Oni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Timbo
na rá is keresek valahol 😄
egy kis nosztalgia jót tesz 😄

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

walkthrough

Pár hónapja vittem végig megint, nagyon jó kis játék és meglepõ módon megy Xp-n is 😊

Facek
Kedvenc játékom volt nekem is... Iszonyat jó volt. Sztori is nagyon csúcs volt.
akyyy

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

szucsy89
huuu de szerettem, egyik kedvencem volt anno, hamar végig is toltam...végigjátszást nem tudok sajna, igazából nem valami sok logikát igénylõ játék, csak menni kell és ütni, nem tudom hogy tudtál elakadni benne😛D emléxem a sok mozdulat meg kombo tetszett benne nagyon, de végül nem lett sikeres, köszönhetõen annak h kimaradt belõle a multi, meg a kooperatív mód...nah meg a fejlesztõk inkább a Halo-val törõdtek...

(lusta vok rákeresni de mintha már lenne topicja, de lehet h csak rémeket látok😄)
én is régen játszottam vele azt most megtaláltam és gondoltam most végigviszem 😄 én nagyon bírom csak elakadtam 😊
akyyy
Nagy játák volt anno, sajnos vhol elveszett, sosem vittem végig, de nagyon tetszett😊

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Sziasztok! Tudna segíteni valaki? Tudom régi játék... de most nem mindegy?😊 az Oni játékban Part 8 / 2 nél tartok és nemtok továbbmenni... ha valaki tud egy végigjátszást vagy csak leírná hogy mit hogyan akkor megköszönném 😊