GDC '08: X360 bejelentések és égés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze, egy ilyen zárt dobozban hamar túlmelegszik... Ez a szervezõk hibája, nem a microsofté... (Tudom, fél éves cikk, de most találtam rá 😄)
😄😄
Itt Kecskeméten is volt valami xBox verseny és 3 nap alatt 3mat sikerült szétvágni😄 Egyen láttam egy kis pirosat is, a többit addigra már nagy dörzsölten áramtalanították és kiírták rá hogy rossz😄
De már megszokhattuk a Májkrémszafttól hogy idõnként be-beégnek😄 (lsd. Win98 bemutató, E3 elsõ xBox360-as játékbemutatói és a PowerMacek stb.)
Itt Kecskeméten is volt valami xBox verseny és 3 nap alatt 3mat sikerült szétvágni😄 Egyen láttam egy kis pirosat is, a többit addigra már nagy dörzsölten áramtalanították és kiírták rá hogy rossz😄
De már megszokhattuk a Májkrémszafttól hogy idõnként be-beégnek😄 (lsd. Win98 bemutató, E3 elsõ xBox360-as játékbemutatói és a PowerMacek stb.)
ez mekkora szívás😄
isten nem ver bottal, hanem vörös gyûrûvel😊
isten nem ver bottal, hanem vörös gyûrûvel😊
Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV
mégis veszi a nép.... :C
igy nem lesz nekik nagy ösztönzés hogy ne csináljanak fost
igy nem lesz nekik nagy ösztönzés hogy ne csináljanak fost
practitioner of the forbidden arts of death
aahhahahahhhhhhhhhhaaaaaaaaahaaaaaaahhhhaaahhaaaaaaa
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
vegyétek csak, vegyétek! 😄DDDDDDDDDd
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
vegyétek csak, vegyétek! 😄DDDDDDDDDd
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Tesztelni a kiadása elött kellet volna 😊 . és nem kiadni a "szart minõséget" . Csak hát mindenképpen a ps3 elött kellet kiadni , ezért ilyen a minõség .
http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png
Már nemazért de egy ekkora rendezvényen én elõtte 24 órán keresztül tesztelném a cuccost....
Igazat megvalva akkora burában rendesen termelheti a hõt , ami tudjuk az Xbox360 legnagyobb elensége . Egy extra hütõt bele tehettek volna vagy valami légkondit a bemutató állványba .
http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png
jellemzõ h pont az hal be aminek tényleg nem lenne szabad 😊
mikor elõször olvastam a red ring-es dolgot, röhögtem egy jót 😄 ciki