Lépniük kell a szolgáltatóknak a fájlcserélők ellen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://twitter.com/foodlfg
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Szoktam warezolni néha, de ezzel csak magdat égeted. Megnézném mit szólnál, ha betörnék hozzád és megenném az összes kajádat és elvinném a gépedet és a CD-det. Úgysem akartál enni és használni a gépet, csak ott voltak. Nem okoztam kárt senkinek...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A vallalati ugyfelek pedig rovid tavon pakolnak es elkoltoznek angliabol...
Ennek alternativaja lenne a semmit sem blokkolo, de mindent lehallgato megoldas, ami 100%-os megfigyelest jelent, tovabba eleg nagy tarolo es feldolgozo kapacitast. Ez utobbi jelenleg csak kinanak van meg es ott sem tokeletes. Viszont ez az eu torvenyeivel biztosan ellentetes es jo esellyel ekkor is pakolnanak a cegek.
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Egyébként itt is minden a részletekben rejlik, szóval majd meglátjuk. De sokat nem nagyon fognak elõrelépni a jogvédõk. 😛
https://twitter.com/foodlfg
esetleg lesz egy 0. bekezdés, mely szerint az amerikai bizniszmenek jogai és bevételei minden jognál elõrébb valók?
Forza.
http://torrentfreak.com/illegal-downloaders-will-not-face-uk-ban-080212/
tudjátok .. ilyen szép éléskamrák <#eplus2>#eplus2>
Ki nem szarja le a Visztát?
Amíg ki nem tépkedik az összes tengeralatti kábelt addig úgysem tudják jelentõsen szabotálni a szabad adatáramlást az interneten, ha pedig ezt megteszik, -akkor túl azon hogy ismét szép kamrák épülnek majd számukra- a civil lakosság egyszerûen megtanulja használni a kódolt adóvevõkészüleket és rájön hogy az internet egész más jellegû is tud lenni, így pl.: Ad-Hoc hálózatokból is ki lehet építeni globális internetet kizárólag titkosított rádiós alhálózatokból.
Minden felhasználó összes adatforgalmának teljeskörû ellenõrzése pedig -márcsak ezen oknál fogva is- nemcsak ésszerûtlen, de lehetetlen is. Ha pedig mégis lehetséges volna az etikátlan és törvénybeütközõ volna (személyiségi jogok megsértése és sárbatiprása)
Ez a BERR nemcsak hogy SEMMIT nem ért a számítástechnikához, de agyament is, vagy nagyon is ért hozzá és csak kavarja a sz*rt, rémhírekkel próbálja megfélemlíteni a civil lakosságnak azt a részét, amelyik nincs képben a legfelül általam leírt rész tekintetében.
A kormányzat által létrehozott vágottfütykösû zsírfejû okostojás regnáló konszern-t nem hatotta meg hogy az alma lefelé esik, ezért követelik Istentõl, hogy haladéktalanul szüntesse be a gravitációt.
-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?
Jó, jó. Tudom, hogy a warez egy nem jó dolog és azt is, hogy nem kéne lopkodni.
De. Ha pl. nem adnának egy játékot 10-14 ezer forint-ért és lehetne zeneszámokat olcsón letölteni akkor talán visszaszorulna a warez.
De nem nekünk ez nem jó inkább szorítsuk vissza úgy, hogy mindenkit ellenõrzünk és beleturkálunk a személyes dolgaiba. Naná. Majd az jó lesz. Mennyünk vissza a hidegháborúba meg az 50-es évekbe. Kémkedjen mindenki kedvére!
Csak azt nem tudom, hogy hogy fogja ez megérni az internetszolgáltatóknak...
Majd amikor hírtelen az emberek nagy része visszavált (bár szerintem nem) kisebb sávszélességre akkor kíváncsi leszek, hogy mi lesz.
Meg szerintem amúgy is hülyeség pénzt beleölni abba, hogy mindenkit ellenõrizzünk. Majd kitalálnak erre is valamit a warezolók. Pl.: Titkosított adatátvitel vagy hasonló. Ha más nem ott a Proxy. Inkább azon kéne gondolkozni, hogy miért is van warez?
1. Túl drágák a cuccok?
2. Túl messze vannak vagy nem mindenki számára elérhetõek?
Jobb lenne ha ezeket gondolnák végig és ezeken javítanának és itt fejlesztenének.
Na de mind1. Én úgyis hiába beszélek. 😄 Úgyis a fõmuftik döntik el.
Bye!
\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein