36
Death Track: Resurrection halálos futam
-
sanyi150 #36 7 USD-ért bárki megvásárolhatja Steamről, annyi pénzt feltétlenül megér:
Részletek itt -
steweee #35 régebben volt divat az ilyen típusú játék. pl: hi octane. na az is sokkal jobb volt mint ez. nem értem miért nem játéktesztek után tolnak ki egy játékot. szuper grafika, rengeteg lehetőség...
el lehetne vele jáccogatni, DE
szar az irányítás, nem látom be a pályán az akadályokat, főleg mikor ilyen lézerfal miatt nem lehet használni egy sávot és nekimegyek...
szarok a kameranézetek amit használni lehet, nem értem miért kell módosítgani a jól bevált távolságokon...
de ami a legjobban idegesítő, a feygverek között először váltogatni kell, és utána lehet aktiválni a tüzelés gombbal. iszonyat idegesítő. miért nem lehet a 3 féle fegyverre külön instant gombot beállítani? kurvára elrontja a játékélményt, én ezért töröltem most le
amúgy egy klasszikus darab is lehetett volna belőle -
#34 Na én is kipróbáltama játékot szerintem egész jó játék lett !
Grafikailag semmi panasz nem lehet ráigaz nem egy mai darab de semmi baj nincs vele ! Nekem egyedül csak az irányitás hagy némi kivetni valót maga után ! Ugyanis az elején még elég nehéz volt irányitani de pár óra gyakorlással már egész jól ment! A játékélménnyel sincs semmi baj szinte bármit le lehet rombolni a pályákon minden ami csak látezik !
10-12 nagyszerű és gyönyörű lerombolható pálya van benne mi kell még ?
Nagy kár hogy nincs benne multi mert szivesen roncsderbyztem volna a haverokkal! Én most éppen a főbossal szivok rendesen New Yorkban ! -
Richardix #33 Va olyan jó mint az elődje? -
CamelX #32 Bővebben? grafikailag, avagy játékélményben, esetleg irányításban? :P -
#31 EZ egy Fostalicska ez a játék -
#30 Fent van a TPB-n!!! -
#29 no mindjárt meglesem -
#28 Death Track Resurrection (c) ValuSoft GOW -
Pate #27 elindulni elfog csak nagyon fog akadni (játszhatatlan) (nekem is 9600-asom van) -
#26 Elvileg e hónapban jelenik meg. -
#25 Meg lehetne azt oldani hogy az orosz nyelvet átváltoztatni Angolra???? -
blackgamer #24 végre kijött az angol demo -
#23 15 kép + Trailer -
Pate #22 Nekem megvan a teljes. :) (orosz)torren-ten fent van de egyszer beállítottam 640x480-ra és ha mást állítok be pályatöltéskor fekete képernyő DVD-vel megy mit lehetne csinálni
Nekem 9600 as Connect 3d radeonom és Celeron 2,6 1másodperc(játékban)=4mp nálam 1,5Gb ram
Минимальные системные требования:
-Операционная система: Microsoft® Windows® 2000/XP
-Процессор: Intel® Pentium® 4 Processor 2.0GHz (с поддержкой SSE)
-Оперативная память: 512 Mb
-2.5 Gb свободного места на жестком диске
-3D-видеокарта: NVIDIA® GeForce® 6600+ / ATI® Radeon™ 9700+
с 128 Mb памяти и поддержкой пиксельных и вершинных шейдеров версии 2.0
-DirectX® 9.0c (есть на диске с программой)
-Устройство для чтения DVD-дисков
Рекомендуемые системные требования:
-Операционная система: Microsoft® Windows® 2000/XP
-Процессор: Intel® Core™2 Duo Processor 1.86GHz (E6300)
-Оперативная память: 1 Gb
-2.5 Gb свободного места на жестком диске
-3D-видеокарта: NVIDIA® GeForce® 7800+, ATI® Radeon™ X1800+
с 256 Mb памяти и поддержкой пиксельных и вершинных шейдеров версии 2.0
-DirectX® 9.0c (есть на диске с программой)
-Устройство для чтения DVD-дисков
-
sanyi99 #21 de sehol nem találtam angolt -
sanyi99 #20 Én már végigvittem az orosz verziót , nagyon jó -
#19 jaja nálam is ez volt xD
Utána a doc and settingsből töröltem a cfg filet, és újraconfigoltam a gamet (de most máshoz nem nyúltam csak a felbontáshoz xD) -
#18 Én töröltem futam nélkül orosz demót.Nemtudom mit állítottam hol de elvileg grafikánál ahol piros x volt kipipáltam zöldre.És kb 5 perc mulva is még töltötte a pályát kb 0,1fps-el mozgott a háttér.Nemtudom mit állíthattam majd angol verzióba megnézem :D
-
Daza500 #17 Mmmm...vonatok fognak ránk zuhanni ? :)
Ez tényleg tiszta Megarace feeling :)
-
Daza500 #16 Jóég, egyik nagy kedvencem volt anno a D-Track a régi DOS-os korszakban.
Ha megjelenik, biztos kipróbálom. -
#15 ? -
hunbalee #14 nem is értem 2008ba hogy van pofája kiadni ijen kocka autos szart vkinek
törte vna bele az ijen az ujját annyába mikor megszületett -
#13 a 89-es dt-t gecimód szerettem, de ez már nem nekem való..:D kinőttem belőel beztos^^ max akkor lenne érdekes talán, ha ilyen flat-out szerű zúzás lenne.
viszont egy új carmageddont elviselnék:) -
#12 remélem sikeres lesz,és ezen felbuzdulva csinálnak egy új carmageddont -
#11 Én úgy tudom hogy 2008 Q2 -
#10 angol demo nincs még? :(
és mikor fog megjelenni? -
#9 Vagy egy 9550en
Hátha...talán nem sm3 vidikarit igényel -
#8 Death Track:) Mennyit toltam anno... Vajon fog futni egy (Radeon) 9600-ason? -
#7 nekem a Megarace nevü játék jutott róla eszembe :) -
#6 Anoo volt egy "hasonló" játék, break neck vagy valami ilyesmi neve volt, a lényege ugyan ez -
#5 Ez a játék olyasmi akar lenni mint a rollcage stage 2 volt anno ?? -
blackgamer #4 végül elkészült? azt hittem csak terv marad a legenda felélesztése -
#3 -
#2 hú bazd+ ez teccik mennyit toltam régen Deathtrack-et -
#1 Death Track: Resurrection - halálos futam
Még 1989-ben az Activision gondozásában jelent meg a Deathtrack. Futurisztikus utcákon, mindenféle fegyverrel felszerelkezve irtottuk a mesterséges intelligenciát. A Sky Fallen most felmelegítette az ötletet, és Resurrection névvel remaket tervez.
Az emberiség válságba jutott, gazdaságilag, anyagilag, és erkölcsileg is nagyon mélyre süllyedt. A bolygón élők állapota a sporteseményeken is meglátszik, hiszen eltűntek a szokványos rendezvények. Olimpiák, Európa-, illetve világbajnokságok helyett véres utcai csatározásokon csámcsognak a szórakozni vágyók. Nem számít emberélet, lelkiismeret. Az emberek és maguk a versenyzők sem kímélik egymást.
Évente egyszer, a Föld legnagyobb metropoliszában hatalmas rendezvénynek lehetnek tanúi az érdeklődök. A "The Surival Race-n" a legrátermettebb versenyzők egy kőkemény erőpróbán döntik el, hogy ki a legjobb. A történet főhőse egy újonc, aki most először kap bebocsátást a világ legnagyobb és legvéresebb kalandjába. Védencünk hamar rájön arra, hogy ha a lelkiismeretére hallgat, akkor ezen az öldöklő futamon számára nem terem babér.
Ez a verseny kizárólag a legpofátlanabb, legerkölcstelenebb, legembertelenebb egyéneknek hozhat hasznot. A tét nem kicsi, a nyertes mindent visz, ami dollármilliókban mérhető summa, így nem csoda, hogy sokan nem megengedett eszközökhöz nyúlnak.
Apropó mit is értünk meg nem engedett eszközöknek? A dísztárcsára szerelt szöges alkalmatosságot, a lökhárítóra varázsolt géppisztolyt biztosan nem. Ezek úgymond alapfelszerelések a túlélő futamban.
Ezt a kérdést egyelőre nyitva hagyták a fejlesztők, ezért mi is csak a sötétben tapogatózunk. Mindenesetre az biztosnak tűnik, hogy a futurisztikus jövőbe ágyazott, fegyverekkel alátámasztott autóversenynek - ahogy a klasszikusnak is - óriási keletje lehet a mai, néhol ötlettelen piacon.
info: Sg.hu :D
További képek itt
Demo (orosz) [680MB]