiát, de amikor indítani akarom a játékot, kb 5 másodpercre villan csak be a képe és utána nyomtalanul eltûnik. Szerintetek mi lehet a probléma? Ha tudtok, légyszi segítesetek! Köszi
Ha képet linkelnél talán segíthetek
Én eddig mindenre rájöttem magamtól, csak a filmre kell gondolni hogy ott mik voltak a megoldások és máris megvan oldva minden:D
Ha hibázol, akkor a hölgyike csúnyán sikoltozni kezd, majd egy idõ után jobblétre szenderül.
email: [email protected] tel.: 06 (70) 253-7763
Ha PC-n játszol, ajánlom egy gamepad beszerzését, legjobb ha Xbox360 kontrollerrel játszol - konzol átiratról van szó, ezért az ottani gombkiosztást és azokhoz tartozó színeket használja a játék.
A játék elején szájzárral indulsz. Ennek kinyitásához el kell érned hogy az állad melletti forgó tárcsa visszafelé kezdjen forogni (bal oldali joystick mozgatása a controlleren) és a bal halántéknál idõnként felvillanó színhez tartozó gombok lenyomásával gyorsan ki tudsz szabadulni.
Billentyûzetrõl szerintem rémálom játszani, persze nem lehetetlen.
email: [email protected] tel.: 06 (70) 253-7763
Amikor kiderül hogy a kulcs benned van és utána a fiókból felvettem kis bigyót és azzal nyitnám az ajtót de egy idiótaság az egész! <#wow3>#wow3>
Mit kell ott csinálni ahol a csajnak és magamnak kell a gyógyszert és mérget adagolni? Mindíg 1 a vége...
de marha vagyok.
köszi a segítséget
valami ötlet vagy segítség?
köszi
http://www.gametrailers.com/game/saw/11089?show=Gameplay#Content
Csináltam két képet:
Tök aranyosan kezdõdik a játék:)
de még johogy vettem x360 adapter-t, mert bill+egérrel kurvaszar!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Pc-re nincs majd csak okt végén.
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
A játék maga nekem tetszik, a grafika tiszta Silent Hill.Egy hatalmas épületkomplexumba vagyunk bezárva, ott kell megtalálni az utat különbözõ logikai feladatok teljesítésével miközben azért pár jómunkásembert is le kell verni ( rajtad is és rajtuk is van egy fincsi nyakörv, mint amilyen a 3. részben volt a doki csajon. Ha túl sokáig vacakolsz velük akkor bumm neked is meg neki is,mert nem tartózkodhat egymás közelében kettõ nyakörves). Olykor-olykor meg kell menteni vkit egy csapdából,az is többféle logikai feladat szerint. A fõszereplõ a Saw 1-ben szereplõ Tapp nyomozó ( Danny Glover játszotta), az 1-2 között játszódik ezek szerint, de biztos lesz kavarás szokás szerint, még nem láttam végig
Szerintem hangulatos, egy 10-bõl 7-et kap tõlem
PSN ID.: Beegabor
Ezt hol olvastad? Az nforce-on nincs kiírva
Itt kell nézelõdni.