Kiakadt az Intel az európai razzia miatt

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen IBM pc már nem létezik meglehet hogy felvásárolták de, de a köztudatban még IBM van és nem Lenovo.

Te mirõl beszélsz? Az IBM PC részleget már rég felvásárolta a lenovo, és Lenovo néven is futnak tovább. Szóval ilyen mint IBM PC már NEM létezik.<#mf2>
Vagy próbálj AMD-s IBM vagy DELL konfigot kapni.

"ja és aki AMD akar, az ugyis megveszi máshol, a többinek meg jo az intel." hülyeség! Amíg a legtöbb számítógép az ilyen bevásárlóközpontokban fogy, addiig egyáltalán nem mindegy.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

ezért írtam, hogyha nem, akkor valaki magyarázza el cseszd meg. és köszi :)

crushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrush

Tájékozódj, mielõtt írsz... Az intel nem azt mondta, hogy ha X mennyiséget rendelsz, akkor kapsz Y kedvezményt, hanem azt, hogy ha nem forgalmazod a rivális termékét, akkor kapsz Y árengedményt... és ez nem verseny, hanem versenyellenes magatartás.
Na de azért ha bemész pl. a Media Markt-ba és AMD konfigot keresel akkor fix. hogy nem találsz...és ez nagyon is átlátszó...nemde?

most nem azért, de nem azt mondták, hogy ingyen adják, csak azt, hogy kedvezményesen. ezt hívják versenynek, nem? hogy valami ajánlatot teszünk ami jobb a másikénál, hogy mienket vegyék. ami persze az embereknek jó, mert olcsóbban kapják. vagy ha nem akkor valaki magyarázza már el nekem, köszi.

ja és aki AMD akar, az ugyis megveszi máshol, a többinek meg jo az intel.

crushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrush

Sanyix
Õ is egy régi M$, Intel vérfanboy, azért :)

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Narxis
Nem látom az okokat. Szóval, miért is? :)

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Mo.Organ
Beszarás ez az EU.

#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni

Ez egy ilyen ipar..

A kudarc az, ha meg sem próbálod.

Sanyix
"Craig Barrett, a processzorgyártó elnöke európai látogatása alatt nemtetszését fejezte ki, amiért az EU újabb ügyben kezdett vizsgálódni, miközben az elsõ vádakra sem tudtak még reagálni."
Pedig eltûntették a bizonyítokat, ez elég egyértelmûen reakció...

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

mármint az esetleges lefizetés volt felesleges

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Én a notebook Celeronokkal tökéletesen meg vagyok elégedve. Várom mindig a következõ generációit!

Kinézem az Intelbõl a lefizetéseket. Csak kinézem, de nem vádolom! Bár azok a Core-ok nagyon jók, felesleges volt. Netszerte elterjedt hírük, mennyire jók!