NEC MobilePro 780
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jahh annyiér oksika ha neked jo akkor te tudod....
asus p7h55m i5-760, gts 450, 8GBddr3,razor abyssus
mármint a gépet, nem a wifi-karit (nemtom hogy félreértetted-e, ha nem akkor bocs 😊) veszem ötért..
A Nokiád minimum 2007 es, ez meg bizony csak 2000-es megjelenéssel büszkélkedhet😊 azért azt is nézzük ám.
tényleg...szépséghibás (enyhén kopott) és nincs hozzá stylus...jah és havertól veszem...aki apszolút nem használja...ebbõl adódik hogy az aksija sem túl karaj...nekem még mindig megéri...
az én nokiámnak 640 szer 200 as a felbontása azt csak 4.3 colos....
Jah, azthittem elkérnek érte egy 30 atD:
De az érintõképernyõje azér megér egy kalapemelést. És a felbontása jó legalább.
De az érintõképernyõje azér megér egy kalapemelést. És a felbontása jó legalább.
msn-re bõven (meg böngészésre, elmegy) de beruházok majd egy wifi pcmcia kariba...5000 hufért veszem
én a 9500 ámmal melyere van elég sok progi is 4 mbittel netezek....wifin.
lololol ennél többet tud a 9500ám 😄😄 és min fogol vele netezni 56 kb -s maddzagossal?
mert a wifit (lehet én vok vak) de nem irja
mert a wifit (lehet én vok vak) de nem irja
Gépre köntnéd és úgy neteznél? MErt ezen nincsen pl WLAN, ami megkönnyítené ezt a célt😊
A memóriája nem a legnagyobb akkora mint a PDA-mé, de ott van egy Compact Flash bõvítõhely.
Ezt a kis csöppséget mennyiért veszed?😊
A memóriája nem a legnagyobb akkora mint a PDA-mé, de ott van egy Compact Flash bõvítõhely.
Ezt a kis csöppséget mennyiért veszed?😊
Holnap hozájutok egy ilyenhez...(Tudom nem a legjobb konfig, de csak netezésre használnám...) Ha valaki tud rá (azaz a Handheld PC 3.0 Professional Edition-re) progikat, az kérem linkeljen egy-kettõt 😉...