15
  • USAMEN POWER
    Igen IBM pc már nem létezik meglehet hogy felvásárolták de, de a köztudatban még IBM van és nem Lenovo.
  • quentit
    Te miről beszélsz? Az IBM PC részleget már rég felvásárolta a lenovo, és Lenovo néven is futnak tovább. Szóval ilyen mint IBM PC már NEM létezik.
  • A1274815
    Vagy próbálj AMD-s IBM vagy DELL konfigot kapni.
  • tomcsa4
    "ja és aki AMD akar, az ugyis megveszi máshol, a többinek meg jo az intel." hülyeség! Amíg a legtöbb számítógép az ilyen bevásárlóközpontokban fogy, addiig egyáltalán nem mindegy.
  • Lavigne
    ezért írtam, hogyha nem, akkor valaki magyarázza el cseszd meg. és köszi :)
  • sh4d0w808
    Tájékozódj, mielőtt írsz... Az intel nem azt mondta, hogy ha X mennyiséget rendelsz, akkor kapsz Y kedvezményt, hanem azt, hogy ha nem forgalmazod a rivális termékét, akkor kapsz Y árengedményt... és ez nem verseny, hanem versenyellenes magatartás.
  • AnonyX
    Na de azért ha bemész pl. a Media Markt-ba és AMD konfigot keresel akkor fix. hogy nem találsz...és ez nagyon is átlátszó...nemde?
  • Lavigne
    most nem azért, de nem azt mondták, hogy ingyen adják, csak azt, hogy kedvezményesen. ezt hívják versenynek, nem? hogy valami ajánlatot teszünk ami jobb a másikénál, hogy mienket vegyék. ami persze az embereknek jó, mert olcsóbban kapják. vagy ha nem akkor valaki magyarázza már el nekem, köszi.

ja és aki AMD akar, az ugyis megveszi máshol, a többinek meg jo az intel.
  • Sanyix
    Ő is egy régi M$, Intel vérfanboy, azért :)
  • Narxis
    Nem látom az okokat. Szóval, miért is? :)
  • Mo.Organ
    Beszarás ez az EU.
  • sanner011
    Ez egy ilyen ipar..
  • Sanyix
    "Craig Barrett, a processzorgyártó elnöke európai látogatása alatt nemtetszését fejezte ki, amiért az EU újabb ügyben kezdett vizsgálódni, miközben az első vádakra sem tudtak még reagálni."
    Pedig eltűntették a bizonyítokat, ez elég egyértelműen reakció...
  • tomcsa4
    mármint az esetleges lefizetés volt felesleges
  • tomcsa4
    Én a notebook Celeronokkal tökéletesen meg vagyok elégedve. Várom mindig a következő generációit!

Kinézem az Intelből a lefizetéseket. Csak kinézem, de nem vádolom! Bár azok a Core-ok nagyon jók, felesleges volt. Netszerte elterjedt hírük, mennyire jók!