Plakátok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!! Lenne egy kérdésem!! Van egy régi 76os váci dcm motorklubos hirdetö plakátom... amit a nagyimnál találtam.... Ti szerintetek mennyit érhet egy 32éves eredeti plakát...? A válaszokat elöre is megköszönöm...!!
én meg ezt ismerem, de ez nem filmekkel foglalkozik, hanem grand prix poszterek vannak fennt. Ez nem bolt de akkora felbontásban le lehet tölteni a képeket, hogy egy 50*80cm körüli poszter kijön belöle, csak meg kell találni a megfelelõ nyomtatóhelyet:Slink

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Shodan
Postersiteok:

http://www.e-posters.ru/
http://www.1sheet.com/
http://www.e-keyart.com
http://en.impdb.com/http://www.movieposterdb.com a legnagyobb//

deviant nagyon drága, faq-ot régen már vagy 8x átböngésztem, de sehol nem találtam hogy shipping rate mennyi mo-ra.

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

Shodan
Ja azt elfelejtettem írni hogy voltam a piacon, a srác ilyen 2000-2500 modott árnak kb.

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

Shodan
Lehet kapni külön poszter keretet, csak elég drága, kb 3x annyiba kerülne mint amit beleteszek.

Shodan
Celluxal semiképpen nem akarom, vagy sín de az annyia nem tetszik vagy keret csak az drága.

neevous
hát a képkeretezést általában üveges csinálja, ami ekkora méretnél rettenetes drága lenne... a másik meg, hogy boltba ekkora keretet nem igazán lehet kapni :S
Met
elmész egy képkeretezõhöz és az megcsinálja méretre, vagy elmész egy boltba és veszel képkeretet ha van olyan amibe illik

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

engem az érdekelne, hogy hogy a tökömbe tudnék bekeretezni egy ekkora posztert, mert van egy ilyenem:
és hogy rakod ki öket a falra? keretezve, simán vagy ilyen kis mûanyag sinben?

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

engem meg a régi grand prix poszterek érdekelnek, persze abbol is csak az igényesebb fajta😛 ebayt lehet, hogy én is megnézem, de nem nagyon vállalnak szállitást Mo-ra.(poszterekböl)

Shodan
Az egyetlen ingyenes HQ moziposter site amit találtam: carteles

Shodan
Én meg kész posztert szertnék vásárolni, mert így kicsit drágábbra jön ki. Ebayen pk val együtt 3k körül lenne . Itthon régen kettõt a pecsa bolha piacon vettem, akkor 1000ft körül volt. Nem tudom most mennyi lehet vagy honan lehetne szerezni.

Shodan

amugy nem értem mi a ****-ért kell minden uj topicot leszolni, ha nem teszik ne gyertek be... sztem ez nem olyan, mint, hogy minden szemétbe való mobilnak nyitnak uj témát...

tud valaki olyan helyet ahol jó áron nyomtatnak ugy kb 80*50-es méret körül? a kész poszterek többsége igénytelen, ezért szeretnék nyomtattatni.

akyyy
tizen két (majom<#bdead>) hozzászólás közül ez melyikhez ment?😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

5c0rp330n
ezt nem vágom. a humorosba is belinkelted ugyanezt. ezen most akkor valami vicces van? vagy olyan qrvajó ez a plakát? vagy mi benne a pláne? csak én nem fogom? :S

Dark Angel 666
<#wow2><#ejnye1><#ijedt><#conf><#csodalk><#wilting><#bdead>

Dark Angel 666
<#wow1>

Shodan
<#falbav>

Brolly

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Beygír Gücü

,.--.,

Shodan
bármilyen, plakát, mozi plakát, kreatív figylem felkeltõ óriás plakát, stb.

tigeroo
ööö reklám?
Met
ez elég nagy marhaság

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

toysoldier
hát ez egyszerûen szenzációs.

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

PJack

Pain is inevitable. Suffering is optional.

leho94
Plaktátok😄D

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Shodan
Gondoltam jó lenne egy ilyen topic, ahol mozi illetve, egyéb plaktátok lennének.
www.saat.atw.hu
saat.atw.hu