15
-
USAMEN POWER #15 Igen IBM pc már nem létezik meglehet hogy felvásárolták de, de a köztudatban még IBM van és nem Lenovo. -
quentit #14 Te miről beszélsz? Az IBM PC részleget már rég felvásárolta a lenovo, és Lenovo néven is futnak tovább. Szóval ilyen mint IBM PC már NEM létezik. -
A1274815 #13 Vagy próbálj AMD-s IBM vagy DELL konfigot kapni. -
tomcsa4 #12 "ja és aki AMD akar, az ugyis megveszi máshol, a többinek meg jo az intel." hülyeség! Amíg a legtöbb számítógép az ilyen bevásárlóközpontokban fogy, addiig egyáltalán nem mindegy. -
Lavigne #11 ezért írtam, hogyha nem, akkor valaki magyarázza el cseszd meg. és köszi :) -
sh4d0w808 #10 Tájékozódj, mielőtt írsz... Az intel nem azt mondta, hogy ha X mennyiséget rendelsz, akkor kapsz Y kedvezményt, hanem azt, hogy ha nem forgalmazod a rivális termékét, akkor kapsz Y árengedményt... és ez nem verseny, hanem versenyellenes magatartás. -
AnonyX #9 Na de azért ha bemész pl. a Media Markt-ba és AMD konfigot keresel akkor fix. hogy nem találsz...és ez nagyon is átlátszó...nemde? -
Lavigne #8 most nem azért, de nem azt mondták, hogy ingyen adják, csak azt, hogy kedvezményesen. ezt hívják versenynek, nem? hogy valami ajánlatot teszünk ami jobb a másikénál, hogy mienket vegyék. ami persze az embereknek jó, mert olcsóbban kapják. vagy ha nem akkor valaki magyarázza már el nekem, köszi.
ja és aki AMD akar, az ugyis megveszi máshol, a többinek meg jo az intel. -
#7 Ő is egy régi M$, Intel vérfanboy, azért :) -
#6 Nem látom az okokat. Szóval, miért is? :) -
#5 Beszarás ez az EU. -
sanner011 #4 Ez egy ilyen ipar.. -
#3 "Craig Barrett, a processzorgyártó elnöke európai látogatása alatt nemtetszését fejezte ki, amiért az EU újabb ügyben kezdett vizsgálódni, miközben az első vádakra sem tudtak még reagálni."
Pedig eltűntették a bizonyítokat, ez elég egyértelműen reakció... -
tomcsa4 #2 mármint az esetleges lefizetés volt felesleges -
tomcsa4 #1 Én a notebook Celeronokkal tökéletesen meg vagyok elégedve. Várom mindig a következő generációit!
Kinézem az Intelből a lefizetéseket. Csak kinézem, de nem vádolom! Bár azok a Core-ok nagyon jók, felesleges volt. Netszerte elterjedt hírük, mennyire jók!