Lépniük kell a szolgáltatóknak a fájlcserélők ellen

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Balumann
Nem úgy van, hogy játékot és filmet is le lehet tölteni, de 24 órán belül törölni kell a géprõl?

Habár én sem értek teljesen egyet vele, de a te hasonlatodban is sok minden több szempontból is erõsen sántít..

https://twitter.com/foodlfg

saját hazsnálatra, elfelejtettem odaírni. Tehát akkor illegális, ha árulod! Nem így van?

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Na na, azért az ilyenek letöltése illegális. DE természetesen EU nyomására ez villámban megváltoztatható (mivel nem ütközik alkotmányba). De nálunk az alkotmány miatt nehéz az ellenõrzés. Tényleg, nálnuk nem úgy van, hogy a zene és játék letöltés illegális, de a film nem?

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Honnan tudják, h fájlcserélõt használok, ha a fájlcserélõt úgy csinálták, h a forgalom és minden kimenõ adat; még a fájlcserélõ szoftver fejléce is titkosítva van. Fõleg linux alatt. Hmmm?

Amúgy megnézném honnan veszik ezt, hogy ellenõrizni lehet mindent... Vállalati gyûlésen egy golfparti és egy jótékonysági est között megnéztek egy filmet amiben a csávó leszûrte az egész internetet és gondolták miért ne.
Molnibalage
Még egy droid...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
"Én kitartok azon véleményem mellett, hogy ha letöltök bármit, legyen az film, játék vagy zene, NEM OKOZOK KÁRT SENKINEK."

Szoktam warezolni néha, de ezzel csak magdat égeted. Megnézném mit szólnál, ha betörnék hozzád és megenném az összes kajádat és elvinném a gépedet és a CD-det. Úgysem akartál enni és használni a gépet, csak ott voltak. Nem okoztam kárt senkinek...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Egyetlen torvenyesen es technologiailag is megoldhato megoldas letezik, ez pedig a gepekre bejovo p2p forgalom teljes koru szurese. Elsonek a skype es a tobbi voip rendszer esik ki, majd a vallalati push mail rendszerek, ezutan a p2p filemegoszto rendszerek. A kozponti szerver alapu filemegosztas termeszetesen marad mint eddig.

A vallalati ugyfelek pedig rovid tavon pakolnak es elkoltoznek angliabol...

Ennek alternativaja lenne a semmit sem blokkolo, de mindent lehallgato megoldas, ami 100%-os megfigyelest jelent, tovabba eleg nagy tarolo es feldolgozo kapacitast. Ez utobbi jelenleg csak kinanak van meg es ott sem tokeletes. Viszont ez az eu torvenyeivel biztosan ellentetes es jo esellyel ekkor is pakolnanak a cegek.
ha nem torrentezni fog a nép akkor mindenki viszatér FTP re ... ennyi

Nem lehet így szûrni a forgalmat. Legalábbis én nem látom át. Drágák a cuccok és kommerszek. Egy játékdemó becsapás! Nem is dolgoznak annyit, amennyit le szeretnének akasztani egy egy termékkel. Ráadásul mindig csak ígérgetnek, aztán fele sem teljesül. Persze, ez a demóból nem derül ki, mivel azt frankón megszerkeszik. Aztán jön ki, hogy ették 14kért 6 órás játékot, ami már a felénél uncsi. Molineux is csak sírni tud, ahelyett, hogy kiverné a kopasz fejébõl a játékainak egyszerûsítését. B&W2: ultra gagyi volt. De más is csak döngicsél, holott semmi érdemlegeset nem tudnak csinálni. Nem kell a sok újítás, mivel a meglévõket sem tudják normálisan megcsinálni. Egyszerûen képtelenek ma már egy átlag RTSt is csinálni. Meg PGT-t is. Mindig ez a sok egyszerûsítés, mintha hülíék lnnénk, így kezelnek. Kapják be!

Egy apró megjehyzéssel kiegészíteném e warez-os témát. Állandóan papolnak az illegális anyagok és a File cserélõk ellen.De az lenne a kérdésem hogy hogy a francba tudnék például több mint 80 évvel ezelötti külföldön megjelent könyvhöz hozzájutni ha nem illegálisan.....Egyszerûen nevetséges ha sikerülne beszüntetni a jelenlegi Filecserélõket akkor lesz helyetük valami újabb.

<#eljen>

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

Az internet elõtt is volt warez. C64-en a kétkazettés magnó, pc-n a "cd írós gyerek" volt a kulcsszó. Ha valahogy esetleg sikerülne letiltani a warezt a netrõl, azzal max annyit érnének el hogy visszajönne offlineban. A fõ probléma - nincs pénz, irreálisan magas árak - ugyanis nem fog megszûnni a tiltástól és fenyegetõzéstõl. Az amcsi szesztilalom is mit ért el? A boltok helyett Al Capone szállította a piát. Itt is csak ennyit lehet elérni.

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

Én is úgy vélem, hogy ez az egész hercehurca a briteknél csak az internetszolgáltatók meggyúrására szolgál, hogy jobban „együttmûködjenek” a jogvédõkkel, de technikailag nem sok értelme van.
Egyébként itt is minden a részletekben rejlik, szóval majd meglátjuk. De sokat nem nagyon fognak elõrelépni a jogvédõk. 😛

https://twitter.com/foodlfg

arty
gondolom ezzel egyidejûleg az angol alkotmány a hatáját veszti, ugye?

esetleg lesz egy 0. bekezdés, mely szerint az amerikai bizniszmenek jogai és bevételei minden jognál elõrébb valók?

Forza.

Mielõtt ezt túl komolyan vennétek, olvassátok ezt el:
http://torrentfreak.com/illegal-downloaders-will-not-face-uk-ban-080212/

Én kitartok azon véleményem mellett, hogy ha letöltök bármit, legyen az film, játék vagy zene, NEM OKOZOK KÁRT SENKINEK. Hogy miért? Mert legfeljebb nem játszanék új játékokkal, nem néznék filmeket csak a tévében, és a zenehallgatás is abból állna, hogy bekapcsolom a rádiót. Magyarul, ha nem lehetne letölteni ezeket a dolgokat, egész egyszerûen kimaradnának az életembõl, mert hogy egyiket sem venném meg ilyen összegért, az biztos.
"-akkor túl azon hogy ismét szép kamrák épülnek majd számukra- "

tudjátok .. ilyen szép éléskamrák <#eplus2>

Ki nem szarja le a Visztát?

Összegezve ez egy újabb felesleges szélmalomharca a vágottfütykösû cionista világuralomra törõ szektának, akiken egyetlen érdeke a lehetõ legtöbb embert nyomorban tartani és megfigyeltettettettettetni a pribékjeik pribékjeinek pribékjeivel.<#violent>

Amíg ki nem tépkedik az összes tengeralatti kábelt addig úgysem tudják jelentõsen szabotálni a szabad adatáramlást az interneten, ha pedig ezt megteszik, -akkor túl azon hogy ismét szép kamrák épülnek majd számukra- a civil lakosság egyszerûen megtanulja használni a kódolt adóvevõkészüleket és rájön hogy az internet egész más jellegû is tud lenni, így pl.: Ad-Hoc hálózatokból is ki lehet építeni globális internetet kizárólag titkosított rádiós alhálózatokból.

A potenciális fájlmegosztó rendszerek, így pl.: a torrent 128 bites AES kódolással van átfûzve, amit a legnagyobbfejû okostojások sem tudnak dekódolni.

Minden felhasználó összes adatforgalmának teljeskörû ellenõrzése pedig -márcsak ezen oknál fogva is- nemcsak ésszerûtlen, de lehetetlen is. Ha pedig mégis lehetséges volna az etikátlan és törvénybeütközõ volna (személyiségi jogok megsértése és sárbatiprása)

Ez a BERR nemcsak hogy SEMMIT nem ért a számítástechnikához, de agyament is, vagy nagyon is ért hozzá és csak kavarja a sz*rt, rémhírekkel próbálja megfélemlíteni a civil lakosságnak azt a részét, amelyik nincs képben a legfelül általam leírt rész tekintetében.

<#violent><#violent><#violent><#violent><#banplz>

"A kormányzat által létrehozott illetékes testületet azonban nem hatotta meg a fenti érvelés, így számítanak arra, hogy legkésõbb áprilisig le tudnak ülni a tárgyalóasztalhoz."

A kormányzat által létrehozott vágottfütykösû zsírfejû okostojás regnáló konszern-t nem hatotta meg hogy az alma lefelé esik, ezért követelik Istentõl, hogy haladéktalanul szüntesse be a gravitációt.

Ja és ha mindent megszûrnek az már szerintem megfigyelésnek minõsül amire viszont nincs engedélyük. Ja és érzik a végüket a jogvédõk mert terjed az open source és még mielõtt elterjed azelõtt akarnak pénzt szerezni.
Tobacco
nagyon sokat nem kell gondolkodni a megoldáson hogy ne tudjanak bele nézni, mivel amikor tölt az ember csak adat byteok, és ök mást nem is látnak belöle ezért nem lehet megmondani mi az.ez a tipusú szürés lehetetlen.

-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?

Simaji
Cewa mindenki!

Jó, jó. Tudom, hogy a warez egy nem jó dolog és azt is, hogy nem kéne lopkodni.
De. Ha pl. nem adnának egy játékot 10-14 ezer forint-ért és lehetne zeneszámokat olcsón letölteni akkor talán visszaszorulna a warez.

De nem nekünk ez nem jó inkább szorítsuk vissza úgy, hogy mindenkit ellenõrzünk és beleturkálunk a személyes dolgaiba. Naná. Majd az jó lesz. Mennyünk vissza a hidegháborúba meg az 50-es évekbe. Kémkedjen mindenki kedvére!

Csak azt nem tudom, hogy hogy fogja ez megérni az internetszolgáltatóknak...

Majd amikor hírtelen az emberek nagy része visszavált (bár szerintem nem) kisebb sávszélességre akkor kíváncsi leszek, hogy mi lesz.

Meg szerintem amúgy is hülyeség pénzt beleölni abba, hogy mindenkit ellenõrizzünk. Majd kitalálnak erre is valamit a warezolók. Pl.: Titkosított adatátvitel vagy hasonló. Ha más nem ott a Proxy. Inkább azon kéne gondolkozni, hogy miért is van warez?

1. Túl drágák a cuccok?
2. Túl messze vannak vagy nem mindenki számára elérhetõek?

Jobb lenne ha ezeket gondolnák végig és ezeken javítanának és itt fejlesztenének.

Na de mind1. Én úgyis hiába beszélek. 😄 Úgyis a fõmuftik döntik el.

Bye!

\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein

<#eljen>
majd belátják hogy értelmetlen korlátozni ezeket, ha az a csoport akinek nincs pénze nem fog még ennyire sem hozzájutni tartalmakhoz. Aztán 5 év múlva a most feltörekvõ országok fejletebbek lesznek mint õk. A fájcserélés kihat a gépvásárlásra, internet fejlesztésre, adathordozók vásárlására, az emberek szociális fejlõdésére stb. Ha megnézitek a youtube oldalain hogy beszéltek egymással az arabok, és más nemzetek a háború, terrorcselekmények után, és ma akkor észrevehetõ hogy a neten lévõk nagyrésze sokkal elfogadóbb lett a másik csoport iránt mindkét irányban. Persze valsz nem mindenhol van a sivatagban internet, de akiknél mûködik azoknál megfigyelhetõ a változás.
← ElőzőOldal 2 / 2