14
-
#14 Drágább mint egy új suzuki swift. Mi kerül rajta vajon ennyibe??
-
kvp #13 A foton egy hobbi valtozat lathato. Ilyeneket szoktak epiteni az amatorok is. A katonai tipusok ennel sokkal jobbak, csak nem lehet oket az usa-n kivul megvasarolni, ezert a szaszok nem tudjak oket beszerezni. Ugyanez volt a baja a nemeteknek a lehallgatassal is. Az usa megkapta a skype kulcsait, a nemet allam nem. Ez a szerkezet is inkabb az elrettentesrol szol, mint a hasznalhatosagrol. Gyakorlatilag vagy egy kis radios analog vga videokamera vagy egy sima kompakt fenykepezogep van rajta. Ez kb. az usb-s webkameraval felszerelt amator modellek szintje, bar kozuluk nemelyik jobb konstrukcio. -
JL666 #12 sztem xarra sem mennek ezzel egy foci meccsen. És itt nem hazai 112 fős mközönségre gondoltam, hanem egy angol, hollandar, ahol elfordul 20-30 ezer vagy több ember. Simán el lehet vegyülni a tömegben. -
#11 Ez nagyon durva, hogy egy mezei kis kompakt gép van felerősítve rá. Jön egy kis eső, és kész. -
atomkrumpli #10 koncertek és focimeccsek mellett megjellennek majd a céllövöldék, ha jól célzol egy kis szerencsével akár fényképezőt vagy a gyereknek helikopter játékot is nyerhetsz :-) -
bakagaijin #9 Nekem nem tűnt fel hogy a focimeccsek sötétben zajlanának :). A lelátó is kb. nappali fényárban úszik. Amúgy van éjjellátó kamera is hozzá. Viszont a gyártó csak 20 perc repülési időről szól, és ebben benne van az is, amíg felmegy-visszajön. Azt írja, hogy elegendően halk: 65dBa 3m távolságban. Egy koncert vagy focimeccs szerintem bőven efölött van, és a helikoffer sem 3 méterre a fejed fölött köröz :). Jelenleg a focimeccsekhez "nagy" helikoptereket használnak, na az zajos, keveri a levegőt meg ami kell, emiatt leginkább csak a tömeg vonulásakor használják, meccs közben már nem. -
roliika #8 Ez gagyi. Skacok! Összedobunk 1 jobbat? -
Freeman42 #7 xDDD
Jah a Half Life 2 be jobbak vannak :D -
wolruf #6 Úgyis csak kötekszem, de ez ugye nappal van. Egy sötétebb részen (ha tényleg ilyen kis nokedli fényképezőgép van benne és nem csak a marketingfotó miatt van rajta) ezzel a fotóapparátussal már nem sokat vesz fel. A meccsek és koncertek pedig (asszem) leginkább akkor vannak. Tehát pffff, nem tudom mi, merre, hogy, mint, meg satöbbi :-) -
Cat #5 megnézem azt, hogy te eltalálsz egy kővel egy 30 méter magasan (kb. 8. emelet) repülő alig 30 centis dolgot. Észre se veszed, mert teljesen hangtalan, ráadásul körben ordít a tömeg, senki nem fog foglalkozni vele.
Azonosítás szempontjából, ezen azért elég sok minden kivehető - nem az arc, hanem a ruházat és a testalkat a fontos. -
JL666 #4 sztem idegesíthető lehet, h. egy koncin mondjuk egy ilyen száll a fejed fölött. A huligánok sztem csak poénból is levadásszák majd. Kíváncsi vok hogyan akarják az emebereket azonosítani egy képről... -
Cat #3 Ja, az optikai képstabilizátor biztos keményen dolgozik rajta, meglep, hogy nem csak elmosodott szemetet tud készíteni.
Nyilván nem viharálló, de ez lényegtelen szerintem, hiszen egy vihar vagy felhőszakadás esetén a tömeg se dobál sörösüvegeket, hanem menekül :) -
wolruf #2 Számomra kicsit mókás az a felvarázsolt digitfényképezőgép :-/ jó hogy nem egy ember van ráaggasztva, aki fotózgat :-D
Mennyire időjárásálló ez a kütyü vajh'? -
syn7h37ic #1 Welcome to City17