27
-
pallerr #27 Hali Mindenkinek !!!
Az írás minősége nem mindig az írás sebességétől függ. :)
Az ember nem is gondolná :) -
#26 Tényleg feleslegesen gyors. A 6x-os írásnál is azt veszem észre, hogy pikk-pakk kész a háttérben. -
#25 várom az első lemezrobbanások hirét
52x cd irás/olvasás is hozta anno, remélem most is lesz ára a feleslegesen gyors irásnak :D -
endale #24 És más olvasó is elboldogul a 16X helyett 22X sebességgel írt lemezekkel, vagy csak ez?
Az audio lejátszás a lejátszó függvénye szokott lenni, nekem pl a samsung mikrohifi mindent, még az adat cd-ket is vígan lejátsza. Prüntyög mint annó a C64-es magnókazik. -
Anakyn #23 A te írásodat is nehezebb elolvasni ha gyorsabban kell írnod... /A hozzáértő/
kb erről van szó -
#22 Én nem számítógépben levő lejátszóra gondolok. Clear? Nekem 7 éves van és nem játssza vissza... -
#21 9 éves lejátszó lejászik akár 12x írt audio cd-t is. Meg egy 6 éves is. -
tomcsa4 #20 A jó író a NEC. Nekem LG van és meg vagyok elégedve, de ezt 2005ben vásároltam, mostani LGk nem jók. Amit kerüljetek, az a Lite-On. Elképesztően rossz.
Ja és kevés gyártó készít saját belsőt, leginkább vesznek, mint pl az Asus (lite-on), meg Philipssbe asszem Samsung van és stb.
Ez az önmagának meghatározza a sebességet nem jó! Én DVD-t mindig 4xesen vagy 8xosan (de inkább 4) írok. Így visszaolvashat sokáig (én nem a legolcsóbb lemezeket használom, hanem VErbatimot, de csak ezt) -
#19 Milyen márkájú a jó író? Nekem most Pioneer van. -
#18 Mondjuk ez attól id függhet, hogy az audió lejátszód az milyen régi gyártmány. Ha az is új akkor lehet, hogy azért megy. A cimboráimnak nagyon régi olvasójuk van (valszeg ez lehet a gond), de jó minőségű hangrendszerük van ráépítve. -
Hd3478 #17 Szerintem a SAMSUNG elég gagyi, találkoztam olyan íróval, hogy sorra csinálta a rossz lemezeket és magátol találta ki a írás sebességét. például ha 4x írást választottál akkor 8x an írt. De az Lg sem büszkélkedhet nagyon jó írókkal Az én véleményem szerint ennek az írónak , hogy 22-szeresen ír az ég világon semmi értelme , a SAMSUNG megint előrukkolt agy fölösleges termékkel amivel az amatőröket lehet bepalizni. -
#16 4 (!!!!) különböző hagyományos audió olvasóval próbálkoztunk és csak egy volt hajlandó a 2x-es sebességen írt audió CD-ket beolvasni, de efelett már az sem. A régebben írt CD-ket most is belovassa a 8 (!!!!) évvel ezelőtt írtakat is és az eredetit is. NEM csak én tapasztalom ezeket a hibákat, a környezetemben MINDENKI! Ti vagytok a kisebbség.
Ha majd vennem kell új írót, ez lesz az első amit kipróbálok, de már most fogadok két sörbe, hogy azzal sem fog menni... -
Ferrer #15 Idióta... -
Chris05 #14 Mindig 6x-szorosan írok. -
LCO #13 Inkább a blue rayre kellene koncentrálni már.... -
willcox #12 Ezzel nagyon mellé lőttél, mert akár 16, 24, vagy 32-szeres sebességgel írok meg egy audioCD-t, azt csak az nem olvassa be, ami még a gyárit sem.
Volt egy teszt a prohardware-n, vagy a hwsw-n, ahol az egyes írók és lemezek lettek tesztelve különböző írási sebességekkel.
Érdekes eredmények jöttek ki. Volt pl. olyan író, ami nagyobb sebességgel jobban (kevesebb hibával) írt, mint kisebb sebességeken. -
#11 Hehe, akkor vagy valami gagyi cuccod van, vagy peches vagy.
Az én Pioneer írómmal 48*-osan szoktam írni audió CD-ket, autó hifi tökéletesen lejátsza. -
#10 nettó 5000-ért igen fincsi lesz :-) -
#9 Mire jók ezek a szarok. A 8-szoros íróm sem tud audió CD-t egyszeresen írni és az hagyomásnyos zenei lejátszók nem hajlandók így beolvasi őket. Ki a szarnak kell ilyen szarkupac. Nincs valakinek eladóban olyan írója ami képes 1x-es írni? -
#8 Én minden lemezt 4x-en írok ráérek inkább minthogy a márkás lemez is megpusztoljon 1-2év múlva vagy akár 2hét múlva :D
Mondjuk a 4-5évvel ezelőtti 52x-en megírd CD-im is bírják még mindig -
Emmegki #7 Kedves olvasóink a Samsung fizetett hirdetését olvashatták. -
#6 samsung -
Inquisitor #5 "meghajtó támogatja a DVD-RW DL lemezek írását is 2x-es sebességgel."
Pfff. Duplarétegűből pont a "minuszos szabvány, mint újraírható? Nem elég az egyszer írható rétegváltási szívása, vagy mi?
Amúgy továbbra is maradok a 6x-os írási sebességnél. -
Falatka2003 #4 Az alapanyag attól nem változik, ha növelem az írás sebességét. Érted... Tehát a lézer hatására nem fog gyorsabban és stabilabban huplisodni a műanyag.
Valaki hozzáértő esetleg? -
#3 Kiemelik, hogy az alacsonyabb sebességű nyersanyag sokkal olcsóbb, mint gyorsabb társaik, ezáltal a felhasználók pénzt takaríthatnak meg
Azért ez így ebben a formában nem teljesen igaz, nem nagyon lehet már kapni 8X-os lemezt például.
Egyébként én 16x-os lemezre is 8, ha sokat kell írni egyszerre és sietek akkor max 12x sebességgel írok, biztos ami biztos. A megbízható minőség fontosabb, mint 5 perc időnyereség. -
#2 Hát igen és ez azért jó, mert ez gyorsabban is megírja minőségromlás nélkül... gondolom. -
Falatka2003 #1 Skacok!
Én nem vagyok annyira jártas a témában, de úgy tudom, a lemezeket max. a névleges értékükön érdemes pörkölni, mert efelett rosszabb lesz az írás minősége és rövidül a lemez élettartama. Javítson ki valaki, ha tévedek.