nVidia - összeállt a 9. generáció

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aki használja játszik az játék közben baromira nem érdekli, hogy hány stream prci van benne ellenben az FPSel.

9600GT teljesítményben egy 3870 környékén van egyébként a héten AMD is árat csökkentett így egyárba lesz kb a 2 kártya.

ha vádaskodsz akkor a minimum az, hogy tényekkel alátámasztod amit mondasz.

Jobb a 3850, ebbe csak 64 stream processor van a 3850-ben 320.

Asus TUF Gaming F17 17,3" Intel Core I7 11800h, 2x8 Gb Ddr 4, 500 Gb Ssd, Rtx 3050ti.

A ph inkább nvidia irányba halad, de nézzétek meg a Tom's hardwer-en. Ott ugyanaz az eredmény látható. 8800GT, aztán a 9600GT de néhol beelõzi a HD3870. Egyébként nem azt mondom, mert 169 dollár ~ 30 ezer forint (amenyibe ennyiért adják), ahhoz azért nem olyan rossz, fõleg hogy a másik két említett kártya 40 illetve 50 ezer forint jelenleg.
sajnos eléggé megkent az a teszt ( $$$$ )

Blackmail the Universe

arty

pH! teszt

annyira nem vészes, mivel idleben nem eszik sokat

Forza.

arty
ph! alapján általában 10% a hátrány, de pl krizis alatt 25-30% a 8800GT-hez képest

nehéz dolog, hiszen halkabb/hûvösebb a kártya, a kérdés h a jövõ játékai inkább krizises megoldásokkal operálnak majd vagy maradunk a dx9 szinten (ami az elmaradott, ám piacvezetõ nvidia technolodzsinek köszönhetõ)

Forza.

csak sima dx10-es
Az nvidia oldalán egy deka info sincs, akkor most ez DX10.1 és OpenGL 3.0 kompatibilis vagy sem?

Bár az infok hiányából itélve a tényleges kövektezõ generáció (fõleg az OGL 3.0), jóóó sokára fog megérkezni...

shaken, not stirred

az a 95 watt rengeteg egy középkategóriának. különben biztos jó lesz.
a 9500 gs vajon mennyibe fog fájni? mert szerintem bármi jobb az alaplapi szutykoknál. kicsit sajnálom, hogy nem fabrikálnak low-end kártyát is, bár teljesen érthetõ döntés. ha csak passziánszozik valaki, akkor nem kell.

\"The voices are back... Excellent.\"

Sanyix
szerezzél nekem is

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

BiG G
jövõhéten kapok egy próbapéldányt ami ha tetszik akkor marad 😊 kiváncsi vagyok rá, ph teszt alapján üt

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

← ElőzőOldal 2 / 2