Champions Online - MMOG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy kérdésem lenne. A tûz képességet választottam a karakteremnek végig csináltam a tutorialt és most vagyok a város központban. Arra rájöttem, hogy létezik ugyebár skill trainer. Namármost nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy a tûz képesség birtokában a sience trainert válasszam vagy a mistycismet? Elõre is köszi a választ!
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
Csunya csunyog!
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Csunya csunyog!
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
Csunya csunyog!
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
A megszokott módon nem tudod megoldani mint pl.áthúzod inventory-bol vagy jobb klikk ilyesmik
★ 汤姆 李
Fel is merült pár kérdés:
-Hányas szinttõl tudok majd idézni(farkas..stb.)?
-Valahogy aktiváltam egy petet ami mindenhova követ! Van ennek valami haszna? Lehet támadásra vagy gyógyításra bírni vagy valami?
Egyébként meg dombornyomott visa a jó.
ha igen... hogy, ha nem.. hol van leírva, mert én nem találom.
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
Kurosaki - Lvl 10 Warrior Server: Springwood Guild: Impulse
http://www.spore.com/view/profile/Venompapa
http://www.spore.com/view/profile/Venompapa
Kérhetek egy invelés a COHUN chatre? Bryony@Subexnime
Köszönöm!
Kurosaki - Lvl 10 Warrior Server: Springwood Guild: Impulse
Patch Notes: January 31, 2011
UI:
* Double clicking or hitting enter on an unpurchased archetype will no longer advance to character creation.
* Unowned Archetypes should no longer appear as available in the character creator
* The chat window should now appear in the tailor and nemesis editors, also made it so that the chat window will not share it's position with the in game chat window.
* Character Conversion: When converting a character from Gold to Silver, it now correctly predicts if you own an archetype.
* The Tailor "Both" button now functions correctly.
* Silver Players can now create a Silver Character if they have Seven or less characters on the account. If you have more then seven characters on your previously Gold account you will need to reduce the number down to seven in order to create your Silver Character.
* Logout timer doesn't occur unless you're on a pvp map.
* Several stability issues in the tailor have been addressed.
* The amount of Atari Tokens you have should now display correctly.
* The color palettes have been updated to exclude skin and costume colors that are too similar.
C-Store:
* The C-Store now returns a better error message to you when your inventory is full. It also now correctly checks your extra bags.
* Improved the purchase messages that explain when an item is once per character and once per account.
PvP:
* The occasional crash on PvP maps should no longer occur.
Missions:
* Vibora: Fishy Business: Ambush spawn near broken musical instrument should now trigger properly
We will be bringing down Champions Online on Tuesday, February 1st from 3:00 AM to 5:00 AM PST (11:00 AM to 1:00 PM UTC) in order to perform maintenance and apply a new patch. We will update this thread once the maintenance has been completed.
Thank you,
The Champions Online Team
Mindegy, ha nektek tetszik akkor remélem élvezni fogjátok a világ megmentését, de ez nekem nem nagyon tetszik. 😊
A képességek nem fizetõsek. Vanak az alap kasztok ami ingyenes.. ha az nem tetszik fizesd elõ és keverheted a képességeket, választhatsz stb.
Ilyen szinten szerintem egyedüláló free játék sok mindent el lehet érni benne.. többet mint másban és nincs lag ,bug stb.
Na, egy utolsó kérdés: Ugye azt nem gondolták komolyan hogy a képességek színezését fizetõssé teszik? Kb az egyetlen dolog amiben különbözik EZ a többi szuperhõsös mmo-tól. Nagyon jó fejek 😊
Erre kijön a ffa és mindent megkutyulnak hogy nehogy valami jó legyen.
Akkor a Speedo nevû karimat, ami Flash mintájára készült, vagyis superspeedes és martial artsos, az most már cseszhetem?