14
NEC MobilePro 780
-
#14 jahh annyiér oksika ha neked jo akkor te tudod.... -
#13 2005 -
#12 mármint a gépet, nem a wifi-karit (nemtom hogy félreértetted-e, ha nem akkor bocs :)) veszem ötért.. -
#11 A Nokiád minimum 2007 es, ez meg bizony csak 2000-es megjelenéssel büszkélkedhet:) azért azt is nézzük ám. -
#10 tényleg...szépséghibás (enyhén kopott) és nincs hozzá stylus...jah és havertól veszem...aki apszolút nem használja...ebből adódik hogy az aksija sem túl karaj...nekem még mindig megéri... -
#9 az én nokiámnak 640 szer 200 as a felbontása azt csak 4.3 colos.... -
#8 Jah, azthittem elkérnek érte egy 30 atD:
De az érintőképernyője azér megér egy kalapemelést. És a felbontása jó legalább. -
#7 na mennyit adtál ki érte ne kertelj -
#6 msn-re bőven (meg böngészésre, elmegy) de beruházok majd egy wifi pcmcia kariba...5000 hufért veszem -
#5 én a 9500 ámmal melyere van elég sok progi is 4 mbittel netezek....wifin. -
#4 lololol ennél többet tud a 9500ám :D:D és min fogol vele netezni 56 kb -s maddzagossal?
mert a wifit (lehet én vok vak) de nem irja -
#3 Jajj bocsi, ottvan a beépített modem csak nem láttam:D 56k-s elég lenne? -
#2 Gépre köntnéd és úgy neteznél? MErt ezen nincsen pl WLAN, ami megkönnyítené ezt a célt:)
A memóriája nem a legnagyobb akkora mint a PDA-mé, de ott van egy Compact Flash bővítőhely.
Ezt a kis csöppséget mennyiért veszed?:) -
#1 Holnap hozájutok egy ilyenhez...(Tudom nem a legjobb konfig, de csak netezésre használnám...) Ha valaki tud rá (azaz a Handheld PC 3.0 Professional Edition-re) progikat, az kérem linkeljen egy-kettőt ;)...