1878
-
petrinorbi #1558 megvan THX -
Tomy Lee #1557 Ott van a "buy" opció melletti fül a "sell" mikor beszélsz vele és ott vannak felsorolva a dolgaid amiket el tudsz adni.
A megszokott módon nem tudod megoldani mint pl.áthúzod inventory-bol vagy jobb klikk ilyesmik -
#1556 Csináltam egy Grimorire-t! :)
Fel is merült pár kérdés:
-Hányas szinttől tudok majd idézni(farkas..stb.)?
-Valahogy aktiváltam egy petet ami mindenhova követ! Van ennek valami haszna? Lehet támadásra vagy gyógyításra bírni vagy valami?
-
#1555 Nem akarok beleszólni :) Tudsz pay pal-al fizetni.. Csinálsz egy reget és befizetsz rá ithon pénzt amit rákönyvelnek.Ez jó ha nincs bankártyád vagy nem lehet még.
Egyébként meg dombornyomott visa a jó. -
petrinorbi #1554 hogy lehet eladni npc be a cuccokat ?:D:D -
DarkBlade #1553 silver member tud pet -et, attack toys -t használni?
ha igen... hogy, ha nem.. hol van leírva, mert én nem találom. -
#1552 köszi... holnap majd suliból írok mailt, pár kérdésem lenne..(bankkártya, fizetés, honnan lehet rendelni, ár...stb) -
#1551 Sajna nem. pedig már régóta pofáznak a fórumon hogy miért is ne lehetne akármien costumje a karakternek :( -
#1550 Kösz.
Csaj karaktert át lehet valahogy állítani férfire? -
#1549 [URL=http://www.champions-online-wiki.com/wiki/Archetype]Erre tessék [/URL] -
Bryony #1548 Sziasztok!
Kérhetek egy invelés a COHUN chatre? Bryony@Subexnime
Köszönöm! -
Nivel #1547 Igen tudok adni: [email protected] (e-mail), ha megfelel. -
#1546 -
#1545 Van valahol archetypekról valami átfogó leírás? -
#1544 Kicsi vagyok én.. majd meg növök én XDD
-
#1543 Csak bele kell jönni... :) -
petrinorbi #1542 sajnos en nem tudok jo kinezetu karaktert csinalni :D -
#1541 nivel.... tudnál adni egy elérhetőséget? lenne pár kérdésem gold acc előfizetéssel kapcsolatban -
#1540 Update van.
Patch Notes: January 31, 2011
UI:
* Double clicking or hitting enter on an unpurchased archetype will no longer advance to character creation.
* Unowned Archetypes should no longer appear as available in the character creator
* The chat window should now appear in the tailor and nemesis editors, also made it so that the chat window will not share it's position with the in game chat window.
* Character Conversion: When converting a character from Gold to Silver, it now correctly predicts if you own an archetype.
* The Tailor "Both" button now functions correctly.
* Silver Players can now create a Silver Character if they have Seven or less characters on the account. If you have more then seven characters on your previously Gold account you will need to reduce the number down to seven in order to create your Silver Character.
* Logout timer doesn't occur unless you're on a pvp map.
* Several stability issues in the tailor have been addressed.
* The amount of Atari Tokens you have should now display correctly.
* The color palettes have been updated to exclude skin and costume colors that are too similar.
C-Store:
* The C-Store now returns a better error message to you when your inventory is full. It also now correctly checks your extra bags.
* Improved the purchase messages that explain when an item is once per character and once per account.
PvP:
* The occasional crash on PvP maps should no longer occur.
Missions:
* Vibora: Fishy Business: Ambush spawn near broken musical instrument should now trigger properly
-
#1539 Greetings Champions!
We will be bringing down Champions Online on Tuesday, February 1st from 3:00 AM to 5:00 AM PST (11:00 AM to 1:00 PM UTC) in order to perform maintenance and apply a new patch. We will update this thread once the maintenance has been completed.
Thank you,
The Champions Online Team -
petrinorbi #1538 nem akar be logolni az useremre azt irja connecting login timed out :S -
#1537 Egyáltalán nem olyan jó játék hogy akármennyit is ráfizessek. Sőt...
Mindegy, ha nektek tetszik akkor remélem élvezni fogjátok a világ megmentését, de ez nekem nem nagyon tetszik. :) -
#1536 Kösz a sok és gyors választ! :D
(Egyre jobban tetszik a játék... -_-) -
#1535 Nem tudom miről beszélsz. Pár sorral lejebb leírtam hogy történik a silver - gold dolog.
A képességek nem fizetősek. Vanak az alap kasztok ami ingyenes.. ha az nem tetszik fizesd elő és keverheted a képességeket, választhatsz stb.
Ilyen szinten szerintem egyedüláló free játék sok mindent el lehet érni benne.. többet mint másban és nincs lag ,bug stb. -
#1534 Ha jól tudom, csak Gold accosok tudják megváltoztatni, szóval igen, fizetős lett. -
#1533 Köszi! :)
Na, egy utolsó kérdés: Ugye azt nem gondolták komolyan hogy a képességek színezését fizetőssé teszik? Kb az egyetlen dolog amiben különbözik EZ a többi szuperhősös mmo-tól. Nagyon jó fejek :) -
#1532 Ha fizetsz, akkor nem. -
#1531 Nem azért csak kicsit meglepődtem hogy eddig volt egy teljesen átlátható rendszer, ami lehetővé tette hogy vegyítsd a képességeket, stb.
Erre kijön a ffa és mindent megkutyulnak hogy nehogy valami jó legyen.
Akkor a Speedo nevű karimat, ami Flash mintájára készült, vagyis superspeedes és martial artsos, az most már cseszhetem? -
#1530 Behemoth + Super Jump = Unlimited Fun :) -
#1529 Add el őket NPC-nél -
#1528 Edd meg. :D -
petrinorbi #1527 jah es felesleges cuccokal mit csinaljak ? mindig full az inventorym -
petrinorbi #1526 vegyetek be valahova ez a neve:Firehun@Norbihun -
Tusy #1525 - lotroban szeptembertől ígérik a pvp-t f2p játékosoknak is, szóval legalább tervbe vették -
#1524 Erre nem tudom, hogy jött a lotro, de akkor már reagálok rá.
Én pl nem tudnám elképzelni a gyűrűk urába a "rendes" pvp-t. Tünde vs hobbit? Mikor egy oldalon vannak? Ezt sajnos csak így lehetett megoldalni. Vagy másik út +5-6 faj. Igen sokan panaszkodnak, hogy nincs normális pvp, de nekem nem hiányzik abból a játékból, mert a történet kiengesztel. :) Más játékba, viszont alap a pvp és el is várom. -
#1523 Nekem bejon elegge ez a jatek, igaz a LOTRO-t meg nem probaltam de amiket halottam hogy nem tudsz pvpzni ha nem fizetsz, meg a kiegeszitoket se kapod meg csak ha nagy nehezen ossze gyujtod ra a jatekpenzet stb... ha gyujtogetessel meg lehetne pvpzni kiprobalnam de egy Online jatekba alap a pvp -
#1522 Szóval aki nem tudja:
Ha Gold voltál át tudod konvertálni a karit.Az összeset viszont addig nem tudsz újat szerkezteni amig el nem éred a 2 karaktert mert Silvernél az a határ.A szint megmarad a craft megmarad, de a kosztüm átalakul arra ami a Silverben engedett.
Ha Silver vagy és Gold leszel akkor is tudsz konvertálni. Szint megmarad és freeben eloszthatod a képességeidet mintha most csinálnál egy új karaktert!!Ebben az esetben nem csak a kasztok közül választhatsz hanem az összes powerből, bárhogy vegyítve! Az összes travel képesség unlockolodik és a ruha szetek is bővülnek.Megkapod a két játszható "küldetést" is.
Ez tesztelve :)
-
#1521 Hát tényleg fura lett. Amelyik mmo free lett azt mind kipróbáltam és letudtak kötni, szépen fejlődtek ahhoz képest. Sajnos ez pont az ellentetje. Amennyire tetszett anno, most annyira nem tetszik :( Valami hiányzik belőle... -
#1520 Ja még annyit kérdeznék tőletek, hogy hova lett a lightning, a power armor, meg az egyéb képességek? Ezeket már nem is lehet használni? Most hogy kijött ez a fos ffa nem értek semmit, teljesen átláthatatlan lett. A martial arts-os karimat is jól elcseszték. -
kuuuki #1519 vasember:P [IMG][/IMG]