Death Track: Resurrection

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

7 USD-ért bárki megvásárolhatja Steamrõl, annyi pénzt feltétlenül megér:
Részletek itt

email: [email protected] tel.: 06 (70) 253-7763

régebben volt divat az ilyen típusú játék. pl: hi octane. na az is sokkal jobb volt mint ez. nem értem miért nem játéktesztek után tolnak ki egy játékot. szuper grafika, rengeteg lehetõség...

el lehetne vele jáccogatni, DE

szar az irányítás, nem látom be a pályán az akadályokat, fõleg mikor ilyen lézerfal miatt nem lehet használni egy sávot és nekimegyek...

szarok a kameranézetek amit használni lehet, nem értem miért kell módosítgani a jól bevált távolságokon...

de ami a legjobban idegesítõ, a feygverek között elõször váltogatni kell, és utána lehet aktiválni a tüzelés gombbal. iszonyat idegesítõ. miért nem lehet a 3 féle fegyverre külön instant gombot beállítani? kurvára elrontja a játékélményt, én ezért töröltem most le

amúgy egy klasszikus darab is lehetett volna belõle

wesker24
Na én is kipróbáltama játékot szerintem egész jó játék lett !

Grafikailag semmi panasz nem lehet ráigaz nem egy mai darab de semmi baj nincs vele ! Nekem egyedül csak az irányitás hagy némi kivetni valót maga után ! Ugyanis az elején még elég nehéz volt irányitani de pár óra gyakorlással már egész jól ment! A játékélménnyel sincs semmi baj szinte bármit le lehet rombolni a pályákon minden ami csak látezik !
10-12 nagyszerû és gyönyörû lerombolható pálya van benne mi kell még ?

Nagy kár hogy nincs benne multi mert szivesen roncsderbyztem volna a haverokkal! Én most éppen a fõbossal szivok rendesen New Yorkban !
Va olyan jó mint az elõdje?
Bõvebben? <#vigyor3> grafikailag, avagy játékélményben, esetleg irányításban? 😛

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Clava
EZ egy Fostalicska ez a játék

AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3

Rayden02
Fent van a TPB-n!!!

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

balee4
no mindjárt meglesem

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

lalakov
Death Track Resurrection (c) ValuSoft GOW
elindulni elfog csak nagyon fog akadni (játszhatatlan) (nekem is 9600-asom van)

ELADÓ : Celeron 2,6Ghz,Connect 3D Radeon 9600 128mb AGP,1,5GB DDR RAM, Asus P4P8x,Samsung DL DVD író, 300W-os táp , Laptopom : T5550 2x1,83Ghz, 2GB RAM, Intel X3100

STREEX
Elvileg e hónapban jelenik meg.

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Raven456
Meg lehetne azt oldani hogy az orosz nyelvet átváltoztatni Angolra????

végre kijött az angol demo

grebber

Next PC upgrade: 2022

Nekem megvan a teljes. 😊 (orosz)torren-ten fent van de egyszer beállítottam 640x480-ra és ha mást állítok be pályatöltéskor fekete képernyõ DVD-vel megy mit lehetne csinálni
Nekem 9600 as Connect 3d radeonom és Celeron 2,6 1másodperc(játékban)=4mp nálam 1,5Gb ram
Минимальные системные требования:
-Операционная система: Microsoft® Windows® 2000/XP
-Процессор: Intel® Pentium® 4 Processor 2.0GHz (с поддержкой SSE)
-Оперативная память: 512 Mb
-2.5 Gb свободного места на жестком диске
-3D-видеокарта: NVIDIA® GeForce® 6600+ / ATI® Radeon™ 9700+
с 128 Mb памяти и поддержкой пиксельных и вершинных шейдеров версии 2.0
-DirectX® 9.0c (есть на диске с программой😉
-Устройство для чтения DVD-дисков

Рекомендуемые системные требования:
-Операционная система: Microsoft® Windows® 2000/XP
-Процессор: Intel® Core™2 Duo Processor 1.86GHz (E6300)
-Оперативная память: 1 Gb
-2.5 Gb свободного места на жестком диске
-3D-видеокарта: NVIDIA® GeForce® 7800+, ATI® Radeon™ X1800+
с 256 Mb памяти и поддержкой пиксельных и вершинных шейдеров версии 2.0
-DirectX® 9.0c (есть на диске с программой😉
-Устройство для чтения DVD-дисков

ELADÓ : Celeron 2,6Ghz,Connect 3D Radeon 9600 128mb AGP,1,5GB DDR RAM, Asus P4P8x,Samsung DL DVD író, 300W-os táp , Laptopom : T5550 2x1,83Ghz, 2GB RAM, Intel X3100

de sehol nem találtam angolt

Én már végigvittem az orosz verziót , nagyon jó <#vigyor>

Maxtreme
jaja nálam is ez volt xD
Utána a doc and settingsbõl töröltem a cfg filet, és újraconfigoltam a gamet (de most máshoz nem nyúltam csak a felbontáshoz xD)

grebber
Én töröltem futam nélkül orosz demót.Nemtudom mit állítottam hol de elvileg grafikánál ahol piros x volt kipipáltam zöldre.És kb 5 perc mulva is még töltötte a pályát kb 0,1fps-el mozgott a háttér.Nemtudom mit állíthattam majd angol verzióba megnézem 😄

Mmmm...vonatok fognak ránk zuhanni ? 😊

Ez tényleg tiszta Megarace feeling 😊

Jóég, egyik nagy kedvencem volt anno a D-Track a régi DOS-os korszakban. <#vigyor>
Ha megjelenik, biztos kipróbálom. <#smile>

12346
?

nem is értem 2008ba hogy van pofája kiadni ijen kocka autos szart vkinek
törte vna bele az ijen az ujját annyába mikor megszületett

12346
a 89-es dt-t gecimód szerettem, de ez már nem nekem való..😄 kinõttem belõel beztos^^ max akkor lenne érdekes talán, ha ilyen flat-out szerû zúzás lenne.

viszont egy új carmageddont elviselnék😊

ProGabe
remélem sikeres lesz,és ezen felbuzdulva csinálnak egy új carmageddont <#vigyor1>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

bulba
Én úgy tudom hogy 2008 Q2

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

Zomil
angol demo nincs még? 😞

és mikor fog megjelenni?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

DaemoonHunter
Vagy egy 9550en<#idiota><#idiota><#vigyor2>
Hátha...talán nem sm3 vidikarit igényel

asysoft
Death Track😊 Mennyit toltam anno... Vajon fog futni egy (Radeon) 9600-ason?<#idiota>

/*WTF?!*/

Zomil
nekem a Megarace nevü játék jutott róla eszembe 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

DaemoonHunter
Anoo volt egy "hasonló" játék, break neck vagy valami ilyesmi neve volt, a lényege ugyan ez<#eplus2><#eljen><#eljen><#eljen>

bulba
Ez a játék olyasmi akar lenni mint a rollcage stage 2 volt anno <#wow1><#eljen> ??

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

végül elkészült? azt hittem csak terv marad a legenda felélesztése

leho94
<#eljen>

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Pepsi Twist
hú bazd+ ez teccik mennyit toltam régen Deathtrack-et

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

grebber
Death Track: Resurrection - halálos futam

Még 1989-ben az Activision gondozásában jelent meg a Deathtrack. Futurisztikus utcákon, mindenféle fegyverrel felszerelkezve irtottuk a mesterséges intelligenciát. A Sky Fallen most felmelegítette az ötletet, és Resurrection névvel remaket tervez.
Az emberiség válságba jutott, gazdaságilag, anyagilag, és erkölcsileg is nagyon mélyre süllyedt. A bolygón élõk állapota a sporteseményeken is meglátszik, hiszen eltûntek a szokványos rendezvények. Olimpiák, Európa-, illetve világbajnokságok helyett véres utcai csatározásokon csámcsognak a szórakozni vágyók. Nem számít emberélet, lelkiismeret. Az emberek és maguk a versenyzõk sem kímélik egymást.
Évente egyszer, a Föld legnagyobb metropoliszában hatalmas rendezvénynek lehetnek tanúi az érdeklõdök. A "The Surival Race-n" a legrátermettebb versenyzõk egy kõkemény erõpróbán döntik el, hogy ki a legjobb. A történet fõhõse egy újonc, aki most elõször kap bebocsátást a világ legnagyobb és legvéresebb kalandjába. Védencünk hamar rájön arra, hogy ha a lelkiismeretére hallgat, akkor ezen az öldöklõ futamon számára nem terem babér.
Ez a verseny kizárólag a legpofátlanabb, legerkölcstelenebb, legembertelenebb egyéneknek hozhat hasznot. A tét nem kicsi, a nyertes mindent visz, ami dollármilliókban mérhetõ summa, így nem csoda, hogy sokan nem megengedett eszközökhöz nyúlnak.

Apropó mit is értünk meg nem engedett eszközöknek? A dísztárcsára szerelt szöges alkalmatosságot, a lökhárítóra varázsolt géppisztolyt biztosan nem. Ezek úgymond alapfelszerelések a túlélõ futamban.
Ezt a kérdést egyelõre nyitva hagyták a fejlesztõk, ezért mi is csak a sötétben tapogatózunk. Mindenesetre az biztosnak tûnik, hogy a futurisztikus jövõbe ágyazott, fegyverekkel alátámasztott autóversenynek - ahogy a klasszikusnak is - óriási keletje lehet a mai, néhol ötlettelen piacon.

info: Sg.hu 😄

További képek itt

Demo (orosz) <680MB>