62
-
#22 és te honnan veszed? -
G18XM8 #21 Lehetne annyi mint egy 8800-ban akkor azon a szinten lenne. -
G18XM8 #20 A 64 akkor is kevés ismerd el... -
waterman #19 "Jobb a 3850, ebbe csak 64 stream processor van a 3850-ben 320."
ember a gondolkodást még nem bűntetik ám! mielőtt leírsz valamit ajánlom think it through. a logikád szerint az nv 8800gt-nek a maga kis szégyenkezésre okot adó 112 stream procijával jó ha harmad teljesítményt kéne nyújtana, mint a 3850-es. ezzel szemben az 8800gt igencsak jobban teljesít mint a 3850-es.
a két gyártó két különböző architektúrát használ, az hogy ugyanúgy nevezik a számoló egységeket, még nem jelenti azt hogy szummázás után megkapod melyik a jobb. -
LordNorboy #18 http://anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3235&p=2 -
LordNorboy #17 Anandtech:
-
G18XM8 #16 Bocs ez nem neked ment hanem Su0my-nak... -
G18XM8 #15 Ja egyébként aki használja játékra annak éppen nagyon nem mindegy menyi stream proci van benne mert fontos meghatározó... -
G18XM8 #14 A hamis vádat a törvény szabadságvesztéssel bünteti, vigyázz! -
G18XM8 #13 Ne hasonlítsd össze azért a 3870-nel az fps-re is sokkal jobb egy 9600-nál, nem tudom honnan veszed ezt, ha diagrammokból indulsz ki nincs miről beszélnünk. -
fade2black #12 Aki használja játszik az játék közben baromira nem érdekli, hogy hány stream prci van benne ellenben az FPSel.
9600GT teljesítményben egy 3870 környékén van egyébként a héten AMD is árat csökkentett így egyárba lesz kb a 2 kártya. -
fade2black #11 ha vádaskodsz akkor a minimum az, hogy tényekkel alátámasztod amit mondasz.
-
G18XM8 #10 Jobb a 3850, ebbe csak 64 stream processor van a 3850-ben 320. -
tungi52 #9 A ph inkább nvidia irányba halad, de nézzétek meg a Tom's hardwer-en. Ott ugyanaz az eredmény látható. 8800GT, aztán a 9600GT de néhol beelőzi a HD3870. Egyébként nem azt mondom, mert 169 dollár ~ 30 ezer forint (amenyibe ennyiért adják), ahhoz azért nem olyan rossz, főleg hogy a másik két említett kártya 40 illetve 50 ezer forint jelenleg. -
Su0my #8 sajnos eléggé megkent az a teszt ( $$$$ ) -
pH! teszt
annyira nem vészes, mivel idleben nem eszik sokat -
#6 ph! alapján általában 10% a hátrány, de pl krizis alatt 25-30% a 8800GT-hez képest
nehéz dolog, hiszen halkabb/hűvösebb a kártya, a kérdés h a jövő játékai inkább krizises megoldásokkal operálnak majd vagy maradunk a dx9 szinten (ami az elmaradott, ám piacvezető nvidia technolodzsinek köszönhető) -
CrW #5 csak sima dx10-es -
sirpalee #4 Az nvidia oldalán egy deka info sincs, akkor most ez DX10.1 és OpenGL 3.0 kompatibilis vagy sem?
Bár az infok hiányából itélve a tényleges kövektező generáció (főleg az OGL 3.0), jóóó sokára fog megérkezni... -
waterman #3 az a 95 watt rengeteg egy középkategóriának. különben biztos jó lesz.
a 9500 gs vajon mennyibe fog fájni? mert szerintem bármi jobb az alaplapi szutykoknál. kicsit sajnálom, hogy nem fabrikálnak low-end kártyát is, bár teljesen érthető döntés. ha csak passziánszozik valaki, akkor nem kell. -
#2 szerezzél nekem is -
#1 jövőhéten kapok egy próbapéldányt ami ha tetszik akkor marad :) kiváncsi vagyok rá, ph teszt alapján üt