1385
-
szupitijs #1385 üdv, ncore meghívót cserélnék ikariam accra,
érd [email protected] -
martinvegh98 #1384 20-as szintő farmerama accuntomat cserélem dark orbit vagy ikariam acc-re...akit érdekel irjon pü-t -
tibike92 #1383 Sziasztok erős Gladiatus accomat cserélném ikariamra ha valakit érdekel irjon pü-t. -
Peti95 #1382 Van egy Ikariam accountom:
240000 pont,7 város.
Szerver: Kappa
E-mail cím: [email protected] -
#1381 Ha nem boldogulsz magad egy játékkal, akkor talán a színvonaladnak és képességeidnek megfelelő játékot kellene keresni, mindenféle csalás vagy hack helyett. -
#1380 Ha feltöröd az ikariam szervereit akkor esetleg tudsz ambroziát szerezni, de ha lebuksz nem csak banolnak, de a rendőr is elvisz. -
#1379 Hy valaki tud Ikariamhoz ambrosia vagy gold hack-et? aki tud segíteni PM-be legyen szíves írni, előre is köszönöm. -
Norbika69 #1378 ikariam accountot keresek cserebe adok!
1st meghivot beload meghivot diablo(torrent) acc majomparade acc ]= ezek sokat ernek hogyha eleg eross akkor az egeszet odaadom!
elerhetosegeim : [email protected]
ez msn is -
Ateszcr #1377 sziasztok!
accokat keresek bármyel szerveren
e-mail: [email protected] -
#1376 Sziasztok !
Ikariam accountok átadók .
Beta 435k pont 6város
Epsilon 400k pont 7város
Eta 725k pont 7 város
Theta 623k pont 8 város
Akit érdekell írjon e-mailt a [email protected] címre . -
#1375 látom sokan szeretik az ilyen böngészős webes játékokat, ismeri valaki a Grepolist? -
mondragon01 #1374 Sziasztok lenne egy 800ezres városom az alfán helyete keresek városokat a gammára vagy deltára hasonló szinten -
ádám789 #1373 Sziasztok
Lenne a Thatán egy város decsak cserélbe 82 ezres 6 várossal
Bétán kellene helyette 100k feletti.:)))
ha valaki cseréne msn-en cím. [email protected] -
Rucsajo #1372 Üdv!
üdv! Lenne Nekem és pár munkatársamnak néhány ikariam accountom,amelyeket szívesen átadnánk olyan kariberű játékosoknak akik szeretik a ikariam játékot és van idejük játsznai jelenleg minden szerveren van acc ha érdekel valakit szóljon a [email protected] E-mail címen. Msn:[email protected] -
Rucsajo #1371 üdv!
Lenne Nekem és pár munkatársamnak néhány eladó ikariam accountom,amelyeket szívesen átadnánk olyan kariberű játékosoknak akik szeretik a ikariam játékot és van idejük játsznai jelenleg minden szerveren van acc ha érdekel valakit szóljon a [email protected] E-mail címen. -
mondragon01 #1370 Sziasztok, még mindig keresnék szabad accokat minden szerverre ha valaki megunta vagy abba akarja hagyni szóljon és szívesen átveszem és folytatom játékot vele , írj kérlek -
mondragon01 #1368 Sziasztok accokat keresek én a thétán és az etén játszom a többi szervere keresek accokat vagy ezekere aholvagyok nagyobbakat mint 500 ezer pontos , minden megoldás érdekel , -
#1367 Az ilyesmit privátban kellene intézni. Meg egyébként sem ez a szabályos módja az account átadásnak. -
#1366 mert? -
#1365 Idióta barom. -
tothadam923 #1364 Sziasztok, abbahagyom a játékot, de nem akarom veszni hagyni az accountot. Akinek kell vigye:
287000 pont, 6 város
Világ: Alpha
Név: Fura
Jelszó: Q1w2e3r4t5 -
kiralytom #1363 az accountnak már van gazdája jű ideje. ezért kérlek titeket ne keressetek köszi -
kishandris #1362 császtok szerintem az ikariam nem annyira jó ,de ez olyan mint az ikariam minden mozog nagyon jó szerintem nézzétek meg:www.escaria.com/ -
lajoskamajoska #1361 Hali skacok!
Kérlek, olvassatok végig, mert nagyon fontos dolgot szeretnék közzétenni itt! Sopron egyik gimnáziumában, a tanárok-mikor elindult a játék- mindenki regisztrált, és vitte szépen az accountját.Majdnem 3 éve kezdődött az egész, kb. 60 tanár játszik/játszott a játékon. Sajnos az a helyzet állt elő, hogy a játék be lett tiltva, ezért nagyon sokat abbahagyták.
Mivel ezekbe az accountokba nagyon sok időt, energiát és pénzt fektettek bele, ezért ingyen nem szeretnék odaadni, ráadásul az iskolának lesz adományozva a pénz!
E-mail cím: [email protected]
103 Magas erejű fiók vár gazdára, hihetetlenül alacsony áron! ( Azért 103 mert voltak aki egyhuzamban több accountot is vittek, köztük én is)
Alpha- 19 account. 1,8 millió ponttól - 3,2 millió pontig.Magas városok, nagyon sok arany és nyersanyag gyűlt össze. A többsége nagyon jó helyen van, és nagyrésze a DEL szövetségben.
Beta- 14 account. 1.8 millió ponttól - 3,2 millió pontig. Itt is rengeteg arany és nyersanyag van.Többsége az SW szövetségben.
Gamma- 7 account. Magas összpontszám, többsége a T_T_T szövetségben!
Delta- 8 account. Nagyon magas összpontszám van itt is, 2,5 millió feletti.
Epszilon- 13 account. Hatalmas hadi erő, jó helyezkedés, sok arany, tökéletes farmolási lehetőségek!
Zeta- 17 account. Sok város, magas bányák, és hatalmas nyersanyagmennyiség!
Eta- 9 account. Magas összpontszám a szerverhez képest, és nagy hadierő!
Theta- 15 account. A szerverhez képest nagyon nagy erejű accountok, mert ide már az igazán jó játékosok regisztráltak.
E-mail cím, amin keressenek: [email protected]
Kérem keressenek, bármennyi pénzük is van, mert minden segítség jól jön, hiszen meg tudunk egyezni az accokban! Az összes accot én felügyelem, mindegyik a vakáció mód aktiválása alatt van. Fizetés után azonnal kiveszem vakáció módból, és az illető E-mail címére átjelentkeztetem az accot- Tehát, csak szabályos keretek között fogom átadni, a vevő, és a szövetségi társak érdekében is, hogy az acc nehogy tiltásra kerüljön! Ha az account ki lett fizetve, bármit lehet vele csinálni ( A szövetség elhagyható, szigettársak foszhatóak stb.)
Nagyobb tétel esetén a személyes találkozás is megoldható, Sopron és környékén!
Kérem, aki ír, az írja meg, hogy melyik szerveren mennyi és milyen összpontszámú, esetleg ha az fontos, melyik környéken kellene az account. (Nem biztos hogy minden vágyat ki tudunk elégíteni, de igyekszünk).
Tehát Az elérési cím: [email protected]
Kérem keressenek!
________________________________________________________ -
kiralytom #1360 Sziasztok
Lenne egy 520ezer pontos fiók az Alphan. 9 várossal!
Akit érdekelne írjon mailt a [email protected] -ra vagy vegyen fel msn-re: [email protected]
Várom az érdeklődőket! -
feri19920929 #1359 Budai Marcell engem érdekelne a Lotán lévő.
irj légyszi
szia -
Budai Marcell #1358 cs!
a zeta acc 750k pont fölötti! -
Budai Marcell #1357 zeta már 745k pontos
-
Budai Marcell #1356 Accjaimat cserélném!
Nem a legjobbak de megpróbálom!
Lota 50000 pont fölött,theta 340k pont fölött(top700-ban!!!),Zeta 280k pont fölött,
Ha kell írjatok ide vagy [email protected],[email protected], -
#1355 Beta szerver 62:78 -
#1354 A városháza nagysága határozza meg a maximális lakosság számot. Az hogy milyen gyorsan szaporodnak az emberek a boldogság határozza meg. Ezt fogadó építésével és múzeummal lehet növelni. -
#1353 a város nagysága határozza meg, mennyi embert tud befogadni. Tehát ahogy fejleszted a várost annál több lakosod lesz. Ha kezdő vagy először mindenképpen raktárat fejlessz, aztán kereskedői központot, kikötőt és így tovább. De tényleg jobban jársz ha IKARIAM fórumra írsz :)
Melyik szerveren vagy? -
#1352 Van az Ikariamnak saját fóruma, ott előbb választ kaptok a kérdésekre. -
#1351 És miket érdemes fejleszteni? -
#1350 Hi ma kezdtem a játékot és jó meg minden de itt mi alapján szaporodnak az emberek? vagy bizonyos időközönként növekszik a számuk? -
Budai Marcell #1349 Az acc a felhasználó
-
#1348 Nagykövetség megvan. -
#1347 Hol a nagykövetség??? -
#1346 Hogy lehet szövit alapítani? -
#1345 MI A FENE AZ AZ ACC ????