53
Patapon - PSP
-
#13 Én meg végre rájöttem a játék lényegére :D
Vadászni, és az alapanyagból új patapont csinálni :P -
bazsi123 #12 az én psp-mből már lassan egy éve nincs kivéve a gta liberty city umd ;-) sose volt gondom umd hibával :-) -
#11 ráadásul recovery-be se kell menni, xmb-ben select és ott is meg lehet változtatni.
don-dodon-dodon :) -
#10 szerintem meg PATA-PATA-PATA-PON!:D -
danz #9 Akinek pedig ehhez hasonló bajai vannak:
"nekem is loading kozben megakad a Patapon. Eur Next-es amugy. mitol lehet? vkinek vmi tapasznyalata?"
Az nem a "nagyon okos" Maszka szavaival élve fost töltött le, csak be kell állítania recovery módban a psp-t:
UMD mode - Sony NP9660 - NO UMD - nekem ezzel megy. (3.71 m33-2) -
bazsi123 #8 és ha valakinek nagyon nem megy:
http://patapon.wordpress.com/patapon-guide/ -
bazsi123 #7 don drum és rain miracle megszerzése:
elég jól el lehet akadni a játékban ezek nélkül. én már vagy húszszor vadásztam, háromszor lenyomtam a kékszájú :) bosst, de nem igazán tudtam, hogyan lehetne megszerezni a sivatagos pályához szükséges don drum és rain miracle kombót. aki hasonló cipőben jár, annak itt a help: a legelső pályán, a vadászóson van egy oszlop, pár pata-pata-pata-pon távolságra :)a starttól. erre chaka-pon-chaka-pon szimbólumok vannak rajzolva. én az oszlop előtt álltam meg a csapattal, úgy, hogy egyik se álljon rajta. ekkor ütemre nyomtam chaka-pon-chaka-pon kombót, mire picit megrázkódott az oszlop, és magasabbra emelkedett. még egy pár ilyen kombó, és kidobott az oszlop egy rejtett pályához "kulcsot". ezután a pályaválasztó képernyőn megjelent az új pálya. ennek az elején van egy olyan obeliszk, ahol meg lehet szerezni a don drum-ot. ha ez megvan, jön egy boss, olyan, mint a kékszájú :) csak ez piros kivitelű. ha megvan, kidobja a rain miracle-t. ezután már lehet menni a sivatagos pályára. a csapatösszeállító kéernyőn ekkor már ki lehet választani a zászlóvivőt, és adni lehet neki a rain miracle-t. az útmutató szerint ha fever-ben van a csapat, akkor lehet esőt idézni, don dondon dondon kombóval. ekkor külön képernyő jön be, ahol a csapat táncol, és le kell utánozni a dalukat (pon és pata gombokat kell csak nyomni, nem vészes). ha sikerült, elkezd esni az eső. arra kell vigyázni, hogy csak egy bizonyos ideig tart, tehát folyamatosan fever-ben kell tartani a partit. és azon a részen, ahol ölne a sivatag, van egy csomó halom, amik lassítják a haladást (igaz, kő esik belőlük, tehát lehet venni új harcosokat). -
#6 :) -
#5 youtube?:D -
szabzol #4 Nem is tudom hova sorolnám... taktikai-ritmus-játék:) -
rnd #3 -
#2 csá hogy kell vele játszani?
olyan mint a tamagocsi? -
#1 Mivel közkedvelt téma a PSP topikban, ezért nyitottam neki egyet.