78
-
arrakistor #38 ne is magyarázkodj jól tudjuk, hogy azért vágattad le hogy így palástold hogy milyen kicsike és elcsökevényesedett, hiszen nem is véletlenül kerültetek a kihalás szélére, már csak 6 milió van belőletek, pont kétszer ennyi volt 100 éve lám-lám az araboknak is vágnak belőle, ők mégis 250 millióan vannak, pedig nekik nem volt 6ezer évük arra hogy benépesítsék a közelkeletet.. valamit nagyon rosszul csinálhattok , de nem sok időtök van megjavulni, tudom ajánlani a penis enlargement kapszulákat és a teljes KÁRPÓTLÁST , esetleg ha az sem segít akkor a teljes KÁRTALANÍTÁST ... -
Nagydög #37 Ne remenykedj! A bordarabodnak semmifele vonzereje nincs. Mindig is ilyen kis nyomorult maradsz. ;) -
arrakistor #36 jólvan elhisszük, pont elég sokat is tudunk már így is rólad.
növeszd vissza azt a bőrdarabot, hátha akkor több szerencséd lesz a nőknél! -
#35 Én is elítélem azt aki úgy áll hozzá, hogy "minek vegyem meg ha ingyen is megtudom szerezni", meg menőzik h letölti a dolgokat, főleg ha tényleg meg tudná venni. De nincsenek olyan sokan az olyanok, akik tényleg ilyenre tudnának költeni de inkább csak warezolnak. -
arrakistor #34 az hogy én letöltök akármit nem vagyok köteles megbizonyosodni arról hogy ki szerezte, ki írta.. büntessék meg azt aki feltöltötte (ha el tudják kapni) de ne a gój lakosságot figyelgessék meg ilyen átlátszó dumával a vágottfütykösű _megbízóid megbizóinak megbízói_. -
#33 Itt is kezdődik az a vita ami a warez beköpősdi topikban is volt.
Ha megennéd a kajáját és elvennéd a gépét meg lemezeit akkor neki eltűnne, ezért veszteség éri. Azzal, hogy letölti nem okoz veszteséget (nem tűnik el annak akitől letöltötte), ha nem töltené le akkor se lenne pénze megvenni eredetibe. Nemtudom miért nem lehet ezt megérteni. Nem okoz semilyen kárt, sem veszteséget a letöltés, sőt népszerűsíti is a játékot, például elmondom haveromnak akinek van pénze, hogy milyen jó a játék és megveheti, vagy kipróbáljuk multiba és megszereti.
Adat másolás/letöltés nem ugyan az, mint valamilyen tárgynak ellopása. Ha azért vennéd el, hogy lemásold és utána visszaadnád neki akkor lenne jó a hasonlat.
Értéke van nyilván, mert megdolgoztak érte. De hogyha nincs pénzem ilyenre akkor teljesen mind1 nekik, hoyg letöltöm és játszok vele egy keveset, vagy nem (és ha letöltöm akkor még népszerűsíthetem és más megveheti).
Egyet értek a korábbi hozzászólókkal, hogy amíg ilyen drágán adják a cuccokat, vagy az átlagos fizetés ilyen kicsi addig lesz warez. Felesleges a fájlcserélők elleni harc.
Zenénél is, filmeknél is, ezeknek köszönhetően többen megismerik a filmeket úgy is, hogy nincs pénzük rá. -
Nagydög #32 Ott vagyok kicsi idiotam. (Az oseim valoszinuleg kunok voltak.) Az, hogy te seggfej vagy, semmit nem mond masok szarmazasarol. Vilagos? -
arrakistor #31 -
arrakistor #30 Menjél el a te orrszágodba ! -
Nagydög #29 Tudjuk.
Nem lehetne az idiota fiok-nacikat kiszorni innen a picsaba? -
#28 Nem úgy van, hogy játékot és filmet is le lehet tölteni, de 24 órán belül törölni kell a gépről? -
FoodLFG #27 Habár én sem értek teljesen egyet vele, de a te hasonlatodban is sok minden több szempontból is erősen sántít.. -
tomcsa4 #26 saját hazsnálatra, elfelejtettem odaírni. Tehát akkor illegális, ha árulod! Nem így van? -
tomcsa4 #25 Na na, azért az ilyenek letöltése illegális. DE természetesen EU nyomására ez villámban megváltoztatható (mivel nem ütközik alkotmányba). De nálunk az alkotmány miatt nehéz az ellenőrzés. Tényleg, nálnuk nem úgy van, hogy a zene és játék letöltés illegális, de a film nem? -
god25 #24 Honnan tudják, h fájlcserélőt használok, ha a fájlcserélőt úgy csinálták, h a forgalom és minden kimenő adat; még a fájlcserélő szoftver fejléce is titkosítva van. Főleg linux alatt. Hmmm? -
Bigbiggie #23 Amúgy megnézném honnan veszik ezt, hogy ellenőrizni lehet mindent... Vállalati gyűlésen egy golfparti és egy jótékonysági est között megnéztek egy filmet amiben a csávó leszűrte az egész internetet és gondolták miért ne. -
#22 Még egy droid... -
#21 "Én kitartok azon véleményem mellett, hogy ha letöltök bármit, legyen az film, játék vagy zene, NEM OKOZOK KÁRT SENKINEK."
Szoktam warezolni néha, de ezzel csak magdat égeted. Megnézném mit szólnál, ha betörnék hozzád és megenném az összes kajádat és elvinném a gépedet és a CD-det. Úgysem akartál enni és használni a gépet, csak ott voltak. Nem okoztam kárt senkinek... -
kvp #20 Egyetlen torvenyesen es technologiailag is megoldhato megoldas letezik, ez pedig a gepekre bejovo p2p forgalom teljes koru szurese. Elsonek a skype es a tobbi voip rendszer esik ki, majd a vallalati push mail rendszerek, ezutan a p2p filemegoszto rendszerek. A kozponti szerver alapu filemegosztas termeszetesen marad mint eddig.
A vallalati ugyfelek pedig rovid tavon pakolnak es elkoltoznek angliabol...
Ennek alternativaja lenne a semmit sem blokkolo, de mindent lehallgato megoldas, ami 100%-os megfigyelest jelent, tovabba eleg nagy tarolo es feldolgozo kapacitast. Ez utobbi jelenleg csak kinanak van meg es ott sem tokeletes. Viszont ez az eu torvenyeivel biztosan ellentetes es jo esellyel ekkor is pakolnanak a cegek. -
1hengeresVmotor #19 ha nem torrentezni fog a nép akkor mindenki viszatér FTP re ... ennyi -
tomcsa4 #18 Nem lehet így szűrni a forgalmat. Legalábbis én nem látom át. Drágák a cuccok és kommerszek. Egy játékdemó becsapás! Nem is dolgoznak annyit, amennyit le szeretnének akasztani egy egy termékkel. Ráadásul mindig csak ígérgetnek, aztán fele sem teljesül. Persze, ez a demóból nem derül ki, mivel azt frankón megszerkeszik. Aztán jön ki, hogy ették 14kért 6 órás játékot, ami már a felénél uncsi. Molineux is csak sírni tud, ahelyett, hogy kiverné a kopasz fejéből a játékainak egyszerűsítését. B&W2: ultra gagyi volt. De más is csak döngicsél, holott semmi érdemlegeset nem tudnak csinálni. Nem kell a sok újítás, mivel a meglévőket sem tudják normálisan megcsinálni. Egyszerűen képtelenek ma már egy átlag RTSt is csinálni. Meg PGT-t is. Mindig ez a sok egyszerűsítés, mintha hülíék lnnénk, így kezelnek. Kapják be! -
butuska66 #17 Egy apró megjehyzéssel kiegészíteném e warez-os témát. Állandóan papolnak az illegális anyagok és a File cserélők ellen.De az lenne a kérdésem hogy hogy a francba tudnék például több mint 80 évvel ezelötti külföldön megjelent könyvhöz hozzájutni ha nem illegálisan.....Egyszerűen nevetséges ha sikerülne beszüntetni a jelenlegi Filecserélőket akkor lesz helyetük valami újabb. -
virs lee #16 -
virs lee #15 Az internet előtt is volt warez. C64-en a kétkazettés magnó, pc-n a "cd írós gyerek" volt a kulcsszó. Ha valahogy esetleg sikerülne letiltani a warezt a netről, azzal max annyit érnének el hogy visszajönne offlineban. A fő probléma - nincs pénz, irreálisan magas árak - ugyanis nem fog megszűnni a tiltástól és fenyegetőzéstől. Az amcsi szesztilalom is mit ért el? A boltok helyett Al Capone szállította a piát. Itt is csak ennyit lehet elérni. -
FoodLFG #14 Én is úgy vélem, hogy ez az egész hercehurca a briteknél csak az internetszolgáltatók meggyúrására szolgál, hogy jobban „együttműködjenek” a jogvédőkkel, de technikailag nem sok értelme van.
Egyébként itt is minden a részletekben rejlik, szóval majd meglátjuk. De sokat nem nagyon fognak előrelépni a jogvédők. :P -
#13 gondolom ezzel egyidejűleg az angol alkotmány a hatáját veszti, ugye?
esetleg lesz egy 0. bekezdés, mely szerint az amerikai bizniszmenek jogai és bevételei minden jognál előrébb valók? -
cadaver #12 Mielőtt ezt túl komolyan vennétek, olvassátok ezt el:
http://torrentfreak.com/illegal-downloaders-will-not-face-uk-ban-080212/ -
IQ Light #11 Én kitartok azon véleményem mellett, hogy ha letöltök bármit, legyen az film, játék vagy zene, NEM OKOZOK KÁRT SENKINEK. Hogy miért? Mert legfeljebb nem játszanék új játékokkal, nem néznék filmeket csak a tévében, és a zenehallgatás is abból állna, hogy bekapcsolom a rádiót. Magyarul, ha nem lehetne letölteni ezeket a dolgokat, egész egyszerűen kimaradnának az életemből, mert hogy egyiket sem venném meg ilyen összegért, az biztos. -
arrakistor #10 "-akkor túl azon hogy ismét szép kamrák épülnek majd számukra- "
tudjátok .. ilyen szép éléskamrák -
arrakistor #9 Összegezve ez egy újabb felesleges szélmalomharca a vágottfütykösű cionista világuralomra törő szektának, akiken egyetlen érdeke a lehető legtöbb embert nyomorban tartani és megfigyeltettettettettetni a pribékjeik pribékjeinek pribékjeivel.
Amíg ki nem tépkedik az összes tengeralatti kábelt addig úgysem tudják jelentősen szabotálni a szabad adatáramlást az interneten, ha pedig ezt megteszik, -akkor túl azon hogy ismét szép kamrák épülnek majd számukra- a civil lakosság egyszerűen megtanulja használni a kódolt adóvevőkészüleket és rájön hogy az internet egész más jellegű is tud lenni, így pl.: Ad-Hoc hálózatokból is ki lehet építeni globális internetet kizárólag titkosított rádiós alhálózatokból. -
arrakistor #8 A potenciális fájlmegosztó rendszerek, így pl.: a torrent 128 bites AES kódolással van átfűzve, amit a legnagyobbfejű okostojások sem tudnak dekódolni.
Minden felhasználó összes adatforgalmának teljeskörű ellenőrzése pedig -márcsak ezen oknál fogva is- nemcsak ésszerűtlen, de lehetetlen is. Ha pedig mégis lehetséges volna az etikátlan és törvénybeütköző volna (személyiségi jogok megsértése és sárbatiprása)
Ez a BERR nemcsak hogy SEMMIT nem ért a számítástechnikához, de agyament is, vagy nagyon is ért hozzá és csak kavarja a sz*rt, rémhírekkel próbálja megfélemlíteni a civil lakosságnak azt a részét, amelyik nincs képben a legfelül általam leírt rész tekintetében. -
arrakistor #7 -
arrakistor #6 "A kormányzat által létrehozott illetékes testületet azonban nem hatotta meg a fenti érvelés, így számítanak arra, hogy legkésőbb áprilisig le tudnak ülni a tárgyalóasztalhoz."
A kormányzat által létrehozott vágottfütykösű zsírfejű okostojás regnáló konszern-t nem hatotta meg hogy az alma lefelé esik, ezért követelik Istentől, hogy haladéktalanul szüntesse be a gravitációt. -
Amcir #5 Ja és ha mindent megszűrnek az már szerintem megfigyelésnek minősül amire viszont nincs engedélyük. Ja és érzik a végüket a jogvédők mert terjed az open source és még mielőtt elterjed azelőtt akarnak pénzt szerezni. -
#4 nagyon sokat nem kell gondolkodni a megoldáson hogy ne tudjanak bele nézni, mivel amikor tölt az ember csak adat byteok, és ök mást nem is látnak belöle ezért nem lehet megmondani mi az.ez a tipusú szürés lehetetlen. -
#3 Cewa mindenki!
Jó, jó. Tudom, hogy a warez egy nem jó dolog és azt is, hogy nem kéne lopkodni.
De. Ha pl. nem adnának egy játékot 10-14 ezer forint-ért és lehetne zeneszámokat olcsón letölteni akkor talán visszaszorulna a warez.
De nem nekünk ez nem jó inkább szorítsuk vissza úgy, hogy mindenkit ellenőrzünk és beleturkálunk a személyes dolgaiba. Naná. Majd az jó lesz. Mennyünk vissza a hidegháborúba meg az 50-es évekbe. Kémkedjen mindenki kedvére!
Csak azt nem tudom, hogy hogy fogja ez megérni az internetszolgáltatóknak...
Majd amikor hírtelen az emberek nagy része visszavált (bár szerintem nem) kisebb sávszélességre akkor kíváncsi leszek, hogy mi lesz.
Meg szerintem amúgy is hülyeség pénzt beleölni abba, hogy mindenkit ellenőrizzünk. Majd kitalálnak erre is valamit a warezolók. Pl.: Titkosított adatátvitel vagy hasonló. Ha más nem ott a Proxy. Inkább azon kéne gondolkozni, hogy miért is van warez?
1. Túl drágák a cuccok?
2. Túl messze vannak vagy nem mindenki számára elérhetőek?
Jobb lenne ha ezeket gondolnák végig és ezeken javítanának és itt fejlesztenének.
Na de mind1. Én úgyis hiába beszélek. :D Úgyis a főmuftik döntik el.
Bye! -
matt taylor #2 -
sathinel #1 majd belátják hogy értelmetlen korlátozni ezeket, ha az a csoport akinek nincs pénze nem fog még ennyire sem hozzájutni tartalmakhoz. Aztán 5 év múlva a most feltörekvő országok fejletebbek lesznek mint ők. A fájcserélés kihat a gépvásárlásra, internet fejlesztésre, adathordozók vásárlására, az emberek szociális fejlődésére stb. Ha megnézitek a youtube oldalain hogy beszéltek egymással az arabok, és más nemzetek a háború, terrorcselekmények után, és ma akkor észrevehető hogy a neten lévők nagyrésze sokkal elfogadóbb lett a másik csoport iránt mindkét irányban. Persze valsz nem mindenhol van a sivatagban internet, de akiknél működik azoknál megfigyelhető a változás.